Ο Αλλάχ στην Αγία Τράπεζα του Χριστού – Με «επίσημη σφραγίδα» αλλάζουν την πίστη μας

Ο Αλλάχ στην Αγία Τράπεζα του Χριστού – Με «επίσημη σφραγίδα» αλλάζουν την πίστη μας

Τι άλλο θέλετε να δείτε για να καταλάβετε πως η Δύση οδεύει προς Ισλάμ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Δείτε την μουσουλμάνα βουλευτή των Δημοκρατιών στις ΗΠΑ, Ilhan Omar, όπως ονομάζεται, σε βίντεο που η ίδια ανέβασε στα social media, να απαγγέλλει ισλαμική προσευχή μπροστά από την Αγία Τράπεζα καθολικής εκκλησίας και συγκεκριμένα στον Άγιο Πέτρο της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Δίνοντας «επίσημη σφραγίδα» στο συμβάν, στην εκκλησία βρέθηκαν πάνω από 20 βουλευτές του Κογκρέσου, προφανώς αριστερόστροφοι, ενώ μαζί τους βρέθηκε μουσουλμάνος ηγέτης, που έχει σχέση με την Μουσουλμανική Αδερφότητα και την Χαμάς.

Έτσι λοιπόν, κατά την Ημέρα των Ευχαριστιών, η Ilhan Omar, ανέβασε βίντεο με τις ισλαμική κατήχηση και ισλαμική προσευχή μέσα στην χριστιανική Εκκλησία.

Η Omar πόσταρε το βίντεο μαζί με την εξής λεζάντα:

«Δόξα στον Αλλάχ για την ευκαιρία να υπηρετήσω τους ψηφοφόρους μου, να φροντίσω τα παιδιά τους και να έχω μια υπέροχη αγάπη στην ζωή μου. Αυτή είναι μια προσευχή για την αρχή του Κογκρέσου και νιώθω καθηλωμένη στις ευλογίες της. Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε στο πλευρό μου και στο πλευρό της προοδευτικής μας παράταξης»

«Υπάρχει μία προσευχή στο Ισλάμ που λέει: Αλλάχ δώσε κουράγιο στην καρδιά μου», έτσι ξεκίνησε την ομιλία της, μπροστά από την Αγία Τράπεζα του Χριστού, η Αμερικανίδα κοινοβουλευτικός, υμνώντας εν συνεχεία το μεγαλείο του Αλλάχ-Γιαχβέ.

Ακόμα μία απόδειξη πως η Αριστερά (βλ. Δημοκρατικοί ΗΠΑ) και το Ισλάμ συνεργάζονται σε πολιτικοθρησκευτικό επίπεδο για την επικράτηση και των δύο, στις κοινωνίες της Δύσης και όχι μόνο.

Στόχος να αλλάξουν την πίστη μας από χριστιανική σε πανθρησκευτική ισλαμικής απόχρωσης…

Ilhan Omar

@IlhanMN

Alhamdullilah for the opportunity to serve my constituents, to care for my children and have a wonderful love in my life.

This is a prayer a read on the start of Congress and feel grounded in its blessings.

Thank you all for standing with me and for our progressive movement!

Ενσωματωμένο βίντεο

el.gr

Share this post