Ο Αντιναύαρχος αξιολόγησε την πρόγνωση του NI για την ήττα των ΗΠΑ στον πόλεμο με τη Ρωσία στη θάλασσα

Ο Αντιναύαρχος αξιολόγησε την πρόγνωση του NI για την ήττα των ΗΠΑ στον πόλεμο με τη Ρωσία στη θάλασσα
Πολεμικά πλοία στον κόλπο της Σεβαστούπολης
ΜΌΣΧΑ, 12 Αυγ-RIA Novosti. Ο πρώην αρχηγός επιτελείου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, Αντιναύαρχος Πιετρ Σβιατάσωφ στον αέρα του https://nsn.fm , σχολίασε την πρόγνωση του Αμερικανού καθηγητή Lyle Goldstein, ο οποίος προέβλεψε την ήττα του ΝΑΤΟ σε περίπτωση θαλάσσιας σύγκρουσης με τη Ρωσία.Νωρίτερα, ο Goldstein έγραψε σε ένα άρθρο για το National Interest (εθνικό συμφέρον) ότι οι ΗΠΑ δεν πρέπει να καταχραστούν τις ασκήσεις κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, καθώς οι κίνδυνοι τέτοιων ασκήσεων υποτιμώνται. Σύμφωνα με τον ίδιο, στα νερά της θάλασσας του Azov και κατά μήκος της ακτής της Μαύρης θάλασσας υπάρχει ακόμα ένας μεγάλος αριθμός ναρκών από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, και αν κατά λάθος πυροδοτηθεί μια από αυτές σε ένα πλοίο του ΝΑΤΟ μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση με τη Ρωσία στη θάλασσα, η οποία απειλεί να μετατραπεί σε πλήρη ήττα για τις δυνάμεις της Συμμαχίας.

«Ακόμα κι αν το σκάφος ανατιναχθεί από νάρκη, ποιες θα είναι οι συνέπειες; Ίσως στο πλοίο δημιουργηθεί ένα ρήγμα, δημιουργήθηκε ένα ρήγμα -και πάμε! Και γιατί ο πόλεμος αμέσως; «είπε ο Svyatashov.

Είπε ότι ο Αμερικανός εμπειρογνώμονας είναι ένας «φαντασιόπληκτος» και όχι στρατιωτικός.! Προτάσεις από την κατηγορία των παιδικών παιχνιδιών «, ανέφερε ο Αντιναύαρχος.

Την ίδια στιγμή, συνέστησε να σταματήσει να φαντασιώνεται τον πόλεμο με τη Ρωσία.
«Για να ξεκινήσει ένας πόλεμος είναι φαγούρα για τα χέρια τους. Δεν έχουν εξορύξει καμιά εχθρική νάρκη στην επικράτειά τους. Και ξέρουμε πως μυρίζει το μπαρούτι, και έχουμε ακούσει εκρήξεις στη γη μας και στη θάλασσα. Και για τον νικητή… Ο νους πρέπει να νικήσει- κατέληξε ο Svyatassov

https://ria.ru/20190812/1557397608.html

Share this post