Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΚΙΕΦ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΚΙΕΦ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Θα κατέλθει στις εθνικές εκλογές το ΚΙΕΦ…

Διακατέχεται από υψηλά εθνικά αισθήματα η ηγεσία του Αρείου Πάγου;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Όταν εμείς κρούαμε – όχι καμπανάκι – αλλά μεγάλες καμπάνες για τις πολιτικές αστοχίες, που αγγίζουν τα όρια της προδοσίας, των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων για την αντεθνική πολιτική στη Θράκη, όλοι οι εγκάθετοι πολιτικάντηδες και τα ΜΜΕ της μάσας και της διαπλοκής, που δεν έχουν ίχνος ευαισθησίας για τα εθνικά θέματα, σφύριζαν αδιάφορα…

Ειδικότερα η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η χθεσινή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όχι μόνο άφησαν ανοχύρωτη τη Θράκη μας στις ορέξεις του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, παραχωρώντας του βίζα για να ξεσηκώνει το εκεί μουσουλμανικό στοιχείο, αλλά καρατόμησε τους νόμιμους διορισμένους Μουφτήδες – διορισμός που γίνεται σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη, ακόμη και στην Τουρκία – με την ταυτόχρονη δρομολόγηση εκλογής τους. Μια εκλογή που θα φέρει στην εκεί Εξουσία τους εκλεκτούς του Ερντογάν και του παρανόμως λειτουργούντος “Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής”, αφού διεθνώς αναγνωρισμένη είναι Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης κι όχι “Τουρκική”!

Αλλά ταυτόχρονα στην Θράκη, σε αυτήν την εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Πατρίδας μας βιώσαμε την απίστευτη ενέργεια της κεντρικής διοίκησης της ΕΥΠ του Γιάννη Ρουμπάτη, με το ξήλωμα του εκεί κλιμακίου της Μυστικής Υπηρεσίας μας!

Κάθοδος του ΚΙΕΦ στις εθνικές εκλογές…

Τα οδυνηρά αποτελέσματα από τα παραπάνω τα βιώσαμε στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, όπου το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) με πρόεδρο την 32χρονη Τσιγδέμ Ασάφογλου, σάρωσε στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης! Η οποία λίγη ώρα μετά μίλησε για την ύπαρξη “τουρκικής εθνικής ταυτότητας”!

«Είμαστε μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες με τουρκική εθνική ταυτότητα. Μας έχουν περιθωριοποιήσει»!

Ωστόσο, δεν είδαμε καμιά αντίδραση του αυριανού Πρωθυπουργού της Πατρίδος μας Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματός του σε αυτήν την πρακτορική ρητορική υπέρ της Τουρκίας, της κ. Ασάφογλου! Αντίθετα, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, επεσήμανε τον επερχόμενο κίνδυνο, αυτών των αισχρών και προκλητικών δηλώσεων, που υπαγορεύονται από το “τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής” και σχετίζονται με την κάθοδο του ΚΙΕΦ στις εθνικές εκλογές!

Όμως η τελευταία αξιόπιστη πληροφορία μας είναι, πως σε αυτήν την κάθοδο του ΚΙΕΦ στις εθνικές εκλογές, θα προετοιμαστεί κατάλληλα όλο το ελληνοποιημένο μουσουλμανικό στοιχείο που ζει στην Ελλάδα, ώστε να ψηφίσει τον ανθελληνικό αυτόν συνδυασμό! Δηλαδή, αυτοί που μέχρι πρότινος ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα ψηφίσουν ΚΙΕΦ! Όπερ σημαίνει, πως θα υπάρξει ηχηρό πανελλαδικό μήνυμα της Τουρκίας προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση!

Την παραπάνω πληροφορία μας ενισχύει το γεγονός ότι, στα διάφορα μουσουλμανικά – ισλαμικά στέκια της Αθήνας, ήδη γίνεται κουβέντα για τους Ελληναράδες, Χριστιανοφασίστες και ρατσιστές Έλληνες, που τους καταπιέζουν το θρησκευτικό συναίσθημα και έτσι επιζητούν την εξέγερση!

Τότε λοιπόν θα πούμε: Εάλω η Θράκη κι όχι μόνο!

Εκ του πονηρού ορίσθηκε ως ημέρα εκλογών η 7η Ιουνίου…

Στην Κυριακάτικη ομιλία του ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αποδεχόμενος τη συντριβή του κόμματός του, προκήρυξε πρόωρες εθνικές εκλογές και άφησε να εννοηθεί πως αυτές θα διεξαχθούν στις 30 Ιουνίου 2019!

Ωστόσο, μετά από σειρά κυβερνητικών και κομματικών συσκέψεων, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μας ανήγγειλε ότι:

 «Απόφαση του Πρωθυπουργού είναι οι εκλογές να γίνουν στις 7 Ιουλίου, για να μην διαταραχθεί η διαδικασία των (σχολικών) εξετάσεων»!

Όμως ο πραγματικός λόγος δεν ήταν αυτός! Άλλωστε πότε ο ΣΥΡΙΖΑ νοιάστηκε πραγματικά για τη μαθητιώσα νεολαία της Πατρίδος μας;

Η πραγματική αιτία της επιλογής του Μαξίμου για τις εθνικές εκλογές,  την 7η Ιουνίου είναι,

πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει πριν διαλυθεί η παρούσα βουλή, να πραγματοποιήσει την αλλαγή της ανώτατης ηγεσίας της Δικαιοσύνης και να τοποθετήσει Δικαστές της απόλυτης επιλογής του, δεσμεύοντας έτσι την επόμενη κυβέρνηση!

Αφού τυπικά η θητεία της σημερινής ηγεσίας του Αρείου Πάγου, αλλά και των υπολοίπων δικαστικών μελών (ανωτάτων δικαστηρίων), ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2019!

Διακατέχεται από υψηλά εθνικά αισθήματα η ηγεσία του Αρείου Πάγου;

Ωστόσο, όπως και να έχει θα πρέπει πάραυτα ο Άρειος Πάγος να κηρύξει το “Κόμμα  Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας”, ως παράνομο, αφού η δράση του είναι έκνομη και αντίθετη με τις διεθνείς συνθήκες, που ομιλούν για μουσουλμανική μειονότητα στη Δ. Θράκη και όχι τουρκική!

Άλλωστε, για πολύ πιο ασήμαντους λόγους στις πρόσφατες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές απαγόρευσαν την κάθοδο σε αυτές, κάποιων κομματικών συνδυασμών!

Θα πρέπει έτσι, να μας αποδείξει η ηγεσία του Αρείου Πάγου, ότι διακατέχεται από υψηλά εθνικά αισθήματα και ότι τηρεί τους νόμους και τις διεθνείς συνθήκες!

Διαφορετικά, αν επιτρέψει ο Άρειος Πάγος την κάθοδο του ΚΙΕΦ στις εθνικές εκλογές, θα έχει κύρια την ευθύνη του εθνικού διαμελισμού της Πατρίδος μας!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Share this post