Ο αριθμός των ατμοσφαιρικών φαινομένων αυξάνεται. Είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Ο αριθμός των ατμοσφαιρικών φαινομένων αυξάνεται. Είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Καθώς αρχίζει το έτος 2023, οι πολλοί μάρτυρες του Nibiru που περιμένουν έναν κομήτη-πλανήτη σε όλο τον κόσμο προβληματίζονται από ένα νέο φαινόμενο, το οποίο δεν είναι καν φαινόμενο, αλλά σαν να είναι δύο σε ένα.

Το πρώτο μέρος του φαινομένου παρατηρείται στη Δύση, όπου ο Ήλιος έχει ήδη κατά κάποιο τρόπο δύσει, αλλά υπάρχει φως που καίει πάνω από τον ορίζοντα όλη τη νύχτα:

 

Και το δεύτερο μέρος της παράστασης αρχίζει το πρωί, στην Ανατολή, όπου υποτίθεται ότι ανατέλλει ο ήλιος. Ωστόσο, το φως από την Ανατολή έρχεται μερικές φορές με τέτοιο τρόπο ώστε να διαπερνά κάθε ομίχλη και να λάμπει ακόμη και προς το Νότο, καθιστώντας ασαφές ακόμη και το πού βρίσκεται τώρα ο δίσκος του ήλιου.

Όλοι είναι τρομερά περίεργοι να μάθουν ποια είναι η αιτία γι’ αυτό, αλλά δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούν το θαύμα, γιατί άλλα θαύματα συσσωρεύονται σαν χιονοστιβάδα από όλες τις πλευρές:

 

 

 

 

 

Περιττό να πούμε ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να βιντεοσκοπούν τα μπαλόνια που κρέμονται στον ουρανό, τα οποία μερικές φορές παίρνουν απειλητικές διαστάσεις:

 

 

 

 

Ωστόσο, το πιο θαυμαστό θαύμα που μπέρδεψε τους πάντες γενικά ήταν κάποιο νέο φαινόμενο που συνάντησαν οι ταξιδιώτες της Νότιας Ασίας, καθένας από τους οποίους μπορούσε να αισθανθεί για μια στιγμή σαν τον αυτοκράτορα Παλπατίν:

 

Το αν το φαινόμενο συνοδεύτηκε από την αίσθηση της Δύναμης και τη φωνή του Darth Vader στο κεφάλι του ή αν οι άνθρωποι είχαν πιει προηγουμένως βότκα με ρύζι και μιντιχλωριανούς, δεν το λένε οι αναφορές, αλλά αυτό είναι το θέμα.

Όπως είχαμε προβλέψει πριν από χρόνια, καθώς ο Νιμπίρου πλησιάζει, τα θαύματα στον ουρανό, στη βιόσφαιρα και παντού αλλού θα αυξηθούν, με τους ακαδημαϊκούς να βάζουν το κεφάλι στους ώμους τους και να προσποιούνται ότι δεν τους αφορά. Αργά ή γρήγορα, όμως, θα επηρεάσει τους πάντες, γι’ αυτό παρακολουθήστε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post