Ο Επόμενος ¨πύραυλος¨ που θα λοξοδρομήσει, ίσως πέσει πάνω στο γεωτρύπανο «Πορθητής » Ταγίπ Ερντογάν . Έχεις 21 ημέρες να εγκαταλείψεις της Κυπριακή ΑΟΖ.

Ο Επόμενος ¨πύραυλος¨ που θα λοξοδρομήσει, ίσως πέσει πάνω στο γεωτρύπανο «Πορθητής » Ταγίπ Ερντογάν . Έχεις 21 ημέρες να εγκαταλείψεις της Κυπριακή ΑΟΖ.

Το περιστατικό στα κατεχόμενα σχετικά με το τι προκάλεσε την εκκωφαντική έκρηξη και την πυρκαγιά στον Πενταδάκτυλο και συγκριμένα στη θέση Βουνό , εάν επρόκειτο δηλαδή ή όχι για πύραυλο S-200 ( όπως λένε οι πληροφορίες μας άλλωστε )  που εξήντλησε το βεληνεκές του ή κατατρίφθηκε από όπλο ηλεκτρομαγνητικού πολέμου κ.α καταδεικνύει ένα  συμπέρασμα που προκαλεί ανατριχίλα .

Ολόκληρη η Κύπρος μας βρίσκεται  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ γεωγραφικά  σε πεδίο βολής διασταυρούμενων πυρών με τα Τούρκικα γεωτρύπανα ταυτόχρονα ,να κόβουν βόλτες και να μπαινοβγαίνουν στην Κυπριακή ΑΟΖ , διατηρώντας μια ακόμα ένταση  στο κόκκινο

Αυτές οι συνθήκες πλέον διατίθενται σε όποιον  θέλει , με πράξεις προβοκάτσιας  , να προκαλέσει ΠΟΛΕΜΟ εκεί που δεν θα γινόταν , ανάβοντας το φυτίλι σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο και μέχρι το Λιβυκό Πέλαγος .

Τι θα γινόταν για παράδειγμα εάν δούμε ξαφνικά το Τούρκικο  γεωτρύπανο «Πορθητής» να φλέγεται από πύραυλο S-300 μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ ;

Υπάρχουν  συνεπώς πράγματα που γίνονται και που  μπορούν να γίνουν πάνω απ την αντίληψη εκείνων , που νομίζουν ότι καθορίζουν τις εξελίξεις  και που παράλληλα , φαίνονται αδιανόητα  ή ενίοτε επιστημονική φαντασία στους πολίτες που αγωνιούν χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν .

‘Άμεσα συνεπώς η Ελληνική και Κυπριακή Κυβέρνηση , ακριβώς γι αυτούς τους λόγους , θα πρέπει να ζητήσει από το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών να χαρακτηρίσει την Τουρκική Γεώτρηση στην Κυπριακή ΑΟΖ  αντίθετη με το διεθνές δίκαιο και τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ και δυνάμενη να προκαλέσει ανεξέλικτες καταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή στης ΝΑ Μεσογείου

Τα υπόλοιπα , αφήσετέ τα  στους ΦΥΛΑΚΕΣ που ήδη κατευθύνονται στις περιοχές Χάιφα , Λατάκια και Γούτα , ενώ στρατηγός ε.α μέλος μας , θα έχει συνάντηση με τον στρατάρχη Χάφταρ που πρόσφατα διέταξε να στοχοθετούνται τουρκικά πλοία που πλέουν στα χωρικά ύδατα της Λιβύης.

Πάλι θα δείτε πράγματα που θα προκαλέσουν έκπληξη και που δεν θα πιστεύεται ότι γίνονται αφού , αδιανόητες δυνάμεις προστρέχουν προς προστασία της αδελφής μας

Ένας νέος εφιάλτης της Τουρκίας , έρχεται !!

Από την Λευκωσία σήμερα 1 Ιουλίου 2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Α.Τ.Α.Κ. Κύπρου )

Share this post