Ο εωσφόρος φέρνει το τεχνητό του φως μέσα στον άνθρωπο.Τι σχέση έχει το ένζυμο Luciferase (λουσιφεράση) με τα εμβόλια και το φαινόμενο της βιοφωταύγειας που δημιουργείται στα κύτταρα

Ο εωσφόρος φέρνει το τεχνητό του φως μέσα στον άνθρωπο.Τι σχέση έχει το ένζυμο Luciferase (λουσιφεράση) με τα εμβόλια και το φαινόμενο της βιοφωταύγειας που δημιουργείται στα κύτταρα

Ο εωσφόρος φέρνει το τεχνητό του φως μέσα στον άνθρωπο.Τι σχέση έχει το ένζυμο Luciferase (λουσιφεράση) με τα εμβόλια και το φαινόμενο της βιοφωταύγειας που δημιουργείται στα κύτταρα.

Η Λουσιφεράση (https://en.wikipedia.org/wiki/Luciferase)είναι ένα ένζυμο και μαζί με την Λουσιφερίνη ως υπόστρωμα μπορεί να δημιουργήσει το φαινόμενο της βιοφωταύγειας.

Βιοφωταύγεια ή βιοφωτισμός (bioluminescence) χαρακτηρίζεται η δημιουργία φωτός σε διάφορα μήκη κύματος που εκπέμπεται από διάφορους ζώντες οργανισμούς, που συχνά καλείται εσφαλμένα φωσφορισμός. Το φαινόμενο της βιοφωταύγειας παρουσιάζεται σε πολλές βιο-ομάδες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους όπως τα βακτήρια, οι μύκητες, οι πυγολαμπίδες (και άλλα κολεόπτερα) καθώς και σε διάφορους θαλάσσιους οργανισμούς.

(https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CE%BF%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B1%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1)

Εδώ παρουσιάζεται το εξής ζήτημα.Κανείς δεν παραδέχεται ότι τα εμβολια covid περιέχουν μεσα το ένζυμο luciferase.Αντιθέτως θα σας αποδείξω μέσω των ερευνών που έχουν δημοσιευτεί αλλά και με την συμβολική έννοια αυτής της κατάστασης ότι όντως αυτό το ένζυμο υπάρχει στα εμβόλια covid που δημιουργεί βιοφωταύγεια στα κύτταρα των εμβολιασμένων.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το εμβόλιο της Moderna και ένα συστατικό(λιπίδιο) της που λέγεται SM-102.Στις επίσημες πηγές μπορείτε να βρείτε ότι περιέχει αυτό το συστατικό εδώ.
(https://www.fda.gov/media/144638/download).

Στο εμβόλιο της Pfizer που είναι και το πιο πολυδιαφημισμένο δεν γράφει στα συστατικά κάτι τέτοιο καθώς δεν θα ήθελαν να πάρει έκταση το θέμα με το συγκεκριμένο συστατικό-λιπίδιο.Αυτός είναι και ο λόγος εξαλλου που στα υπόλοιπα εμβόλια και ειδικά της Pfizer αποκρύπτουν τα συστατικά και όπως είναι και γνωστό δεν έχουν εγκριθεί νόμιμα από το FDA παρά μόνο για χρήση έκτακτης ανάγκης.

Δείτε και το SM-102 πως παρουσίαζεται στο συστημικό Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/SM-102

Σε ένα σημείο γράφει : Το SM-102 χρησιμοποιείται επίσης για μη επεμβατική απεικόνιση βιοφωταύγειας όταν το mRNA που κωδικοποιεί τη λουσιφεράση που περιέχει SM-102 χρησιμοποιείται για έκφραση in vivo λουσιφεράσης σε ζωικά μοντέλα.

Κυκλοφορούν πολλά βίντεο στο Bitchute αλλά και στο brighteon που αναφέρουν ότι πιθανώς υπάρχει Luciferase στα εμβόλια covid καθώς παρατηρείται να φωσφορίζει κάτι με συγκεκριμένο φως στο σώμα των εμβολιασμένων .

Εδώ μπορείτε να δείτε και έρευνες από το pubmed για την χρήση Λουσιφεράσης και Mrna εμβολίων.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24958343/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27057556/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5439223/

Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρχει αυτή η ουσία σε όλα τα εμβόλια covid και όχι μόνο στο εμβόλιο Mderna.

Όπως αντιληφθήκατε ο Εωςφόρος(διάβολος) θέλει να φέρει το δικό του φώς στον πυρήνα της ύπαρξής των ανθρώπων που είναι τα κύτταρα τους.Προηγμένες μυστικές τεχνολογίες που προωθούν τα τσιράκια του για να οδηγήσουν τον άνθρωπο στην στέρηση της ελεύθερης βούλησης και στην δημιουργία ανθρώπων-ρομποτ που δεν θα σκέφτονται και απλά θα εκτελούν .Θέλει να υποκαταστήσει τον Θεό ,κάνοντας πράγματα για να κυριεύσει πάνω στον άνθρωπο και στο dna του.

Ζηλεύει το ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος σωματικά ,ψυχικά ,πνευματικά από τον Θεό και θέλει να διαβάλει όλη αυτή την διαδικασία της ζωής των ανθρώπων με ύπουλους τρόπους.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι συντριπτική πλεοψηφία των εμβολιασμένων ανθρώπων είναι άθεοι.Έχουμε περάσει στο στάδιο λοιπόν που το μασονικό σύστημα επιτίθεται απευθείας στον άνθρωπο.Είναι χρέος όλων των ανθρώπων να αντισταθούν.

 

Νικολαος Σακελαροπουλος

Share this post