Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΚΑΙΡΙΔΗ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΚΑΙΡΙΔΗ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Τα ονόματα τριών νέων υποψηφίων βουλευτών της στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωσε σήμερα η Νουδούλα. Μεταξύ αυτών και του εθνομηδενιστή Δημήτρη Καιρίδη, αρνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων, του αρσενικού «Ρεπούση».

Ο λεγάμενος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Υπενθυμίζουμε, πως ήταν υποψήφιος και στις ευρωεκλογές, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τα Ποντιακά Σωματεία, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί – αν και έλαβε μεγάλο αριθμό ψήφων.

Είναι προφανές, ότι ο Κούλης Νουδούλης έχει αναλάβει εργολαβικά την ντε και καλά «αξιοποίησή» του εν λόγω εθνομηδενιστή από τα διεθνή σκοτεινά ανθελληνικά κέντρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που επιθυμούν διακαώς την ύπαρξη τουλάχιστον ενός κραυγαλέου αποδομητή της ένδοξης ελληνικής Ιστορίας σε κάθε κόμμα του «συνταγματικού τόξου»!

Αυτά να βλέπουν οι –αγνοί κατά τα άλλα- πατριώτες, που στις ευρωεκλογές προτίμησαν αντί της Χρυσής Αυγής να ψηφίσουν την Νουδούλα, «για να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και στις προσεχείς εκλογές να «διορθώσουν» την ψήφο τους!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!

ethnikismos.net

Share this post