Ο … «ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ.

Ο … «ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες  Ορθόδοξοι πατριώτες.
Έγραψα πριν λίγο καιρό το άρθρο: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ». 
https://armagedon2020.blogspot.com/2020/01/blog-post_20.html    και αναφερόμουν στις αιρετικές πλάνες  που διακινούν μέσα από την «Τρικλοποδιά», ένας ανώνυμος με το ψευδώνυμο «GEWKWN» και ένας  που παρουσιάζεται ως  «Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης».

Προσωπικά επειδή γνωρίζω τους Κανόνες  λειτουργίας του Ορθόδοξου Κλήρου, ήμουν σχεδόν βέβαιος,  πως αυτός  που δημοσιεύει τα διάφορα άρθρα μέσα από την «Τρικλοποδιά» και υπογράφει ως  «Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης» αποκλείεται να είναι μοναχός,  διότι ο Ορθόδοξος  μοναχός, δεν γράφει ότι θέλει και όποτε θέλει στο διαδίκτυο,  διότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του μοναχισμού.

Και επίσης  ότι λέει και γράφει ένας  μοναχός,  επειδή αυτό εκφράζει ή εκθέτει και την Ιερά μονή στην οποία ανήκει,  πρέπει να έχει πάρει και την έγκριση του Ηγουμένου της  Ιεράς Μονής.  Και ο μοναχός δεν είναι αρθρογράφος για να ζητάει έγκριση από τον Ηγούμενο κάθε δύο μέρες.

Όταν δε είδα,  πως άρχισε να διαδίδει τις μεγάλες ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ του “Έλληνα” Χριστού,  που δεν έχουν καμία σχέση με την Ορθοδοξία, τότε ήμουν απόλυτα σίγουρος,  πως αυτός ο τύπος  που δηλώνει «μοναχός εκ Πρεβέζης» είναι ένας ΠΛΑΝΟΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,  που εξαπατά τους Έλληνες, ενώ δεν έχει καμία σχέση με μοναχό της Ελληνικής Ορθόδοξης  Εκκλησίας.

Αυτόν τον ΨΕΥΤΟΜΟΝΑΧΟ  λοιπόν που εξαπατά τους Έλληνες και πολεμάει την Ορθοδοξία,  τον προβάλλει και τον προστατεύει η «Τρικλοποδιά»,  δηλώνοντας  κι΄όλας  ΔΗΜΟΣΙΑ , ότι τον γνωρίζουν τον «μοναχό» και γνωρίζουν και το «έργο» του.  Και όπως θα δείτε,  στράφηκαν  ενάντια σε μένα  όταν  κατηγόρησα τον «μοναχό» τους  σε ένα σχόλιο μου, αποκαλώντας τον:  «αιρετικό πλάνο».  Κοιτάξτε τι μου έγραψαν όταν σχολίασα εδώ:  https://www.triklopodia.gr/%ce%b3%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%85%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%b9-%ce%bb%ce%b5%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84/

……………………………………………………………………………………..

Triklopodia Συντονιστής  Ιωάννης Λαμπρόπουλος • ένας μήνας πριν

Καλησπέρα σας κύριε Λαμπρόπουλε ευλογημένο το νέο έτος. Εδώ και τρία χρόνια από τους πρώτους λόγους του πατέρα Μωυσή βλέπω ότι έχετε μια απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπό του σε πολλούς λόγους του.
Ένα μοναχό που τον γνώρισα και ξέρω το έργο του .
Μέσα από τα ουράνια μηνύματα που μας έδωσε έχει βοηθήσει κόσμο.
Δεν είναι χριστιανική αντιμετώπιση η υβρεολογία εναντίον του.

Σας παρακαλώ αν σχολιάσετε ξανα λόγο του πατέρα Μωυσή να είστε κόσμιος χωρίς χαρακτηρισμούς

Μιχάλης

.………………………………………………………………………………………………………………………………

Παρεξηγήθηκε η «Τρικλοποδιά»  επειδή επέκρινα τις αιρετικές πλάνες του με Ορθόδοξα  επιχειρήματα και τον αποκαλούσα «ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ».

Αφού παρεξηγήθηκαν οι προστάτες του ΓΙΑΛΑΖΤΙ  «μοναχού»,  να  δείξω τώρα σε αυτούς, αλλά και σε όλους τους Έλληνες,   τι λέει γι’ αυτόν η επίσημη  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΗΣ η οποία μου απάντησε σε επίσημη ερώτησή μου, για το αν συμφωνεί η Ιερά Μητρόπολη με αυτές τις αιρετικές απόψεις που διαδίδει ο … «μοναχός»..

………………………………………………………………………………………………………………………..

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Ἀξιότιμε κ. Λαμπρόπουλε,

Εἰς ἀπάντησιν τῆς ἀπό 20-1-2020 ἠλεκτρονικῆς ἐπιστολῆς Σας σχετικά μέ τόν “Μοναχό Μωϋσῆ ἐκ Πρεβέζης”, Σᾶς γνωρίζουμε ὅτι ὁ συγκεκριμένος πρώην Μοναχός ὑπῆρξεν Ἀδελφός τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Προφήτου Ἠλιοῦ Ἡλιοβουνίων Πρεβέζης, τήν ὁποίαν ἐγκατέλειψεν αὐτοβούλως ἀπό τριετίας, χωρίς νά ἐγγραφῇ εἰς ἑτέραν Ἱεράν Μονήν. Ὅμως, δυνάμει τῆς ὑπ’ ἀριθμ. 36/2018 ἀποφάσεως τοῦ Πρωτοβαθμίου Συνοδικοῦ Δικαστηρίου διά Πρεσβυτέρους, Διακόνους καί Μοναχούς τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, ἐπεβλήθη αὐτῷ ἐπί ἀντικανονικοῖς παραπτώμασι εἰς τά ὁποῖα ὑπέπεσεν, ἡ ποινή τῆς ἀφαιρέσεως τοῦ μοναχικοῦ σχήματος, τῆς διαγραφῆς του ἐκ τοῦ μοναχολογίου τῆς Ἱερᾶς Μονῆς καί τῆς ἐπαναφορᾶς του εἰς τήν τάξιν τῶν λαϊκῶν. Ὡς ἐκ τούτου τά ὑπ’ αὐτοῦ λεγόμενα οὐδόλως ἐκφράζουν τήν Ἱεράν Μονήν ἤ τήν Ἱεράν Μητρόπολιν, ἀλλά τόν ἴδιον ἀποκλειστικῶς.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

………………………………………………………………………………………………………………………….

Όπως καταλαβαίνετε όλοι,  πρόκειται για ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΑΧΟ  που εδώ και τρία χρόνια  εγκατέλειψε  τον μοναχισμό  και  άρχισε την αιρετική αρθρογραφία  και γι’ αυτόν τον λόγο,  έχει διαγραφεί  από την ιερά μονή, ενώ του έχει αφαιρεθεί  και το μοναχικό σχήμα.  Σε ΚΑΜΙΑ δε περίπτωση, τα λεγόμενά του δεν εκφράζουν την Ορθόδοξη Εκκλησία.  Είναι λοιπόν ένας απλός λαϊκός όπως όλοι μας, με την διαφορά ότι αυτός  εξακολουθεί ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ, να παρουσιάζεται ως μοναχός, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ τον κόσμο.

 Άκουσε λοιπόν ΠΛΑΝΕ και ΨΕΥΤΟ «μοναχέ» και ακούστε το και εσείς εκεί στην «Τρικλοποδιά» που δημοσιεύετε τις ΠΛΑΝΕΣ του και  προστατεύετε  τον ΨΕΥΤΗ, απο επικριτικά σχόλια.

Το δικαίωμα στην άποψη και η ελευθερία του λόγου, είναι αναφαίρετα Συνταγματικά δικαιώματα  του κάθε  Έλληνα πολίτη.  Αλλά το να εκφράζει  κάποιος  προσωπικές απόψεις,  υποκρύπτοντας την αληθινή του ΙΔΙΟΤΗΤΑ  και να  παρουσιάζεται στον κόσμο με  ΑΛΛΗ,  με  σκοπό να πείσει κάποιους,  πως  αυτές οι προσωπικές απόψεις είναι «έγκυρες»,  με βάση την ΨΕΥΔΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ,  αυτό είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ  για ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ  και  ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ με φανερό ΔΟΛΟ. 

Μπορεί ως άνθρωπος να λέει και να γράφει ότι θέλει, αλλά όχι με ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. 

Η «Τρικλοποδιά» που λέει πως τον γνωρίζει και τον αποκαλεί και «πατέρα», να μας  εξηγήσει  για ποιο λόγο  κοροϊδεύει τους Έλληνες  με τον «γιαλατζί μοναχό» και παρακαλώ να δημοσιεύσει τα στοιχεία του, διότι εγώ θα τον μηνύσω διά τρία τουλάχιστον ποινικά αδικήματα.

Δικαίωμά σας να λέτε ότι θέλετε  και να πολεμάτε την Ορθοδοξία και στο τέλος θα σας «ευχαριστήσουμε» κι’ όλας.  

Ξέρετε γιατί;;;  Διότι η Ορθοδοξία  ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.  Όσο την χτυπάς και όσο την πολεμάς, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ. Και επειδή τώρα δέχεται τις μεγαλύτερες επιθέσεις  που έχει δεχθεί ποτέ, γι’ αυτό θα ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ και θα ΣΚΕΠΑΣΕΙ τον ΠΛΑΝΗΤΗ.

Είναι όμως ΠΑΡΑΝΟΜΟ και δεν είναι  δικαίωμά σας  να ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ τον κόσμο με την πλαστοπροσωπεία.  Τον «γιατατζί μοναχό» θα τον παραλάβει η Δικαιοσύνη,  όσο για την «Τρικλοποδιά», αν δεν ήταν συνειδητά συνεργός  στην εξαπάτηση του κόσμου, οφείλει στους αναγνώστες της και σε όσους εξαπάτησε μέσω των διαδόσεων αυτού του  ΠΛΑΝΟΥ,  μία δημόσια συγνώμη.

Θυμάστε τι έγραψα στο προηγούμενο άρθρο, γι’ αυτόν τον ΠΛΑΝΟ;  «….όταν ρίχνεις “λάσπη” στον Θεό, ………. σου γυρίζει πίσω πολλαπλάσια και ΣΕ ΘΑΒΕΙ».

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Giannis_lampropoulos@yahoo.com

Υ.Γ.  Όσες ιστοσελίδες προβάλλουν τον γιαλατζί “μοναχό” όπως και τον άλλον τον “Λαυρεώτη” που έχει καθαιρεθεί από το Άγιον Όρος, αυτές να ξέρετε ότι το “παίζουν” Ορθοδοξία, ενώ προωθούν και προβάλλουν, αιρετικές και ΠΛΑΝΕΣ απόψεις, για να τραβήξουν ΕΚΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ όσους μπορέσουν.  Όσοι ρίχνουν “λάσπη” στον Θεό,  θα θαφτούν στην λάσπη τους.


https://armagedon2020.blogspot.com/

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Share this post