Ο ΝΟΣΗΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.

Ο ΝΟΣΗΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.

Ο ΝΟΣΗΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.

 

Κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πειράματος βασισμένο στα ανθρώπινα γονίδια, εκτός από τους συνηθισμένους θανάτους και αρνητικές επιπτώσεις που διαβάζουμε κάθε μέρα, θα προέκυπταν και συγκεκριμένα προβλήματα όπως πολλές θρομβώσεις σχετιζόμενες με το εμβόλιο της αστραζενεκα. Αυτά φυσικά δεν είναι να ανησυχούν κανέναν καθώς οι ειδικοί μας διαβεβαίωσαν πως ουδεμία σύνδεση υπάρχει μεταξύ των περιστατικών αυτών και του μπολιού.

 

Όμως μετά από ένα χρόνο που πάει αυτή η απάτη εμείς πλέον έχουμε διαγνώσει πως όλα είναι απόλυτα αντίστροφα πράγμα που σημαίνει πως το ενδιαφέρον τους για εμάς είναι αντιστρόφως ανάλογο των οφελών που πρέπει να αναμένουμε να προκυψουν. Συνεπώς αφού δεν τους έχουμε ξαναδεί με τόσο πολύ ενδιαφέρον προφανώς και τα σχέδια τους είναι Αποκαλυπτικά και μάλιστα δείχνουν σαν μονόδρομος.

Από την άλλη, οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάθονται πλέον σπίτι και το θέμα είναι το πώς θα επιτύχουν με οποιοδήποτε τρόπο να τους καταφέρουν να δεχτούν αυτή τη μεγαλεπήβολη δωρεάν προσφορά των προστατών μας. Γι’αυτό αυτή είναι η ώρα να “επικρατήσουν” οι άνθρωποι που μέσα στη μοναχική διαδρομή του δρόμου προς τη Ζωή έχτιζαν στέρεες βάσεις ικανές να διαχειριστούν την Αλήθεια που μας εμφανίζεται.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Η Εκπομπή στο Rumble: https://rumble.com/verl7d-24801817.html?mref=6zof&mrefc=2

angelokarageorgos.gr

Share this post