Ο Ντόναλντ, ο Ρανταπλάν και το βρακί του αλ-Μπαγντάντι – Όταν η μυθοπλασία ξεπερνά τη μυθοπλασία!

Ο Ντόναλντ, ο Ρανταπλάν και το βρακί του αλ-Μπαγντάντι – Όταν η μυθοπλασία ξεπερνά τη μυθοπλασία!

Ή πώς ο πολλαπλά αναστημένος μισθοφόρος-σκιάχτρο έμαθε την για την πολλοστή απόλυση του…

– Ο Mark Milley, αρχηγός επιτελείου του στρατού των ΗΠΑ, μόλις ανακοίνωσε ότι το σώμα του Αλ-Μπαγντάντι βυθίστηκε στη θάλασσα σύμφωνα με τους «νόμους του πολέμου».

– Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αυτοαποκαλούμενος «χαλίφης» ενεργοποίησε τη ζώνη εκρηκτικών που φορούσε όταν στριμώχτηκε σε μια σήραγγα με τρία από τα παιδιά του. Η σορός του «μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του μέσω ανάλυσης DNA».

– Σύμφωνα με έναν υπεύθυνο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, ο Αλ-Μπαγντάντι εντοπίστηκε χάρη σε έναν Κούρδο πληροφοριοδότη ο οποίος φέρεται να «παρέδωσε ένα εσώρουχο του ηγέτη που επέτρεπε να ταυτοποιηθεί το DNA του».

– Αλλά η σύλληψη του Αλ-Μπαγντάντι ήταν προπαντός εφικτή, σύμφωνα με το Πεντάγωνο, χάρη σε ένα σκυλί του οποίου το όνομα παραμένει μυστικό «για να προστατευτεί η ταυτότητά του» αλλά του οποίου η φωτογραφία μεταδόθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ για να δοξαστεί αυτός ο εθνικός ήρωας.

– Ο Ντόναλντ Trump είπε επίσης ότι ορισμένα κλιπ από το βίντεο της επιδρομής μπορεί να δημοσιοποιηθούν. Ωστόσο, ο στρατηγός Milley τόνισε ότι οι εικόνες είναι υπό μελέτη πριν να αποχαρακτηρισθούν.

Με λίγα λόγια, συνοπτικά:

– Χάρη στον Ρανταπλάν, ο οποίος μύρισε σχολαστικά το βρακί του Αλ-Μπαγντάντι, ο τελευταίος σκοτώθηκε και βυθίστηκε στη θάλασσα από τον εργοδότη του.

– Εάν θέλετε αποδείξεις, είναι πολύ αργά: η σορός του Αλ-Μπαγντάντι τρέφει τα ψάρια και οι εξετάσεις DNA είναι άκρως μυστικές (top secret).

– Ευτυχώς, θα υπάρχουν εικόνες. Αλλά περιμένετε λίγο, τα γυρίσματα δεν έχουν τελειώσει.

πηγή: https://www.facebook.com/bruno.guigue.10/posts/1861990043946442

reseauinternational

infognomonpolitics

Share this post