Ο ΟΗΕ Κανονικοποιεί Την Παιδοφιλία: Το Βαθυ Κρατος Είναι Ελεύθερο Να Κυνηγάει Τα Παιδιά Σας

Ο ΟΗΕ Κανονικοποιεί Την Παιδοφιλία: Το Βαθυ Κρατος Είναι Ελεύθερο Να Κυνηγάει Τα Παιδιά Σας

Το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εγκρίνει μια σεξουαλική επανάσταση που θα κορυφωθεί με τη νομιμοποίηση και την ολόψυχη υποστήριξη του transgenderism, αλλά θα υποστηρίξει επίσης τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας.

Καθώς το Deep State εκτίθεται περισσότερο για το ρόλο του στο PedoGate, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες αντεπιθέσεις όπως η νομιμοποίηση της παιδεραστίας.

«Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο μετρά σαν μια από τις πιο αδίστακτες δικτατορίες του κόσμου , προκάλεσε παγκόσμια αγανάκτηση την περασμένη εβδομάδα, ψηφίζοντας για να διορίσει έναν Τσάρο των Ηνωμένων Εθνών να επιβλέπει την εξομάλυνση της ομοφυλοφιλίας και του transgenderism σε όλο τον κόσμο.

… Σύμφωνα με την υπηρεσία προπαγάνδας των Ηνωμένων Εθνών, το δυσφημισμένο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ συζήτησε το μέτρο για σχεδόν τέσσερις ώρες στις 30 Ιουνίου πριν εγκρίνει το σύστημα με αμφισβητούμενη ψηφοφορία. Μόνο 23 κυβερνήσεις και καθεστώτα μέλη ψήφισαν υπέρ της δημιουργίας του νέου τσάρου, ενώ 18 ψήφισαν και έξι απέσχον.

Το μέτρο προωθήθηκε από ένα σφιχτά συνδεδεμένο δίκτυο κομμουνιστικών και σοσιαλιστικών κυβερνήσεων στη Λατινική Αμερική με στενούς δεσμούς με τις μαρξιστικές τρομοκρατικές ομάδες, τους δυτικούς παγκοσμιοποιητές, τη Μόσχα και το Πεκίνο.

Ορισμένες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και άλλα μέλη της «Ομάδας ΛΟΑΤ Core», η οποία περιλαμβάνει τον Ομπάμα και την ΕΕ, διαδραμάτισαν επίσης βασικό ρόλο στην προώθηση του σχεδίου του ΟΗΕ «για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

«Για πρώτη φορά, οι εργασίες σχετικά με αυτό το θέμα [ομαλοποίηση της ομοφυλοφιλίας και του διαγονιδιακού] θα θεσμοποιηθούν αποτελεσματικά στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», ανέφερε ο ΟΗΕ … «.

«Τα μέτρα που υποστήριξε εδώ – συμπεριλαμβανομένων νέων νόμων για την προστασία των ανθρώπων από τις διακρίσεις – είναι τα ίδια μέτρα που σήμερα υπερασπίζουν οι κυβερνήσεις παντού».

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο έπαινος για τον βιαστή παιδιών δεν ήρθε ακόμη, καθώς οι «ειρηνευτικοί» στρατοί του ΟΗΕ θα αντιμετώπιζαν παγκόσμια οργή για συστηματικό βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Πριν από χρόνια, έγραψα για το γεγονός ότι η Βορειοαμερικανική Ένωση Ανθρώπος-Αγάπης (NAMBLA) υποστήριζε τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας. Στο παρελθόν, μία από τις φράσεις εμπορικών σημάτων τους ήταν «το σεξ πριν από οκτώ, ή είναι πολύ αργά». Φροντίστε να μαντέψετε ποιος είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης τους; Ο μεγαλύτερος συνεργάτης της NAMBLA είναι ο George Soros.

Δείτε τα εξής:

Το παρακάτω είναι ένα παράδειγμα του πώς οι ακαδημαϊκοί μιλούν για την παιδεραστία. Σύντομα, η πρακτική, όπως και τα transgenders που τρομοκρατούν τα κορίτσια στις γυναικείες τουαλέτες,θα γινουν ο κανόνας.

«Το παιδοφιλικό ενδιαφέρον είναι φυσικό και φυσιολογικό για τα ανθρώπινα αρσενικά», δήλωσε η παρουσίαση.

«Τουλάχιστον μια σημαντική μειονότητα των κανονικών αρσενικών θα ήθελε να κάνει σεξ με τα παιδιά … Τα κανονικά αρσενικά προκαλούνται από τα παιδιά.»

Τα εβγαλαν αυτα Κάποιες κιτρινιστικές σελιδες από την δεκαετία του ’70 ή τις αρχές της δεκαετίας του ’80, απο την εποχή των καταχρηστικών διασημοτήτων και το περίφημο PIE, απο το Pedofile Information Exchange; Οχι.

Τα εβγαλαν αυτα Ανώνυμοι σχολιαστές σε κάποια υπόγεια ιστοσελίδα; Οχι πάλι.

Η δήλωση ότι η παιδεραστία είναι «φυσική και φυσιολογική» δεν έγινε πριν από τρεις δεκαετίες, αλλά τον περασμένο Ιούλιο.

Δεν έγινε σε ιδιωτική αλλά ως μία από τις κεντρικές διεκδικήσεις μιας ακαδημαϊκής παρουσίασης που δόθηκε, κατόπιν πρόσκλησης των διοργανωτών, σε πολλούς από τους βασικούς εμπειρογνώμονες στον τομέα αυτό σε συνέδριο που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Άλλες παρουσιάσεις περιελάμβαναν την «Απελευθέρωση του παιδεραστί νου: μια ανάλυση διαλογής» και «Κίνδυνος και διαφορά: τα πακέτα της hebephilia».

Η Hebephilia είναι η σεξουαλική προτίμηση των παιδιών στην πρώιμη εφηβεία, συνήθως 11 έως 14 ετών.

Βρισκόμαστε στη χώρα μας για να επιτρέψουμε η και ακόμη και να ενθαρρύνουμε το σεξ με τα παιδιά; Το τελευταίο ταμπού εξαλείφεται;

Τώρα είναι ανεκτό ότι τα πλάσματα (αγορια) με δομή χρωμοσώματος XY μπορούν πλέον να εισέλθουν σε τουαλετες των κοριτσιών, με το πρόσχημα ότι είναι τρανσέξουαλ και να τρομοκρατούν τα κανοικα κορίτσια επειδη ετσι θελει ο Σορρος .

Τα παιδιά σας πρόκειται να γίνουν μέρος ενός κόσμου που δεν θα ειναι εξοπλισμένα για να ζήσουν.

Πόσο καιρό μενει μέχρι να προστατευθούν οι παιδεραστες που έχουν σεξουαλική επαφή με τα παιδιά όταν εξετάζουμε το ζήτημα των transgender στα μπάνια; Όχι, αυτό δεν είναι υπερβολή, είναι μια νόμιμη ανησυχία.

Ο Βορειοαμερικανικός Σύνδεσμος Ανθρώπος-Αγάπης (NAMBLA) αρχίζει να βρίσκεται σε εξέχουσα θέση σε αυτή την εικόνα. Στο παρελθόν το ξανα λεμε , μία από τις φράσεις εμπορικών σημάτων τους ήταν «το σεξ πριν από οκτώ, ή είναι πολύ αργά».

Αυτή είναι μια προφανής προσπάθεια να καταργηθεί η τελευταία διεστραμμένη απαγόρευση από τον νομικό μας κώδικα, καθώς και οι κοινωνικές μας εγγυήσεις για την προστασία των παιδιών μας. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο άρρωστοι και διεστραμμένοι αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά.

Και πριν νομίζετε ότι αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει πραγματικότητα, σκεφτείτε ότι ο παγκοσμιοποιημένος Γιώργος Σόρος δίνει χρήματα στη NAMBLA.

Αν αυτό δεν σας αφορά αρκετά , παρακαλώ συνειδητοποιήστε ότι ο Kevin Jennings, ένας υπάλληλος του Τμήματος Εκπαίδευσης του Ομπάμα, και ένας στενός φίλος της Χίλαρι Κλίντον έχει επίσης εμπλακεί σε αυτήν την ομάδα.

«Θα μπορούσε να αφαιρεθεί οριστικά το τελευταίο ταμπού; Θέλετε να μου πειτε ότι δεν χρειάζεται πλέον να κρύβουν το γεγονός ότι είναι παιδεραστες;

Η Ενεργοποίηση των ζητημάτων ουδετερότητας και ομοφυλοφιλικής φύσης στην παιδεραστία ήδη συμβαίνει. Οι New York Times είναι δεκτικη ( εδώ) λέγοντας ότι η παιδεραστία δεν είναι έγκλημα.

Η ACLU υπερασπίζεται ενεργά την υπεράσπιση της Nambla και των παιδεραστών.

Stranger…

Share this post