Ο πλανήτης ετοιμάζεται να ανατριχιάσει: οι πανταχού παρόντες θόρυβοι της Γης άρχισαν και πάλι.

Ο πλανήτης ετοιμάζεται να ανατριχιάσει: οι πανταχού παρόντες θόρυβοι της Γης άρχισαν και πάλι.

Πριν από λίγες εβδομάδες ενημερώσαμε τους αναγνώστες μας για μια εξαιρετική μελέτη Καναδών γεωλόγων, οι οποίοι προέβλεψαν την άνοιξη ότι μια μεγάλη έκρηξη θα ξεσπούσε στα Κανάρια νησιά, ως αποτέλεσμα ενός μπλοκαρίσματος στην κίνηση των λιθοσφαιρικών πλακών. Έδωσαν ακόμη και ημερομηνία: τέλη καλοκαιριού/αρχές φθινοπώρου. Οι πλάκες έχουν ενωθεί στις γωνίες τους κάπου στην περιοχή του γεωλογικού αντίποδα των Καναρίων Νήσων και η πρώτη συνέπεια του μπλοκ πρέπει να είναι εκεί, σύμφωνα με τους Καναδούς.

Οι Καναδοί πιστεύουν ότι το αργότερο το καλοκαίρι του 2022 θα πρέπει να περιμένουμε τη Μητέρα των σεισμών, η οποία θα συμβεί σε ένα ασαφές μέρος και θα ξεκλειδώσει τη λιθόσφαιρα. Πού θα χτυπήσει, φυσικά, κανείς δεν ξέρει, αλλά χθες ο αναγνώστης μας Misteryo δημοσίευσε στο φόρουμ μια εντυπωσιακή επιλογή από τους λεγόμενους “ήχους σάλπιγγας” που συνέβησαν τους τελευταίους έξι μήνες σε εντελώς απροσδόκητα μέρη.

Περιοχή Kirovograd, Ουκρανία, Μάρτιος 2021:

Καζάν, Αύγουστος 2021:

Νοβοσιμπίρσκ, Οκτώβριος 2021:

Ιρκούτσκ, Οκτώβριος 2021:

 

Περιοχή Voronezh, Σεπτέμβριος 2021:

Το νότιο άκρο της Νότιας Αμερικής, ο θόρυβος προέρχεται από κάπου από την πλευρά της Ανταρκτικής:

Άλλο ένα απόσπασμα από τα ΗΑΕ. Το κλιπ είναι από πέρυσι, αλλά τα σχόλια σε αυτό είναι πολύ νέα:

 

Σχόλια:

Έτσι, η γεωγραφία αυτών των ήχων είναι κατά κάποιο τρόπο πανταχού παρούσα, και συχνά οι σάλπιγγες ακούγονται σε περιοχές όπου δεν έχουν συμβεί ποτέ σεισμοί. Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι οι Καναδοί έχουν δίκιο, ότι όντως υπάρχει κάποια τρομερή πίεση στη λιθόσφαιρα αυτή τη στιγμή, που προκαλεί τις δονήσεις των πλακών. Αν αυτό ισχύει, και αν η θεωρία είναι σωστή, θα χτυπήσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2022, οπότε μείνετε συντονισμένοι, καθώς μπορεί να χτυπήσει νωρίτερα.

thebigtheone.com

21Shares
facebook sharing button 21
twitter sharing button
email sharing button

Share this post