Ο προγραμματιστής είπε για τη μοναδικότητα της νέας ρωσικής Κορβέτας «Υδράργυρος»

Ο προγραμματιστής είπε για τη μοναδικότητα της νέας ρωσικής Κορβέτας «Υδράργυρος»

© RIA Novosti / Andrey Stanavov
Η λέξη για την Κορβέτα του έργου 20380 «Τέλεια«
ΜΟΣΧΑ, 15 Σεπ –RIA Novosti. Ο Αλεξάντρ Dadykin, αναπληρωτής επικεφαλής σχεδιαστής του Project 20386, αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά της νεότερης ρωσικής Κορβέτας “υδράργυρος”, στον αέρα του Τηλεοπτικού καναλιού  «Star»  «Звезда».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κορβέτες θα διαφέρουν στα χαρακτηριστικά των ναυπηγικών στοιχείων σε σύγκριση με τις προκατόχους τους, γεγονός που θα τις επιτρέψει να λύσουν προβλήματα τόσο στην 
μακρινή θάλασσα όσο και στις ωκεάνιες ζώνες.

«Μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ταχύτητα της οικονομικής πορείας με τους υποβρύχιους ηλεκτρικούς κινητήρες προσδίδοντας ηλεκτρική κίνηση. Με άλλες ταχύτητες, 20-30 κόμβους, αυτές οι ταχύτητες επιτυγχάνονται με την προοδευτική θέση σε λειτουργία των στροβίλων», δήλωσε.

Επιπλέον, οι αλλαγές θα επηρεάσουν ορισμένα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της Κορβέ
τας

«Για πρώτη φορά στα πλοία του Ναυτικού στόλου μας αυτού του εκτοπίσματος-παρεμπιπτόντως, στον κόσμο, πιθανώς, δεν υπάρχουν ανάλογα και σε αυτό-το ελικόπτερο αποθηκεύεται στο χαμηλωμένο υπόστεγο κάτω από το επάνω κατάστρωμα», είπε ο Dadykin

Σύμφωνα με αυτόν, αυτό θα επιτρέψει να φορτωθεί ο «υδράργυρος» με αρθρωτά όπλα στο διαμέρισμα μετασχηματισμού.
Το κύριο όπλο κρούσης των κ
ορβετών του έργου 20386 θα είναι το σύμπλεγμα πυραύλων “Ουρανός”.

Επίσης στο «υδράργυρος», σύμφωνα με τον Dadykin, θα παρέχονται συστήματα υποβρύχιας επιτήρησης-στις συνθέσεις της καρίνας και των ρυμουλκούμενων σταθμών κεραίας.
Τα πλοία θα είναι επίσης εξοπλισμένα με κιτ τορπιλών και αντιτορπίλες.

Επιπλέον, όπως η Κορβέτα «Rumbling» έργου 20385, «υδράργυρος» θα λάβει μια σιωπηλή έλικα ρυθμιζόμενου βήματος. Σύμφωνα με τον Dadykin, αυτό βοηθά στην βελτίωση του θορύβου του πλοίου.

Η Κορβέτα έργου- Project 20386 «υδράργυρος» είναι ένα πλοίο νέας γενιάς, το οποίο θα εφαρμόσει τη αρθρωτή αρχή του οπλισμού και την πιθανότητα βάσης των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Το πλοίο έβαλε την τρόπιδα το 2016.
Ο ρωσικός στρατός θα λάβει 
τον υδράργυρο το 2022.

https://ria.ru/20190915/1558710151.html

https://tokoutsavaki.blogspot.com/2019/09/blog-post_83.html

Share this post