Ο πυρηνικός χειμώνας θα διαρκέσει 1.260 ημέρες. Και θα γίνει σύντομα.

Ο πυρηνικός χειμώνας θα διαρκέσει 1.260 ημέρες. Και θα γίνει σύντομα.

debka.com: Οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν τις απαιτήσεις τους από το Ιράν να σταματήσει την ανάπτυξη βαλλιστικών πυραύλων και την περιφερειακή αποσταθεροποιητική επιθετικότητα έναντι της επιθυμίας τους να επαναδιαπραγματευτούν την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στη σύνοδο κορυφής της G20 στη Ρώμη την περασμένη εβδομάδα. Απλώς “υποσχέθηκε” ότι “αν οι ΗΠΑ υπαναχωρήσουν από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, θα αποσυρθούν στη συνέχεια μόνο αν η Τεχεράνη παραβιάσει σαφώς τη συμφωνία.” ….. Από τη σκοπιά του Ισραήλ, η κυβέρνηση Μπάιντεν υπαναχώρησε από την προηγούμενη αναγνώρισή της για την ανάγκη να περιοριστεί η περιφερειακή πολεμική συμπεριφορά του Ιράν και οι βαλλιστικοί πύραυλοι, καθώς και η επιδίωξή του να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Το τραγούδι και ο χορός γύρω από το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν συνεχίζεται από την άφιξη του κ. Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, αλλά εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τους πυρηνικούς εμπειρογνώμονες, το Ιράν απέχει μόλις μια εβδομάδα από την κατασκευή πυρηνικής βόμβας. Τον Σεπτέμβριο, οι ειδικοί μιλούσαν για εβδομάδες, αλλά εν τω μεταξύ έχουμε ήδη Νοέμβριο, οπότε είναι πιθανό οι σιίτες μηχανικοί να βάζουν τις τελευταίες βίδες στην πυρηνική συσκευή και σύντομα θα ακούσουμε είτε για δοκιμή είτε για απόπειρα χρήσης της. Μετά από αυτό θα υπάρξει μια σύγκρουση στον κόσμο, ένας πυρηνικός χειμώνας ή κάτι τέτοιο.

Τι μας κάνει να το πιστεύουμε αυτό; Λοιπόν, μια πολύ ενδιαφέρουσα ερμηνεία του κεφαλαίου 12 της Αποκάλυψης από το κανάλι Eliya Here σήμερα μας αφήνει να το σκεφτούμε:

¹ Και έγινε ένα μεγάλο σημείο στον ουρανό: μια γυναίκα ντυμένη με τον ήλιο, κάτω από τα πόδια της η σελήνη, και στο κεφάλι της ένα στεφάνι από δώδεκα αστέρια. ² Ήταν έγκυος και φώναξε από τον πόνο και την αγωνία της γέννας. Και ένα άλλο σημείο φάνηκε στον ουρανό- ιδού, ένας μεγάλος κόκκινος δράκος με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, και στα κεφάλια του επτά διαδήματα. Η ουρά του τράβηξε το ένα τρίτο των αστεριών από τον ουρανό και τα πέταξε στο έδαφος. Ο δράκος στάθηκε μπροστά στη γυναίκα που επρόκειτο να γεννήσει, για να καταβροχθίσει το παιδί της όταν γεννήσει. Και γέννησε ένα αρσενικό παιδί, στο οποίο πρέπει να ποιμαίνουν όλα τα έθνη με σιδερένια ράβδο- και το παιδί της αναλήφθηκε στον Θεό και στον θρόνο του. Και η γυναίκα κατέφυγε στην έρημο, όπου ο Θεός είχε ετοιμάσει γι’ αυτήν έναν τόπο, για να τραφεί εκεί χίλιες διακόσιες εξήντα ημέρες. Αποκάλυψη 12:1-6

Για αιώνες οι γενειοφόροι εκκλησιαστικοί άρχοντες όλων των εποχών και των εθνών προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν αυτή την προφητεία, συσσωρεύοντας τόμους ανοησιών:

Με τον όρο θηρίο κάποιοι εννοούν μια ορισμένη κατώτερη δύναμη του Σατανά, που κυβερνάει άλλους δαίμονες, και με αυτόν που έρχεται μετά από αυτόν από τη γη – τον Αντίχριστο. Ο Μεθόδιος, ο Ιππόλυτος και άλλοι θεωρούν ότι το θηρίο είναι ο ίδιος ο αντίχριστος, ο οποίος βγαίνει από τη θάλασσα της ζωής, η οποία κλυδωνίζεται από καταιγίδες και ταράζεται πολύ. Τα δέκα κέρατα με τα στέμματα και τα επτά κεφάλια υποδηλώνουν ότι ο διάβολος και ο Αντίχριστος είναι ένα και το αυτό (γιατί παραπάνω σχετίζεται και με αυτόν), αλλά ταυτόχρονα και τη διαίρεση της γης στους έσχατους καιρούς σε δέκα βασίλεια και το έβδομο βασίλειο που αντιστοιχεί σε αυτόν τον κόσμο, που μετριέται σε επτά ημέρες και χωρίζεται, όπως θα δούμε παρακάτω, σε επτά περιόδους. Γι’ αυτό ο Σατανάς, ο οποίος ενεργεί σ’ αυτήν, αποκαλείται ο άρχοντας αυτού του αιώνα. Το βλάσφημο όνομά του είναι γραμμένο στα κεφάλια του, δηλαδή στους βοηθούς και τους υπηρέτες του, γιατί συνεχώς βλασφημούσαν τον Θεό από την αρχή του κόσμου μέχρι τον μεγάλο και ευσεβή Κωνσταντίνο, μετά τον οποίο βλασφημούσαν ο Ιουλιανός και ο Βαλεντίνος.

Eliya Εδώ προσεγγίζουν το θέμα πιο απλά και εξηγούν τα πάντα στα δάχτυλά τους, προτείνοντάς σας να διαβάσετε τη Wikipedia για τη λεγόμενη Πυρηνική Λέσχη, η οποία περιλαμβάνει τις ΕΠΤΑ ΧΩΡΕΣ:

1. ΗΠΑ.
2. Ρωσία.
3. Κίνα.
4. Αγγλία.
5. Γαλλία.
6. Ινδία.
7. Πακιστάν.

Υπάρχουν επίσης δύο χώρες που δεν είναι μέλη της πυρηνικής λέσχης, αλλά διαθέτουν πυρηνικά όπλα. Οι χώρες αυτές είναι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας και το Ισραήλ. Συνολικά εννέα χώρες διαθέτουν τις πολεμικές κεφαλές. Αν προστεθεί και κάποιος άλλος, ο συνολικός αριθμός αυτών των χωρών θα είναι ΔΕΚΑ, με αποτέλεσμα να έχουμε 7 κεφάλια, δηλαδή αναγνωρισμένους κατόχους πυρηνικών όπλων και 10 κέρατα – κατόχους πυρηνικών όπλων συνολικά.

Τώρα ας υποθέσουμε ότι ο δράκος αρχίζει να κουνάει τα κεφάλια του. Ο Eliya Here έχει ξεφύγει λίγο από το θέμα εδώ και υποθέτει ότι το 1/3 των αστεριών που έπεσαν από τον ουρανό είναι εισερχόμενες πολεμικές κεφαλές. Ενδεχομένως, αλλά μάλλον όχι. Δεν έχουν όλοι τέτοιες κεφαλές, οι οποίες μπορούν να πάνε στο διάστημα και στη συνέχεια να επανέλθουν σε αυτό, και είναι απίθανο ο πόλεμος να περιλαμβάνει φορτία μεγατόνων, ενώ οι τακτικοί πύραυλοι δεν πάνε στο διάστημα. Είναι περισσότερο σαν ένα σκοτάδι στην ατμόσφαιρα ως αποτέλεσμα των πυρκαγιών που τυλίγουν τον κόσμο, με αποτέλεσμα το 1/3 των άστρων να είναι καλυμμένο από τον καπνό.

Δεν ξέρουμε ποια χώρα θα γίνει το 10ο πυρηνικό όπλο, αλλά διαβάζουμε τι γράφει ο Ιωάννης:

Αυτός ο δράκος στάθηκε μπροστά στη γυναίκα που επρόκειτο να γεννήσει, για να κατασπαράξει το παιδί της όταν γεννήσει.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό κατανοητό; Μπορεί να φανταστεί κανείς ότι όλες οι πυρηνικές δυνάμεις θα στείλουν το σύνταγμα γεμάτο πολεμικές κεφαλές τους κάπου κοντά στη Μόσχα, όπου κάποια γυναίκα πρέπει να γεννήσει; Αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο. Αλλά το Ιράν μπορεί να φέρει τον στρατό του στα σύνορα του Ισραήλ και όλοι θα το ακολουθήσουν, ακόμη και ο στρατός των 200 εκατομμυρίων από τις ανατολικές γωνιές της γης. Και όλοι θα στέκονται κοντά στην Ιερουσαλήμ.

Και τότε, όπως γράφει ο Ιωάννης, θα συμβεί το εξής:

Και η γυναίκα κατέφυγε στην έρημο, όπου ο Θεός είχε ετοιμάσει γι’ αυτήν έναν τόπο, για να τραφεί εκεί χίλιες διακόσιες εξήντα ημέρες.

1260 ημέρες είναι 3,5 χρόνια, δηλαδή ο χρόνος που απομένει μέχρι το τέλος του κόσμου, όταν ο ήλιος θα ανατείλει στη Δύση και θα ανάψει καπνό πάνω από τις στάχτες των στρατευμάτων που έχουν συγκεντρωθεί κάτω από την Ιερουσαλήμ. Και όσοι δεν προλάβουν, θα ποιμαίνονται με σιδερένια ράβδο ή κάτι τέτοιο, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

thebigtheone.com

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Share this post