Ο σατανικός ναός προσλήφθηκε από το σχολείο «Woke» της Πενσυλβάνια για να κατηχήσει παιδιά

Ο σατανικός ναός προσλήφθηκε από το σχολείο «Woke» της Πενσυλβάνια για να κατηχήσει παιδιά

Οι γονείς εξέφρασαν τον τρόμο τους μετά την πρόσληψη του Σατανικού Ναού από ένα “ξύπνιο” σχολείο στην Πενσυλβάνια για να κατηχήσει μικρά παιδιά.

Την Τρίτη, η σχολική περιφέρεια της κομητείας του Βόρειου Γιορκ ενέκρινε μια εκδήλωση του Σατανικού Ναού που απευθυνόταν σε παιδιά και επέτρεψε στην ομάδα να νοικιάσει ένα αμφιθέατρο γυμνασίου για μια βραδιά συγκέντρωσης χρημάτων για την επιστροφή στο σχολείο.

“Ως δημόσια σχολική περιφέρεια, η χρήση των σχολικών μας εγκαταστάσεων πρέπει να επιτρέπεται χωρίς διακρίσεις. Δεν μπορούμε και δεν επιλέγουμε αυθαίρετα ποια οργάνωση μπορεί ή δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις μας. Εάν επιτρέπουμε σε μια οργάνωση, πρέπει να επιτρέπουμε σε όλες τις οργανώσεις, εφόσον πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις υποβολής αίτησης, όπως ορίζονται στην πολιτική 707”, ανέφερε η περιφερειακή αρχή σε ανακοίνωσή της.

Το Sputniknews.com αναφέρει: Η ομάδα θα πληρώσει 1.050 δολάρια για το αμφιθέατρο, 25 δολάρια την ώρα για τη φύλαξη και την ασφάλεια και 20 δολάρια την ώρα για τον τεχνικό του αμφιθεάτρου. Εκτός από την εκδήλωση του Σατανικού Ναού, το συμβούλιο ενέκρινε επίσης εκδηλώσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, το νεανικό ποδόσφαιρο και το Harrisburg Sai Seva Samithi, έναν ινδουιστικό ναό, σύμφωνα με το York Dispatch.

Η εκδήλωση για την επιστροφή στο σχολείο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Northern High School στο Dillsburg.

Ο συνιδρυτής του Σατανικού Ναού, Lucien Greaves, δήλωσε ότι προκύπτει σοβαρό πρόβλημα όταν τα σχολεία επιτρέπουν στα μέλη μιας θρησκείας να προσεύχονται στους χώρους τους, αλλά όχι στα μέλη άλλων πεποιθήσεων.

“Μιλάμε για την προάσπιση θεμελιωδών πυλώνων της δημοκρατίας και της Πρώτης Τροποποίησης”, δήλωσε ο Greaves.

Ωστόσο, οι γονείς εξοργίστηκαν με την προτεινόμενη εκδήλωση της ομάδας στο σχολείο.

Η εκδήλωση του Σατανικού Ναού πρόκειται να πραγματοποιηθεί μόλις λίγες ημέρες μετά από μια βραδιά προσευχής που διοργανώνει η Dillsburg Community Worship and Prayer.

Η ομάδα έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να δημιουργήσει After School Satan Clubs σε σχολεία της Πενσυλβάνια. Το πρόγραμμα σπουδών των λεσχών δεν περιελάμβανε “προσηλυτισμό ή θρησκευτική διδασκαλία”, αλλά προσέφερε δραστηριότητες που αποσκοπούσαν στην προώθηση της αυτοεκπαίδευσης και της ανάπτυξης, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της.

Το σχολικό συμβούλιο απέρριψε τη λέσχη τον Απρίλιο με ψήφους 8-1.

newspunch.com

Share this post