Ο ΣΥΡΙΖΑ κι η ΝΔ ΓΝΩΡΙΖΑΝ για τον κορωναϊό μήνες ΠΡΙΝ όταν έβαλαν στον ΠΚ ποινές σε αγνόηση κρατικών διαταγών για…ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ κι η ΝΔ ΓΝΩΡΙΖΑΝ για τον κορωναϊό μήνες ΠΡΙΝ όταν έβαλαν στον ΠΚ ποινές σε αγνόηση κρατικών διαταγών για…ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!

GreekNewsOnDemand.com: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΓΝΩΡΙΖΕ για τον

κορωναϊό μήνες ΠΡΙΝ όταν έβαλε στον Ποινικό Κώδικα ποινές σε

αγνόηση κρατικών διαταγών για…ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!! Και

τώρα η κυβέρνηση…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ…ΨΕΥΤΟ-

ΚΟΡΩΝΑΪΟ!!!

Πως μα…ΠΩΣ τους ήρθε τότε να βάλουν τέτοια μέτρα για «μεταδοτικές ασθένειες» στον Νέον Ποινικό Κώδικα;;; Ή μάλλον, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ…ΚΑΘΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΙΝ, διότι μόνο «τυχαίο» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΥΛΟΤΗΤΑ;;; 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πριν διαβάσετε το παρακάτω άρθρο-ΣΟΚ, ένα πράγμα θα σας πω, ότι η πρώην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η…ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μητσοτάκη είναι με την…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΜΕΛΛΕ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΩΡΟΝΟΪΌ»!!! Όλες μα….ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις του κόσμου ήταν ΕΝΗΜΕΡΕΣ για όλα αυτά για τον «κορωνοιο», πριν ακομή μαθευτούν στον κόσμο μέσω των απατηλών ΜΜΕ!!! Αυτά τα αποκάλυπτε ο Μπιλ Γκέιτ όχι μονο τον περασμένο Οκτ. του 2019, αλλά και ακόμη και από το 2018, σε συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση και άλλα μεγάλα ιδρύματα, κτλ!!!

Εξ ου και αυτή η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που διαπράττει ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του σχετικά με την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ και ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ για τον…ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΪΟ…!!! Του τα είχε ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ Ο…ΤΣΙΠΡΑΣ!!!

Και σαν να μην έφταναν ολα αυτά, έχει μπει πλέον…ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σχετικά με την ΔΗΘΕΝ «παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών», ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ, εξαιτίας του νέου Ποινικού Κώδικα, που κωδικοποιήθηκε με τον Ν. 4619/2019, με ημερομηνία ισχύος την…1η Ιουλίου 2019!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ…«ΚΟΛΛΗΣΕΙ» ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΑΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!!

Και διαβάζουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σχετικά με όλα αυτά, όπως έχουν ΗΔΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, καταγραφεί στον νέο….ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ!!!…

1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα, β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.

2. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα μεταδοθεί η ασθένεια σε ζώα, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή, και αν είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη.

3. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

4. Όποιος στις περιπτώσεις της παραγράφου 1 παραβιάζει τα μέτρα από αμέλεια, τιμωρείται: α) στην περίπτωση του στοιχείου α΄ με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας και β) στην περίπτωση του στοιχείου β΄ με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.

Σημειώσεις επί του νόμου-

Ο νέος Ποινικός Κώδικας, όπως κωδικοποιήθηκε με τον Ν. 4619/2019, με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιουλίου 2019

Λινκ >> https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΑΙΤ, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΥΚΑΙΩΣΥΝΗΝ -ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!- ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΤΗΝ…ΣΥΛΛΗΨΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ, ΤΟΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ, ΕΙΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟΝ…!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;!!!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!

Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρο που τα λέει ΟΛΑ!!!


6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΕΣ

ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΟΥ

ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ
11 Μαρ. 2020

Share this post