Ο τελευταίος κύκλος πριν το τέρμα-ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο τελευταίος κύκλος πριν το τέρμα-ΞΕΚΙΝΗΣΕ

«Θαρθή καιρός, που θα φέρη γύρες ο διάβολος με το κολοκύθι του».ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού 

Είναι πλέον τόσες πολλές οι καθημερινές πληροφορίες που το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να τις αξιολογήσει , πόσο μάλλον να τις διαχειριστεί .

Σήμερα  η παραγωγή ειδήσεων εξυπηρετεί κυρίως στον αποπροσανατολισμό και όχι στην γνώση.

Όλοι τρέχουμε να μάθουμε μήπως σώσουμε την τρυφηλότητα της καθημερινότητας μας, ενώ δίπλα καταρρέουν τα πάντα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι άγιοι πατέρες,  μας τα είπαν με λίγα λόγια και σήμερα στην κυριολεξία όλα αυτά αρχίζουν να πραγματοποιούνται. Μάλιστα στις ημέρες μας εκεί που πήγαιναν όλα βήμα – βήμα, τώρα όλα τρέχουν.

Και τρέχουν σε τοπικό επίπεδο και σε παγκόσμιο.

Μετά από αυτό η  ΕΛΛΑΔΑ εισέρχεται στην τελική ευθεία μεγάλων ανατροπών. 

” Μεγαλώνει η ανησυχία για ένα τρίτο, αυστηρό lockdown στην οικονομία μετά την έξαρση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες, καθώς θα ανατρέψει τους σχεδιασμούς για έσοδα – δαπάνες -σε επίπεδο τριμήνου- και τους ρυθμούς ανάπτυξης της οικονομίας. Οι προβλέψεις του προϋπολογισμού έχουν ήδη ανατραπεί για τον Ιανουάριο, καθώς τα έσοδα φαίνεται ότι υστερούν από τον στόχο κατά 20%, ενώ οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν στο τέλος Ιανουαρίου έχουν φορτώσει ήδη με επιπλέον κόστος 500 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο, πριν καλά καλά ξεκινήσει.https://www.capital.gr/oikonomia/3523288/me-ton-efialti-enos-tritou-lockdown-to-oikonomiko-epiteleio

 Ο τούρκος με τα τόσα  εσωτερικά προβλήματα του  βλέπει σε ποια χρονική συγκυρία δικών μας εσωτερικών προβλημάτων θα “κινηθεί”…

Επίσης σε παγκόσμιο επίπεδο εκεί που θα λέμε πως να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της πανδημίας ή των νεών πανδημιών και μάλιστα την στιγμή που οι δυο κατεξοχήν πυρηνικές δυνάμεις θα επιζητούν να αποφύγουν την σύγκρουση , οι ανατροπές θα επιμένουν να  βρίσκονται μπροστά μας. 

Και ο λόγος είναι γιατί οι άνθρωποι έχασαν το μέτρο και την εμπιστοσύνη μεταξύ των, αφού πρώτα έχασαν το βλέμμα τους προς τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ τους.

“Την περασμένη εβδομάδα, ο συνιδρυτής της Microsoft προειδοποίησε, ότι ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για την επόμενη πανδημία, η  οποία είπε   θα μπορούσε να είναι δέκα φορές χειρότερη από το συνεχιζόμενο ξέσπασμα του SARS-CoV-2 που έχει ήδη απωλέσει  την ζωή 2,2 εκατομμυρίων  ανθρώπων  παγκοσμίως και πυροδότησε  μια τεράστια οικονομική κρίση.” 

https://sputniknews.com/viral/202102031081967380-plan-for-world-domination-netizens-criticise-bill-gates-over-pandemic-alert-idea/

 Αλλά και για τα πυρηνικά υπάρχουν συστάσεις ” ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ Ανατόλι Αντόνοφ δήλωσε, ότι δεν πιστεύει ότι μπορεί  κανένας λογικός Αμερικανός στρατηγός να εξετάζει πραγματικά μια πυρηνική στρατιωτική σύγκρουση με τη Μόσχα.” 

https://sputniknews.com/world/202102031081970524-russian-envoy-to-us-i-cant-believe-sane-us-generals-really-consider-nuclear-war-with-moscow/\

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΎΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ 

Για τους κοσμοκράτορες είμαστε ανθρωπάκια για πάτημα και έτσι μας υπολογίζουν, όμως αυτά τα ανθρωπάκια μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα, αφού πρώτα ανατρέψουν την ίδια την ζωή τους . 

Σήμερα για να πολεμήσεις το πιο βαθύ σκοτάδι της ιστορίας θέλει τόλμη και αρετή . 

Αλλά ποια αρετή ; Θέλει αγιότητα 

Καλά το ακούσαμε !!! γιατί μας το είπε ο ίδιος ο ΚΎΡΙΟΣ “άγιοι γίνεσθε ότι εγώ άγιος ειμί” 

Πως άλλωστε να πολεμήσεις με τον ίδιο τον πονηρό και τα όργανα του που λαμβάνουν κατευθείαν εντολές σήμερα από το μαύρο αφεντικό τους;

Δεν θέλει απλώς μετάνοια, αλλά συντριπτική μετάνοια για να επιφέρεις και συντριπτικό κτύπημα στο εχθρό του ανθρωπίνου γένους.

Αν δεν προσπαθήσουμε να γίνουμε άγιοι σήμερα εμείς οι αμαρτωλοί,  έχουμε ήδη καταθέσει τα  όπλα στους διαμορφωτές της κοινής γνώμης που κατασκευάζουν ειδήσεις γεγονότα, εξελίξεις  γιατί θέλουν να φτάσουν το πράγμα σε απόλυτο αδιέξοδο και να χειριστούν το μυαλό και την ψυχή μας.

Ας δούμε τις μεθόδους τους τόσα χρόνια που δούλευαν για αυτό τον σκοπό. Σήμερα απροκάλυπτα θέλουν να μας στερήσουν να προσέλθουμε στο “οπλοστάσιο” για να πάρουμε εκείνα τα ικανά όπλα ώστε να ” σωθούμε”  από τα διασταυρούμενα πυρά του εχθρού.

Τα έβαλαν με την ΕΚΚΛΗΣΙΑ , την ΠΙΣΤΗ και την ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ( Αυτά όλα είναι το παραπάνω οπλοστάσιο μας) 

Όταν μπορείς να εισέλθεις μέσα σε αυτό το οπλοστάσιο μπορείς να γίνεις άγιος, να σωθείς και να σώσεις.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Share this post