Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το πιο κοινό θέμα του Νοστράδαμου είναι η στρατιωτική εισβολή στην Ευρώπη από μια ισλαμική συμμαχία εθνών στις αρχές του 21ου αιώνα. Το Ιράν και η Τουρκία αναφέρονται πιο συχνά, μαζί με πολλά άλλα μουσουλμανικά έθνη που ενώνονται για να εισβάλουν στη Νότια και Δυτική Ευρώπη. Ο Νοστράδαμος μας λέει επανειλημμένα ότι ο πόλεμος μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού εξελίσσεται αργά σε παγκόσμιο πόλεμο διάρκειας περίπου 27 ετών. Λήγει το αργότερο το 2029, αλλά θα μπορούσε να γίνει πυρηνικός πολύ νωρίτερα. Τουλάχιστον τέσσερις πόλεις θα ανατιναχτούν, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης και της Ρώμης.

Ο παραπάνω χάρτης επισημαίνει τις περιοχές που περιέχουν τα κύρια πεδία μάχης του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου με ροζ χρώμα.
Αυτό δεν πρέπει να μας παραπλανήσει στο να σκεφτόμαστε ότι όλες οι μάχες βρίσκονται στην Ευρώπη, όπως οι προφητείες της Αγίας Γραφής επικεντρώνονται στο Ισραήλ και η δράση φαίνεται να είναι στη Μέση Ανατολή.

Όπου ο Νοστράδαμος τονίζει ότι οι εισβολείς της Ευρώπης θα είναι από (Περσία / Ιράν, Μεσοποταμία / Ιράκ, Βυζάντιο / Τουρκία, Αραβία / Σαουδική Αραβία, Βόρεια Αφρική…) πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι συγγραφείς της Βίβλου ζούσαν και ασχολήθηκαν περισσότερο με το Ισραήλ και τις γύρω χώρες.
Ομοίως, ο Νοστράδαμος έζησε στη Γαλλία. Ανησυχούσε περισσότερο για τη Γαλλία και τα κοντινά έθνη στη Δυτική Ευρώπη. Σπάνια ανέφερε την Αμερική συγκεκριμένα με το όνομα, και άλλα μεγάλα έθνη όπως η Ρωσία και η Κίνα αναφέρθηκαν μόνο με έμμεσες αναφορές όπως η γη του Βόρειου Άνεμου ή του Τζένγκις Χαν… Έτσι, ο παρακάτω χάρτης που δείχνει τις τοποθεσίες των προφητειών του, επικεντρώνεται μέσα και γύρω από την Γαλλία, παρά κάποιες μακρινές προφητείες για τη Νέα Υόρκη και άλλες τοποθεσίες που δεν βρίσκονται στο χάρτη.

Με όλες αυτές τις δηλώσεις αποποίησης ευθυνών, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το μεγαλύτερο μέρος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου θα πολεμηθεί στη Δυτική Ευρώπη μετά την ευρωπαϊκή «παραμέληση», «απάθεια» και «αμέλεια» που επιτρέπει στους «οπαδούς του Μωάμεθ» μια εύκολη είσοδο στην Ευρώπη.

Ο Νοστράδαμος, πιστεύεται από ορισμένους, ότι έχει προβλέψει με ακρίβεια την άνοδο του Ναπολέοντα και του Χίτλερ ως τις δύο πρώτες εμφανίσεις του κόσμου των τριών αντιχριστών.

Έτσι, όταν ο προφήτης του 16ου αιώνα προέβλεψε έναν «τρίτο και τελικό» αντι-Χριστό, πιο φρικτό από τους δύο πρώτους συνδυασμούς, που έφτασαν στην εξουσία στη Γη πριν από τονΤρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο », αναφερόταν στο ISIS;
Πολλοί ερευνητές του διαβόητου Γάλλου προφήτη, που πέθανε το 1566, είναι πεπεισμένοι ότι έχει προαναφέρει σωστά τις τρέχουσες βαρβαρικές πράξεις που διαπράττει το ISIS στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατα δηλωμένης προσπάθειάς του να συλλάβει περιοχές της Ευρώπης για να εκπληρώσει το Χαλιφάτο.

Ένας ιστότοπος – Nostradamus 2242 – ισχυρίζεται ακόμη ότι ο Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει φέτος ως αποτέλεσμα του αγώνα με το ISIS και ο κόσμος θα μπορούσε να τελειώσει το 2242.
Ο ιστότοπος παραθέτει το τετράστιχο από το οποίο ισχυρίζεται ότι προειδοποιεί για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Ιράκ και τη Συρία.
Είπε ότι ο Νοστράδαμος είχε μεταφραστεί να λέει ως εξής: «Θα εισέλθει ως πονηρός, δυσάρεστος, διαβόητος, τυραννώντας τον κόσμο πάνω από τη Μεσοποταμία.

Ο ιστότοπος λέει: «Ένα καταπληκτικό τετράστιχο για τη δοκιμασία και την τυραννία του Ιράκ στη συνεχιζόμενη σεχταριστική βία, ιδιαίτερα μετά την εισβολή των ΗΠΑ το 2003, την άνοδο της Αλ Κάιντα που οδήγησε στην οργάνωση του ISIS.
«Ο στόχος του ISIS είναι η Μεσοποταμία, το σημερινό Ιράκ. Το ISIS είναι επίσης η πιο πλούσια τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο, χάρη στους πολυάριθμους συντελεστές του.
«Σημαία του ISIS και στολή, μαύρη! Η πολεμική τους μέθοδος είναι περίφημη και η ισλαμική σαρία – τυραννική.»

Άλλοι τεταρτημόριοι του Νοστράδαμου λέγεται ότι προβλέπουν πόλεμο με την Ευρώπη.
Μερικοί προφητικοί ισχυρίστηκαν ότι ο Νοστράδαμος και οι ψυχικοί ερευνητές άρχισαν να πιστεύουν ότι αυτό το τετράστιχο σχετίζεται, πράγματι, με το ISIS.
Είπε στον ιστότοπό του: «Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το αν ο Νοστράδαμος είχε κάτι να πει για το ISIS. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εικάζουν για το αν το ISIS θα ξεκινήσει τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο και αν ο ηγέτης του είναι ο Αντίχριστος που προειδοποίησε ο Νοστράδαμος».

https://www.express.co.uk/news/nature/580929/EXCLUSIVE-EARTHQUAKES-volcano-HIT-time-prophet-s-disaster-prediction

Αλλά το πρόβλημα είναι πολλές προηγούμενες ερμηνείες άλλων τεταρτημόρων του Νοστράδαμου, σύμφωνα με τους οποίους ο Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινούσε γύρω στο 1999.
Από αυτό, και με τόσους τυράννους να διαλέξουν στη Μέση Ανατολή, οι ερευνητές του Νοστράδαμου είχαν ήδη αναγνωρίσει τους οπαδούς του Σαντάμ Χουσεΐν και του Οσάμα Μπιν Λάντεν ως τον τρίτο και τελευταίο αντι-Χριστό.

Οι Spiritualists Psychiclessons.com έγραψαν: «Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που οι άνθρωποι έχουν υποθέσει ότι κάποιος είναι ο επίφοβος Αντίχριστος, φαίνεται σίγουρα να υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα σημερινά γεγονότα μεταξύ των μελετητών του Νοστράδαμου. Ο χρόνος θα δείξει εάν ο Γάλλος παρατηρητής είχε δίκιο για αυτό. «
Αυτό το πρόβλημα με τις ημερομηνίες οδήγησε ορισμένους ερευνητές του Νοστράδαμου να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε ήδη σε έναν Γ’ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος ξεκίνησε από το 1999, και ως εκ τούτου θα έπρεπε να καταλήξει σε ένα φρικτό συμπέρασμα, «πιθανώς με πυρηνικά όπλα», το 2026.

https://www.express.co.uk/news/world/583537/Chuck-Norris-Islamic-State-ISIS-nuclear-weapons-US-attack-9-11-September-11-anniversary

https://www.express.co.uk/news/uk/597254/ISIS-Map-Europe-Terror-Organisation-Andrew-Hosken-Caliphate-Abu-Musab-al-Zarqawi

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται στη Ρωσία (Πόλεμος της Ουκρανίας) στους στίχους του Νοστράδαμου και ορισμένοι έχουν συνδέσει τον αρχηγό του ISIS Abu Bakr al-Baghdadi ως ύποπτο νούμερο ένα Αντίχριστος 3.
Ένας διαδικτυακός σχολιαστής επεσήμανε πώς το ISIS ήταν πολύ πιο τυραννικό από άλλα πριν από αυτούς, λόγω των βαρβαρικών εκτελέσεων και αποκεφαλισμών που οδήγησε ακόμη και την φανατική Al-qaeda να αποστασιοποιηθεί από τους συναδέλφους τρομοκράτες.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Share this post