Ο Τράμπ σηματοδοτεί ότι κέρδισε τις εκλογές και φτιάχνουν ήδη τη…σκηνή και τις σκαλωσίες για την ορκωμοσία του!

Ο Τράμπ σηματοδοτεί ότι κέρδισε τις εκλογές και φτιάχνουν ήδη τη…σκηνή και τις σκαλωσίες για την ορκωμοσία του!

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες |

Το Σάββατο, ο γνωστός δημοσιογράφος από τον Τέξας κος Άλεξ Τζόουνς (του σάιτ InfoWars.com) μαζί με χιλίάδες Αμερικανούς πατριώτες, κατέκλυσαν την πόλη της Ουάσινγκτον για να διαμαρτυρηθούν για την μεγάλη….ΚΛΟΠΗ των αμερικανικώς προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμ. φέτος.

Μετά την ολοκλήρωση της πορείας τους, μερικοί από τους δημοσιογράφους του InfoWars πλησιάσαν τον Λευκό Οίκο και είδον προς μεγάλην έκλπηξιν τους ότι ανηγείροντο εκεί τόσο της σκηνής όσο και οι…σκαλωσιές για την….ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ και τούτο διότι, πριν λίγες μέρες, ο ίδιος ο Τράμπ είχε αναγκείλει τον εαυτό του…ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! Και τούτο εν αντιθέσει με μια παρόμοια δήλωση του Μπάιντεν, ο οποίος είπε πρόσφατα ότι ΑΝ εκλεγεί τελικά πρόεδρος, ΔΕΝ θα κάνει ορκωμοσία έξω, αλλά…ΨΗΦΙΑΚΑ λόγω του «κορωνοϊού»!

ΆΡΑ, αυτό σημαίνει πως έχει πλέον δοθεί το πράσινο φως στον Τράμπ και προετοιμαστεί για την…ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ μιας και θα είναι ο ίδιος ο…ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!! Γι’ αυτό χτίζει τώρα σκηνή και σκαλωσιές για την ορκωμοσία του και αυτό φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από το Σάββατο…

UNITED STATES – OCTOBER 28: Construction continues for the inaugural platform on the West Front on the Capitol in Washington on Wednesday, Oct. 28, 2020. (Photo by Caroline Brehman/CQ Roll Call)

ΔΕΝ θα γινόταν κάτι τέτοιο και ξοδεύοντας χρήματα του Δημοσίου, κτλ., ΕΑΝ ήταν ακόμη ασαφές για το ΠΟΙΟΣ θα βγεί τελικά πρόεδρος.  Ο Μπάιντεν είπε ότι ΕΠ ‘ΟΥΔΕΝΙ θα κάνει ορκωμοσία έξω όπου «παραμονεύει» ο κορωνοϊός! Ο δε Τράμπ είπε ότι την ορκωμοσία του ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ, και τούτο…ΕΞΩ ΜΕ ΚΟΣΜΟ!!! ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο!…

Share this post