Ο Τραμπ «τράβηξε το αυτί» του Μητσοτάκη για την ένταση με την Τουρκία!

Ο Τραμπ «τράβηξε το αυτί» του Μητσοτάκη για την ένταση με την Τουρκία!

Για τα μάτια των Ελληνοαμερικάνων, και για καθαρά ψηφοθηρικούς σκοπούς, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο Ντόναλντ Τραμπ θυμήθηκε να επικοινωνήσει τηλεφωνικός με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο!

Με τον Έλληνα Πρωθυπουργό να αρχίζει την κλαούρα στον Ντόναλντ Τραμπ, το πόσο κακή είναι η Τουρκία, που με τις αποσταθεροποιητικές ενέργειες βάζουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή, και δοκιμάζουν τη συνοχή του ΝΑΤΟ.

Με το φιλαράκι του Ερντογάν σύμφωνα με σενάρια, να τραβάει το αυτί του Μητσοτάκη, προτρέποντας με νόημα, η Ελλάδα να ρίξει τους τόνους στο εσωτερικό της, να συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκλιμάκωση με την Τουρκία, υποχωρώντας απο της θέσης της, και να συρθούμε σε ένα διάλογο με την Τουρκία από μηδενική βάση,άνευ προϋποθέσεων,και κόκκινων γραμμών!

Εικάζεται,ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να μετακυλιστεί πιο αργά, η κύρωση της Ελληνικής Βουλής, στο Ελληνοαιγυπτιακό Μνημόνιο!

Άρθρο Σπύρος  Πρίφτης        email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post