Ο υπόγειος πόλεμος, που συμβαίνει τώρα … Βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις

Ο υπόγειος πόλεμος, που συμβαίνει τώρα … Βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις

Παρακάτω είναι η Νέα αποκωδικοποίηση στο σύστημα DUMB & κάτω από τον πόλεμο της Γης.

Οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν απίστευτα καταστήματα τροφίμων, νερού, DNA, τράπεζες σπόρων,
όλα πλήρως εφοδιασμένα με αυτόνομη δωρεάν παροχή ενέργειας!

Αυτό το τεράστιο Δίκτυο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Project Mk Rand, γνωστό και ως Alternative 2.
Στο βιβλίο με τίτλο Εναλλακτική 3, ο συγγραφέας Leslie Watkins δήλωσε ότι οι επιστήμονες που ασχολούνται με την κατάσταση της γήινης ατμόσφαιρας είχαν μυστικές συναντήσεις που παρήγαγαν τρεις εναλλακτικές λύσεις για το χειρισμό του επικείμενου κινδύνου.

Εκτοξεύστε τις οπές μέσω της στρατόσφαιρας για να απελευθερώσετε τη θερμότητα και τη ρύπανση. Αυτό έγινε με ταυτόχρονες εκρήξεις ατομικών όπλων στην υψηλή ατμόσφαιρα της ζώνης του όζοντος της Γης, σε περιοχές όπου λίγοι θα παρατηρούσαν: Πάνω από τη Σιβηρία, το βαθύ Αμαζόνιο, το Αυστραλιανό Outback και πάνω από τους δύο Πόλους. Αυτή είναι η αιτία των τρυπών του όζοντος (όχι από το ανθρώπινο έδαφος και άλλα ανθρώπινα αίτια, όπως αναφέρθηκε από το Fake News Network).

Εναλλακτική λύση 2:

Μετατοπίστε το καλύτερο από τον πληθυσμό της Γης (σκλάβοι που συμμορφώνονται
σε τεράστια υπόγεια σπήλαια & DUMBs). Η εναλλακτική λύση 2 είναι το δίκτυο DUMB / σήραγγας που καλύπτεται σε αυτήν την αποκωδικοποίηση.

Εναλλακτική λύση 3:

Κατασκευάστε βάσεις και μεγάλες πόλεις σκλάβων που υποστηρίζουν τις κορυφαίες οικογένειες του Ιλαουνανάτι Σατανά στο Φεγγάρι και τον Άρη.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 2 / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MK RAND

(Το όνομα Rand προέρχεται από την εταιρεία Rand που έχει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τις πυροσβεστικές μηχανές με λέιζερ που τροφοδοτούσαν πάνω από 60 mph)

Υπάρχουν τουλάχιστον 1.400 DUMBS παγκοσμίως, 188 γνωστές DUMBS στις ΗΠΑ, με 2 υπόγειες βάσεις που κατασκευάζονται ετησίως στις ΗΠΑ.

Το μέσο βάθος των βάσεων είναι 4.25 μίλια υπόγεια. Κάθε βάση DUMB κοστίζει μεταξύ 17 και 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή, η οποία χρηματοδοτείται από τα χρήματα των ΜΙ6 / CIA για τα ναρκωτικά και την εμπορία ανθρώπων.

Κάθε υπόγεια βάση απασχολεί 10.000 έως 18.000 εργαζόμενους.

Οι ασκήσεις με πυρηνική ενέργεια και οι βόμβες νετρονίων είναι οι κύριες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία και την εκσκαφή αυτών των DUMBS υπόγεια. Τα τρυπάνια περνούν από βράχο σε ταχύτητες έως και 60 mph, κυριολεκτικά λιώνουν το βράχο για να σχηματίσουν μια λεία επιφάνεια σαν γυαλί γύρω από τις άκρες των σηράγγων .

Οι υπόγειες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κέντρα υπολογιστών, μαζικούς διακομιστές, εργαστήρια γενετικού πειραματισμού, μύλους κλώνων, έρευνα ελέγχου μυαλού, συστήματα ελέγχου Mk Ultra slave mills, εγκαταστάσεις αποθήκευσης. καθώς και εγκαταστάσεις κατάρτισης για τις δυνάμεις αυτές, εγκαταστάσεις αποθήκευσης σπόρων DNA, αποθήκευση όλων των ταινιών τηλεοπτικών σειρών που έγιναν ποτέ, δεξαμενές γλυκού νερού, μυστικά όπλα, δοκιμές όπλων, προηγμένες εγκαταστάσεις αεροσκαφών, αποθήκευση χρυσού, αποθήκευση τροφίμων για επιβίωση εκατομμυρίων για 100 χρόνια, μονάδες αποθήκευσης καυσίμων, κλιματισμό, δεξαμενές νερού, μεγάλες υπόγειες λίμνες, τραπεζαρία, ιατρικές εγκαταστάσεις, πλήρεις πόλεις, προηγμένα αεροσκάφη όπλων, ερευνητικές εγκαταστάσεις διαστημοπλοίων, πολυτελή θέρετρα και πολλά άλλα.

Ο μαύρος προϋπολογισμός είναι ένας μυστικός προϋπολογισμός που συγκεντρώνει το 25% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος των Ηνωμένων Πολιτειών και καταναλώνει σήμερα 1,25 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως – τα έργα DUMB καταναλώνουν το 90% αυτού του ποσού.

Υπάρχουν περίπου. 50 σκηνές σήραγγες και υπόγειες εγκαταστάσεις είναι σκαμμένες και διαμορφωμένες.
Ορισμένα από αυτά είναι-συνεχής συνεχής ροή νερού υψηλής πίεσης, εκτόξευση χαμηλής πίεσης, υψηλή συχνότητα. ηλεκτρικά τρυπάνια, τρυπάνια με σφαιρίδια, τρυπάνια με σπινθήρες, εκρηκτικά τόσο συμβατικά όσο και βόμβες νετρονίων (αυτά δεν αφήνουν υπολειπόμενη ακτινοβολία), υδραυλικά βράχια, λέιζερ, μασίφ, DEW , τα όπλα μείωσης του θορύβου που σπάζουν τους ατομικούς δεσμούς, για να αναφέρουμε μερικά.

Αυτές οι διάφορες μέθοδοι σήραγγας μπορούν να αναλυθούν σε:

Μηχανικά (όπως ένας κανόνας νερού)
Θερμική (όπως φλόγα υψηλής ταχύτητας, λέιζερ, ατομική σύντηξη, κ.λπ.)
Χημικά (όπως ένας διαλύτης)
Ενέργεια (DEW και άλλες τεχνολογίες αυτού του τύπου).
Τα πυρηνικά μηχανήματα ονομάζονται Subterrenes (rhymes with submarine). Το πυρηνικό Subterrene κατασκευάζει σήραγγες έως 40 μέτρα ‘σε διάμετρο. καθώς δουλεύουν το βράχο, λιώνουν σε μια σκληρή, υαλώδη επένδυση σήραγγας. Απαλώς φιλτραρισμένοι άξονες εισαγωγής αέρα φέρνουν φρέσκο ​​αέρα στις σήραγγες και τις υπόγειες εγκαταστάσεις.
Πολλοί από τους υπόγειους χώρους είναι κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές, αεροδρόμια, θαλάσσια λιμάνια έχουν εισόδους ,φορτηγά μπορεί να οδηγήσουν, καθώς και τα πλοία και τα υποβρύχια μπορούν να πλεύσουν . Μερικές από τις εισόδους για τα φορτηγά προστατεύονται από ολογράμματα που μοιάζουν με την πλευρά ενός βουνού, για να τους οδηγήσει απλά.
Το άλλο στυλ κρυφών εισόδων είναι τα κτίρια όπου τα φορτηγά οδηγούν και κατεβαίνουν μέσω των αξόνων πρόσβασης προς τα κάτω στις υπόγειες περιοχές. Η ασφάλεια για τις εγκαταστάσεις ποικίλλει από το Wackenhut στην Homeland Security και άλλα. Οι δοκιμές διείσδυσης στις εγκαταστάσεις πραγματοποιούνται από ειδικές μονάδες που ονομάζονται OP-06-D.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ στις ΗΠΑ – Υπόγειες βάσεις που καταγράφονται ανά κράτος.

ΑΛΑΣΚΑ
1.Περιοχή βροχών.
2. & 3. Delta Junction & Ft. Greeley: Στην ίδια περιοχή του Delta Junction.

ARIZONA
4.Fort Huachuca-31 ° 50 ‘Ν., 110 ° 119,48 “W .: Εκπαίδευση νοημοσύνης, έλεγχος μυαλού, γενετική και στρατόπεδο κράτησης.
5. Αεροπορική Βάση Λουκ.
6.Gates Pass βάση.
7.Gila Mountain Περιοχή-Νότια του Interstate 8 περ. 30 μίλια ανατολικά της Yuma, AZ. 29 ° Ν., 116 ° Ν.
8.Grand Wash Cliffs – Δυτική άκρη των βράχων στο κεφάλι της Grapevine Wash. Πρέπει να επιτευχθεί μέσω Hwy. 93 και μετά μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους.
9.Καλή Κοιλάδα.
10.Hualapai βουνά-ανατολική πλευρά της οροσειράς, περίπου 35 μίλια. SE του Kingman.
11.Rincon Mtn.-Βόρεια πλευρά του Rincon Mtn.
12.Mt. Lemmon.
13.Page-πηγαίνει όλος ο δρόμος κάτω από Hoover Dam & δεξαμενή.
14.Safford.
15. Βουνά Σάντα Καταλίνα.
16.Sedona, στρατόπεδο κράτησης της Αριζόνα: Βρίσκεται κάτω από το Enchantment Resort στο Boynton Canyon.
17.Yucca (Mtns.) – που βρίσκεται ακριβώς έξω από I-40 μπορεί εύκολα να δει Βόρεια του Hwy., Έχει σήμερα 4 τεράστια μεγάλα καλώδια ισχύος διεισδύοντας στο βουνό.

Βαθιά υπόγεια στρατιωτική βάση Yucca Mountain Tunnel Entrance

ΑΡΚΑΝΣΑΣ

18.Στην περιοχή Hardy & Cherokee Village-36 ° 19 ‘Β., 119 ° 29’ Δ. Λαμβάνεται υπό έλεγχο λευκού καπέλου κατά τη διάρκεια του τυφώνα Dorian.
19.Pine Bluff-34 ° 13,4 ‘Ν., 92 ° 01,0’ Δ. Έως 34 ° 30 ‘Β, 92 ° 30’ Δ.

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

20.29 Palms Marine Base – Αναγνωρίζεται σε στρατιωτικό χάρτη ως περιοχή εναέριου χώρου R-2501 Ν .: Νοτιοανατολικά από Ludlow. (Κάτω από τον έλεγχο λευκού καπέλου, βάση για τρέχουσες λειτουργίες στην Καλιφόρνια).
21. Η Λίμνη της Κίνας, ο έλεγχος του νου και η έρευνα των όπλων. (Εξουδετερωμένο στη συνέχεια καταστράφηκε από τακτικά πυρηνικά όπλα προκαλώντας σειρές σεισμών μεταξύ 6,4 και 7,1 στις 8 και 9 Ιουλίου, βλ. Συνδέσμους:
22.Darwin-4 μιλίων τέλη δυτικά της πόλης του Δαρβίνου.
23.Παραγωγή ελατηρίων-37 ° 22 ‘Ν., 117 ° 59,3’ Δ. Μάχη για έλεγχο σε εξέλιξη.
24.Fort Irwin-35 ° 20’Β., 116 ° 8 ‘Β.: Στρατόπεδο κράτησης.
25.Edwards Air Force Base-στην περιοχή όπου Diamond Cr. & το S. πιρούνι του Yuba πληρούν: 34 ° 8 ‘Ν., 117 ° 48’ W.
26. Βάση Πολεμικής Αεροπορίας της Γης.
27. Υπόγειες εγκαταστάσεις κεφαλής κλειδώματος Ηλεντάλε: 34º 44,7 ‘Β. 118,5 ° Δ. Τεχνολογία για μυστικά έργα.
28.Los Angeles-On Hwy. 14 προς το Edwards AFB μετά το Palmdale: Στρίψτε στο 170ο δρόμο, Βόρεια στην 170η Στ., Στην 170η διασταύρωση Rosamond.
Ο δεύτερος κατώτερος καλύτερα διατηρημένος χωματόδρομος δυτικά, κατευθείαν βόρεια στις γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι την κορυφή του λόφου, όπου θα δείτε την κορυφή της υπόγειας εγκατάστασης NORTHOP:
Τεχνολογία για μυστικά έργα Illuminati. Η διευκόλυνση αυτή βρίσκεται κοντά στα όρη Tehachapi. Έχει αναφερθεί ότι θα κατέβει κάτω από 42 επίπεδα. Ασχολείται έντονα με την έρευνα στον τομέα της ηλεκτρονικής και της τεχνολογίας της αεροδιαστημικής.

Μάχη για έλεγχο σε εξέλιξη.
29.Mt. Shasta-προηγμένη βάση της τεχνολογίας των διαστημικών τεχνολογιών, γενετικά πειράματα, μαγνητική εκτόξευση, όπλα και δομικά όπλα. βαθειά γνώση εγκατάσταση, μπορεί να είναι
πάνω από 800 μίλια βαθιά.
Ο ποταμός Kern – το κοίλο βουνό δίπλα στην υδροηλεκτρική εγκατάσταση στο έργο Kern River Project κοντά στο Bakersfield.
31.Napa Valley – που βρίσκεται στο Oakville Grade βόρεια της Νάπα: Οι σήραγγες συνδέουν επίσης τα οινοποιεία βόρεια της Νάπας, που χρησιμοποιούνται για τη λευκή δουλεία και τον έλεγχο του νου, τις Άμεσες Δορυφορικές Επικοινωνίες, τις Επικοινωνίες με λέιζερ.
Συνέχιση της κυβερνητικής τοποθεσίας: Βρίσκεται στην Oakville Grade, County Napa. 87 Acres. Μάχη για έλεγχο σε εξέλιξη.
32. Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Norton.
33. Quincy-39 ° 56,2 ‘Ν, 120 ° 56,5’ W.
34.Μέσα Palmdale-πάρτε Blvd Palmdale έως το 240ο St. Go to Ave R-8, στο ανατολικό όριο της Ave. Το R-8 είναι η εγκατάσταση του McDonnell-Douglas που ονομάζεται Uano Facility.
Κάποιος μπορεί να το δει καλύτερα από τους Τρεις Sisters Hills στα νότια της εγκατάστασης. Συμμετέχει σε τεχνολογία αεροδιαστημικής υψηλής τεχνολογίας.
35.Πρέσιντο-A FEMA / DOD site για το περιφερειακό γραφείο της Περιφέρειας IX. Μη εξουδετερωμένο με υπογείωση. Προκάλεσε πυρκαγιές για να δει κανείς στο Porter Ranch που βγαίνει από καλύμματα φρεατίων, αποχετεύσεις και αποχετεύσεις καταιγίδων.
36.San Bernadino-34º 50 ‘Β. Έως 34 ° 16’ Ν .; ήταν κάτω από ολόκληρη την κοιλάδα του San Bernadino.
Εξουδετερωμένος με τακτικής πυρκαγιάς-4.5 & 3.2 Σαν Φρανσίσκο σεισμό στις 14 Οκτωβρίου .. δείτε Link: Πρόσφατοι σεισμοί στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα
37.Santa Barbara County – τοποθετείται στα παχιά στρώματα διατομών.
38.Santa Rosa-38º 26,4 ‘N, 122º 42,9’ W: Περιφερειακό κέντρο FEMA για τη Δυτική ακτή, αυτό που γίνεται εδώ κρατιέται ως επί το πλείστον μυστικό. Αυτό εμφανίζεται ως Field Antenna Communications, αλλά κάνει πολύ περισσότερα.
39. Τα βουνά της Σιέρα Νεβάδα – πολύ βαθιά στρατιωτική βάση.
Το φαράγγι Tehachapi Ranch-Tehachapi ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του ’95. Αυτή είναι η βάση “Unholy 6”. 35 ° 20 ‘Β, 118 ° 40’ Δ.
41.Τρόνα-35 ° 45,5 ‘Β., 117 ° 22,6’ Δ. – αρκετά μίλια βορειοδυτικά της Τρόνας, ακριβώς κάτω από την κορυφή του Άργους.
42.Benicia. (Εξουδετερωμένο με υπόγεια καύση.)
Νήσος Κατσαλάνα.
44.Κοκολάτα βουνά.
45.Η είσοδος της κοιλάδας στην κοιλάδα του Θάνατος της κοιλάδας βρίσκεται στα βουνά Παναμιντ κάτω στην άκρη της περιοχής κοντά στο Wingate Pass, στο βάθος ενός εγκαταλελειμμένου ορυχείου.
46. ​​Σχεδιασμός αεροσκάφους-αεροσκάφους, μηχανική αντιβαρύτητας, σκάφη Stealth και δοκιμές. 42 επίπεδα.
47.Lawrence-Livermore International Labs-έχει το έργο χαρτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος στο χρωμόσωμα # 19 & μια νεοϊδρυθείσα εγκατάσταση λέιζερ 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η γνώση χρωμοσωμάτων # 19 είναι πρωταρχική για την κλωνοποίηση.
48.Moreno Valley.
49.Mt. Lassen.
50.Μέλη.
51.Palmdale-New Aircraft Design, αντιβαρυτική έρευνα … (Εξουδετερωμένη με υπόγεια καύση. Προκαλεί πυρκαγιές για να δει κανείς στο Porter Ranch που βγαίνει από καλύμματα φρεατίων, υπονόμους και αποχετεύσεις καταιγίδων.
53. Εγκατάσταση Tehachapi-Northrop, -Tejon Ranch, 42 επίπεδα.
54.Ukiah.
55. Κορυφή Κοκκοβίου – Παλιά πόλη εξόρυξης
COLORADO
56. Alamosa-37 ° 28,1 ‘Ν, 105 ° 52,2’ W.
57. Βιβλίο Cliffs-39 ° 40 ‘Ν., 108 ° 0’ Δ. Κοντά στο τουφέκι.
58. Boulder – Η έδρα της EMC, ένας τύπος ηλεκτρομαγνητικού ελέγχου μυαλού που μεταδίδει για να τροποποιήσει τη σκέψη των Αμερικανών, και να ελέγξει τους σκλάβους Mk Ultra, τη γενετική, τη γεωλογία / εξόρυξη που σχετίζονται με τη σήραγγα και την υπόγεια κατασκευή.
59.Colorado Springs, NORAD-Canada & US, & FEMA, εκατοντάδες άτομα στο προσωπικό, περιέχουν τουλάχιστον 4,5 κυβικά μίλια υπόγειων σπηλαίων και 45 υπόγειων κτιρίων από χάλυβα. Αυτό το σύμπλεγμα παρακολουθεί χιλιάδες δορυφόρους, πυραύλους, υποβρύχια και πολλά άλλα. Η NORAD ελέγχει επίσης πολλούς σκλάβους Monarch Mk Ultra που έχουν προγραμματισμό επανάκλησης ALEX, JANUS, ALEXUS. Η εγκατάσταση NORAD έχει 1278 χιλιόμετρα υπόγειου δρόμου.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Share this post