Ο Φόβος Είναι Συχνότητα, Μέσα Από Την Οποία Μας Ελέγχουν, Μην Απορείς Λοιπόν Αν… Ότι Φοβόμαστε Μας Το Σερβίρουν!!!

Ο Φόβος Είναι Συχνότητα, Μέσα Από Την Οποία Μας Ελέγχουν, Μην Απορείς Λοιπόν Αν… Ότι Φοβόμαστε Μας Το Σερβίρουν!!!

Στο πνευμα των ημερων ..και βλέπεις ότι οι Φαρισαίοι και οι Υποκριτές στην εποχή μας είναι τα.. ενημερωτικά site. !!

Οι πληγές στην Ελλάδα μας είναι από τα καρφιά που βάζουν κάθε τόσο site σαν το newsit,  το protothema κλπ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ.

Σήμερα, έμμεσα πέρασαν στον όχλο, δηλαδή στην παγκόσμια κοινή γνώμη, το παράδειγμα της Ελλάδας στην αντιμετώπιση του ιού και που είναι προς μίμηση όχι τόσο για τον υπόλοιπο κόσμο αλλά… για τις υπόλοιπες γενιές στο μέλλον..!

Η χώρα μας λένε, έδειξε πως αντιμετωπίζεται ο ιός…!

Και κάτω απο τον τίτλο μια……. κλειστη εκκλησία.

Στην εικόνα της είδησης αχνοφαίνεται ο…βραβευμένος τρόπος αντιμετώπισης του covid-19, και αυτός είναι με τις εκκλησίες κλειστές το Ορθόδοξο Πασχα-19.

Λένε, εχουμε μειωμένα κρούσματα και θανάτους γιατί πήραμε  έγκαιρα μέτρα,  όταν Κινέζοι και Ιταλοί τουρίστες αλώνιζαν το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγαλουπόλεων δυο μήνες πριν τα μέτρα που πηραμε στις….13 Μαρτίου.!!

Είστε ψεύτες, είστε λίγοι και ο κόσμος σας εμπιστεύεται απλά και μόνο γιατί φοβάται. Απλά και μόνο γιατί ακόμη δεν έχει βρεθεί το εμβόλιο, μα όπως είπαμε κ. Χαρδαλιά..κ.Τσιόρδα, ο όχλος από κάτω είναι ευμετάβλητος και ενίοτε τους πρίγκιπες στο παραμύθι τους τιμωρεί…και αυτό πάει ανάλογα με την πλοκή που θέλουν να δώσουν αυτοι που γράφουν το παραμυθι.

Η ιστορία δυστυχώς έγραψε και αυτό που έγραψε, τα παραπάνω μέσα εξαπάτησης και διασποράς φόβου φρόντισαν να το διαδώσουν με ευθύ ή και πλάγιο τρόπο, και παντού διέδωσαν ότι σε κάθε παρόμοια ιατρική πρόκληση στο μέλλον , ο ενδεικτικός τρόπος αντιμετώπισης της θα είναι με…… τις εκκλησίες κλειστές.

Κάθε δογματος.. έτσι ώστε να εξισώσετε την Ορθοδοξιά με τις υπόλοιπες θρησκειες. Και το καταφέρατε, εν μέρει και προσωρινα.

να βαδιζει ο συγχρονος ανθρωπος στη νέα εποχη σας με τον Θεό στην άκρη και με ήρωες τις.. άσπρες ποδιές των γιατρών.

Ειδικά φέτος, κατήργησαν στη συνείδηση πολλών ανθρώπων την δύναμή και την ουσία της εκκλησίας. Την δύναμη και το Θαύμα της Ανάστασης και της Θείας Μετάληψης.

Σε άλλους πάλι η κατάσταση αυτή δυνάμωσε την πίστη τους, υπάρχουν άνθρωποι που κλαίνε κάθε μερα από Μεγάλη Δευτέρα για τις τραγικές αυτές αποφάσεις να κλείσουν οι ναοί και βιώνουν πιο έντονα από ποτέ αυτό το Πάσχα. Μαζί με τις εκκλησίες μοιάζει και ο Ουρανός κλειστός και επίτρεψε μου να πω ότι μοιαζει να……… γίνεται ένας διαχωρισμός. Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει μετα τον διαχωρισμό..!

Μπορεί ο Χριστός τότε να έπρεπε να πιει αυτό το πικρο ποτήρι των Παθών, να περάσει αυτά που πέρασε ώστε να νικήσει τον Θάνατο και να απαλλάξει τον άνθρωπο από την φθορά, από τον φόβο του νόμου της φθοράς και σήμερα να ειναι τυλιγμένος με σάβανα στον Τάφο…αλλά εσείς Αρχιερείς και Φαρισαίοι της Ενημέρωσης, τα μέσα που επηρέαζαν τον όχλο κάθε εποχής… θα πάψουν να υπάρχουν.!

Θα πάψουν να επηρεάζουν συνειδήσεις…. θα πάψει να ακούγεται η φωνή σας, μόλις ο όχλος καταλάβει τι του κάνατε και ποιο ρόλο παίξατε στις υποθέσεις της χώρας μας.

Απλα σας υπενθυμίζω ότι με τα τριάκοντα αργύρια δεν αγοράστηκαν βόδια, όυτε ενδυματα, ούτε τα χρήματα αυτα μπήκαν στα ταμεία της συναγωγής.

Με αυτά τα χρήματα αγοράστηκε ο αγρός του αίματος και εκεί θαβόταν οι ξένοι. Και εσείς είστε ξένοι για την Ελλάδα. Πιο εχθροί και από τους εχθρούς όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και της Ορθοδοξίας.

Αυτός λοιπόν ο φόβος μπροστά στη φθορά μας κράτησε σπίτι, από αυτό τον φόβο δημιουργήθηκε το hasthag  #Μενουμε_σπίτι.

Ο δικός μας φόβος, μαζί με την αδράνεια και την αυταρχικότητα της Κυβέρνησης μαριονέτα (που πριν λίγο καιρό δεν δίστασε να χωρίσει την χώρα σε δυο στρατόπεδα, είτε οπαδικά, είτε με τα Ματ απέναντι στους νησιώτες) θα μας οδηγήσουν στην Μεγάλη πείνα.

Ο κάθε ένας λοιπόν ας κάνει το κουμάντο του, γιατί κάποιοι αλλοι όχι απλά δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους…αλλά “συνεργάστηκαν” με τον ιό και φρόντισαν/διασφάλισαν να περάσει σε όλα τα κράτη.!!!

Και μετα κήρυξαν πανδημία ανοίγοντας το Κουτί της Πανδώρας..!!

Θυμάστε ορισμένοι  τι είπαμε για τον Π.Ο.Υ στις 28/01/2020 όταν εσεις κ.Τσίορδα και ο Παγκόσμιος οργανισμός κάνατε λόγο για μια απλή γρίπη.

Κάποιος Παίζει Με Το Τώρα Και Προετοιμάζεται Να

 

Παίξει Με Το Αύριο, Το Δικό Μας Αύριο..!

 

(Στο άρθρο υπάρχουν μια σειρα απο εικονες,  μια ανάρτηση δηλαδή από την προσωπική μου σελίδα στο fb. Δείχνει τις προθέσεις για εξάπλωση επιδημίας σε μία ανάρητηση στις 9 Νοέμβριου…Μερικές φορές περνάω σε εικόνες αυτά που σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς στον προσωπικο μου λογαριασμο.)

Δημόσια το έγραψα τοτε.. την ώρα που εσείς κ.Τσιορδα παπαγαλίζατε τις θέσεις ενός παγκόσμιου οργανισμού μαριονέτα.

Μόνο οι εικόνες από την αποκλεισμένη Γουχαν, μόνο αυτές  αρκούσαν για να γίνουν δυο απλά βήματα στη χώρα μας, ώστε να μην μπούμε ποτέ σε καταστάσεις μη αναστρέψιμες.

Δεν έγιναν αυτές οι κινήσεις, και όσες τώρα γίνονται θα μας οδηγήσουν σε άλλες μαύρες εποχές.

Όμως έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο.. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευθύνες.

Για τον Π.Ο.Υ μίλησε και ο Τράμπ και ο Μακρόν. Ακόμη και πρόεδροι μαριονετες μεγάλων κρατών είδαν τον ύποπτο ρόλο του, αυτόν τον ρόλο που σαστισμένος, εγω και κάποιοι άλλοι παρακολουθούσαμε στις 28/1.

Κ.Τσιόρδα…. κ. Χαρδαλιά…. #Εμεινα_σπίτι πριν μου το πειτε, προσεχα πριν μου το πειτε… #Εμεινα_σπίτι γιατί το ήθελα και μπορουσα, #Εμεινα_σπίτι για να μην σκανδαλίσω τους γύρω μου….. #Εμεινα_σπίτι γιατί δεν σας εμπιστεύομαι, ούτε εσάς ούτε τους οργανισμούς σας ούτε τα μέτρα που πήρατε.

Ας κάνει λοιπόν ο κάθε ενας το κουμάντο του, τώρα που υπαρχει ακομη χρόνος, γιατί εκεί έξω ετοιμάζουν πολεμικά μέτωπα που θα δώσουν τη χαριστική βολή στην Παγκόσμια οικονομία.

Όσο για την Ελλάδα, οι διεθνείς οργανισμοί και οι οίκοι αξιολόγησης το λένε ανοιχτά και δεν το κρύβουν… μολύνθηκε το ΑΕΠ και θα μολυνθουν και οι δεικτες αλλά αυτό που δεν λένε ανοιχτά είναι ότι…..από αυτή την πείνα περνάει ο πολεμικός εκβιασμός του Αιγαίου,,,,.

Έτσι δεν είναι Κυριάκο; Και άλλοι πουλήσαν εθνικό φρόνιμα αλλά την κρίσιμη στιγμή έκαναν τα στραβά μάτια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μπροστά μας έχουμε την Συμφωνία των Αγωγών, η οποία περνάει από την διαφωνία του Αιγαίου…εκει κοιτάζω.

Σιγά σιγά και τώρα που καλοκαιριάζει να έχουμε το νου μας στο Αιγαίο. Όχι μόνο σε όσα γίνουν πάνω από την θάλασσα αλλά και σε όσα ετοιμάζονται κάτω από αυτή.

Και προμηθευτείτε αν θέλετε πετρέλαιο, τωρα που ειναι φθηνο…!

Καλή δύναμη σε όσους σήμερα πονούν διπλά, σε όσους πονούν βαθιά…φίλε πένθιμη ημέρα, πρωτόγνωρα πένθιμη.!!

Συγνώμη αν κάποιους σας λύπησα και Καλή Ανάσταση σε όλους!!

Υ.Γ

Εσύ αναρχικέ που δεν πιστεύεις στον Θεό και που τελευταία χτυπάς του ναούς ως σύμβολο του κεφαλαίου… είδες μόλις ότι το σύστημα ενημέρωσης/εξουσίας που μάχεσαι μας έκλεισε τις εκκλησίες.!

Το σύστημα εξουσίας που σωστά το λες συστημα και που σου έκλεισε τις καταλήψεις….. μας έκλεισε και τους ναούς.

Αυτή είναι η νέα εποχή και θα σου ζητήσουν πιο δύσκολα πράγματα απο το να μείνιες……… Εξάρχεια, μα αν θες ακου………..: να μην τα βάλεις με τους ναούς, του ιερείς και όσους το σάπιο αυτό σύστημα ενημέρωσης και εξουσίας σε στρέψει εναντίον.

Είδα τον ζήλο σου να μην κλείσουν οι καταλήψεις σας, δεν είδα τον ίδιο ζήλο από… αυτούς που θα έπρεπε για να μην κλείσουν οι εκκλησίες μας.

Σου εύχομαι Καλή Ανάσταση και να πάρεις σωστές και σοφές αποφάσεις τις ώρες τις κρίσιμες που μπηκε η χώρα μας και σε παρακαλω να κρίνεις με σωστά κριτήρια σκέψης τις εικόνες που θα μας δείξουν.

Rick

http://www.minitrue.gr/

Share this post