Ο Χαλ Τέρνερ προειδοποιεί ότι το ηφαίστειο του νησιού Λα Πάλμα δέχεται επίθεση με ενεργειακά όπλα για να προκαλέσει μέγα-τσουνάμι. Σεισμοί επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά στις ίδιες ακριβώς τοποθεσίες.

Ο Χαλ Τέρνερ προειδοποιεί ότι το ηφαίστειο του νησιού Λα Πάλμα δέχεται επίθεση με ενεργειακά όπλα για να προκαλέσει μέγα-τσουνάμι. Σεισμοί επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά στις ίδιες ακριβώς τοποθεσίες.

Ο Χαλ Τέρνερ προειδοποιεί ότι το ηφαίστειο του νησιού Λα Πάλμα δέχεται επίθεση με ενεργειακά όπλα για να προκαλέσει μέγα-τσουνάμι.

Σεισμοί επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά στις ίδιες ακριβώς τοποθεσίες

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑ ΠΑΛΜΑ !!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ

Ιστότοπος Hal Turner

ΔΕΛΤΙΟ: ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ ΛΑ ΠΑΛΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

ΔΕΛΤΙΟ: ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΛΑ ΠΑΛΜΑ ΚΑΙ  ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!
Hal Turner Editorial Opinion

Φαίνεται ότι η Λα Πάλμα δέχεται επίθεση. Φαίνεται ότι χρησιμοποιείται κάποιος τύπος τεχνολογίας για να στοχεύσει συγκεκριμένα το νησί και να προκαλέσει σεισμούς, και το σχέδιο επίθεσης υποδηλώνει ότι προορίζεται να αποδυναμώσει σκόπιμα την ίδια νοτιοδυτική πλευρά όπου βρίσκεται η ασταθής χερσαία μάζα.

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΊΣ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΊΣ ΣΕΙΣΜΟΊ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΉ ΘΈΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΩΝ ΣΕΙΣΜΏΝ!

Αυτή φαίνεται να είναι μια σκόπιμη προσπάθεια για να προκληθεί η ολίσθηση της πλευράς στον ωκεανό και η δημιουργία τσουνάμι για να εξαφανιστεί η ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Όποιος το κάνει αυτό φαίνεται ότι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να προκαλέσει την καταστροφή της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ. Αυτό μπορεί να είναι μια πραγματική πράξη πολέμου!

Εκτός, φυσικά, αν το κάνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, για να προκαλέσει μια καταστροφή που εξαφανίζει ένα πλήθος ανθρώπων που δεν θα μπορούσαν πλέον να διεκδικήσουν πρόνοια, Medicare ή Medicaid; Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι στην ανατολική ακτή, που έχουν πληρώσει στην Κοινωνική Ασφάλιση για χρόνια, δεν θα ζούσαν για να διεκδικήσουν κανένα επίδομα! Μεγάλες οικονομίες για την κυβέρνηση των ΗΠΑ!

Ακόμη πιο δελεαστικό για ορισμένα από τα φρικιά του κυβερνητικού ελέγχου, θα ήταν η τέλεια δικαιολογία για την εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου σε εθνικό επίπεδο όταν κατεδαφίστηκαν όλα τα κεντρικά γραφεία της μεγάλης τράπεζας και καταστράφηκε το επιχειρηματικό κεφάλαιο της χώρας, επιτρέποντας στην κυβέρνηση να δικαιολογήσει  την εξαγορά της . . . τα παντα.

Ή τι θα λέγατε για αυτό: Το τσουνάμι συμβαίνει, σκοτώνει τα 65 εκατομμύρια που υπολογίζεται ότι η FEMA πιστεύει ότι θα μπορούσαν να πεθάνουν σε έναν τέτοιο κατακλυσμό, οπότε η κυβέρνηση πηγαίνει στους τραπεζίτες και λέει, η χώρα έχει καταστραφεί, δεν έχουμε καμία ελπίδα να πληρώσουμε τα 28 δολάρια μας Εθνικό χρέος τρισεκατομμυρίων, χρειαζόμαστε διαγραφή χρέους. . . . και καθαρίζουν τον σχιστόλιθο, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν ολόκληρο το shebang από την αρχή!

Ό,τι κι αν συμβαίνει στη Λα Πάλμα, μπορεί να ξεκίνησε φυσικά, αλλά από τις 23:45, ώρα ανατολικών ΗΠΑ, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, φαίνεται τώρα ξεκάθαρα σαν να λαμβάνει χώρα κάποιο είδος ανθρωπογενούς επίθεσης.
Φαίνεται ότι κάποιος θέλει πολλούς Αμερικανούς νεκρούς.
Ακολουθεί ένας ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ με τον χάρτη σεισμών EMSC. Μπορείτε να επαληθεύσετε αυτά τα ευρήματα μόνοι σας μεταβαίνοντας στο LaPalma και, στη συνέχεια, μεγεθύνοντας.

https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php

halturnerradioshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post