Ο Scott Ritter δείχνει ΒΙΝΤΕΟ και σοκάρει τον πλανήτη: Αυτό κάναμε για 10 χρόνια στο Ιράκ

Ο Scott Ritter δείχνει ΒΙΝΤΕΟ και σοκάρει τον πλανήτη: Αυτό κάναμε για 10 χρόνια στο Ιράκ

Αποτροπιαστικό…

O πρώην αξιωματικός πληροφοριών των αμερικανικών πεζοναυτών και επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, Scott Ritter, αναφέρθηκε στα αμερικανικά εγκλήματα στο Ιράκ, για τα οποία είχαν σιωπήσει και σιωπούν, καθώς οι αμερικανικοί πύραυλοι είναι «άγιοι» και μπορούν να πέσουν όπου θέλουν για να κάνουν «κάθαρση».

Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα φαίνονται σκληρές εικόνες με τον Ritter να σχολιάζει:

«Αυτό που θα δείτε στο βίντεο και το οποίο είναι ακόμη πιο αηδιαστικό είναι ότι όταν ένα βαν εμφανίζεται και επιχειρούν να εκκενώσουν έναν από τους τραυματίες που είναι ξεκάθαρα ένα σακατεμένο άτομο.

Το άτομο που προσπαθεί να τον βάλει στο βαν είναι ένας πολίτης και ανοίγουν πυρ κατά του βαν σκοτώνοντας τον τραυματία και τον οδηγό κι όταν επιθεωρούν το όχημα ανακαλύπτουν πως υπάρχει ένα παιδί μέσα που επέζησε…

Δύο παιδιά για την ακρίβεια. Είναι ένα έγκλημα πολέμου!!! Αναμφίβολα!!!

Δεν δολοφονείς τραυματίες, δεν χτυπάς οχήματα που προσπαθούν να εκκενώσουν τραυματίες και δεν δολοφονείς πολίτες που στέκονται γύρω χωρίς να κάνουν τίποτα!!!! Αλλά αυτό κάναμε!!!! Και το χειρότερο;;;

Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό!!!! Αυτό συνέβαινε καθημερινά, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα στη διάρκεια της σχεδόν 10ετούς κατοχής του Ιράκ!!!!».

Δείτε:

 

scr

el.gr

Share this post