«Πάγωσε» το Internet: Απόκοσμο πλάσμα στο Διάστημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Πάγωσε» το Internet: Απόκοσμο πλάσμα στο Διάστημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστημονική ομάδα έδωσε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία από το Διάστημα, η οποία έχει τρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου.

Οι ψαγμένοι χρήστες θεώρησαν ότι πρόκειται για κάποιο απόκοσμο ΔΑΙΜΟΝΑ αλλά αυτό δεν ισχύει (εξάλλου οι δαίμονες είναι ασώματοι σύμφωνα με την Χριστιανική πίστη).

Για την ακρίβεια την φωτογραφία την δημοσιοποίησε η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το γιγάντιο τηλεσκόπιο Hubble.

Μην έχετε άγχος δεν θα μας επιτεθούν εξωγήινοι. Δύο Γαλαξίες «ήρθαν κοντά» σε ένα σύστημα που οι επιστήμονες αποκαλούν Arp-Madore 2026-424, το οποίο βρίσκεται 704 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από την Γη.

HUBBLE

@HUBBLE_space

In celebration of , Hubble has captured the collision of two galaxies of equal size that appears to resemble a ghostly face.http://socsi.in/ENDdB 
Credit: @NASA / @ESA , J. Dalcanton, B.F. Williams, and M. Durbin (University of Washington)

Προβολή εικόνας στο Twitter
186 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Τα φωτεινά μάτια που βλέπουμε στην εικόνα είναι οι δύο Γαλαξίες που ήρθαν κοντά, ενώ το κεφάλι δημιουργήθηκε από τα «κύματα της βαρύτητας», σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο RT.

Δείτε το βίντεο:

Εκπληκτικά τα δεδομένα και να φανταστεί κανείς ότι ασχολούμαστε με απλά καθημερινά πράγματα, ενώ Γαλαξίες συνενώνονται, πλανήτες καταστρέφονται και άλλα…..ΠΟΛΛΑ!

Σκεφτείτε ο Γαλαξίας μας να συνενωθεί με κάποιον άλλο. Τρομερό αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

Αυτά συμβαίνουν στο Διάστημα λοιπόν και εμείς βλέπουμε τα αποτελέσματα ή μάλλον τα βλέπουμε μέσω των διαστημικών τηλεσκοπίων.

Τα σχόλια δικά σας!

photo:pexels

Share this post