Πάμε Λίγο Πίσω, Στον Δεκέμβριο Του 2016, Τότε Που…

Πάμε Λίγο Πίσω, Στον Δεκέμβριο Του 2016, Τότε Που…

……το Ισραήλ απειλούσε τη Ν. Ζηλανδία με…. «πόλεμο»!!!

Ναι αγαπητέ μου… με πόλεμο, γιατί εκεί στο μπαούλο του χρόνου κρύβονται πολλές αλήθειες!

Ήταν 23 Δεκεμβρίου του 2016 όταν το συμβούλιο του ΟΗΕ με 14 ψήφους υπέρ ενέκρινε ψήφισμα κατά των…εποικισμών του Ισραήλ σε παλαιστινιακά εδάφη.

Ο Τράμπ ακόμη δεν είχε αναλάβει την εξουσία αλλά όταν ανέλαβε αποκατέστησε τις ισορροπίες με το Ισραήλ, ανακήρυξε ως πρωτεύουσα της χώρας την Ιερουσαλήμ και μεταφέρθηκε εκεί η Αμερικανική πρεσβεία και εμείς καταλήξαμε να μετράμε ανάποδα για το…… Παγκόσμιο χάος.

Λίγο πριν την ψηφοφορία της 23ης Δεκεμβρίου και ενώ στον Λευκό οίκο ήταν ο Ομπάμα, έγιναν προσπάθειες να αναβληθεί έως ότου αναλάβει ο…Τράμπ.!!

Ή αναβολή της ψηφοφορίας θα έδινε την δυνατότητα στο Τράμπ να κερδίσει χρόνο… να αναλάβει την εξουσία των ΗΠΑ και φυσικά να ασκήσει βέτο με αποτέλεσμα να μην υιοθετηθεί το ψήφισμα που καταδίκαζε την επεκτατική πολιτική του Ισραήλ.

Τελικά το ψήφισμα ήρθε προς ψηφοφορία και διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου!

Όμως ας θυμηθούμε κάτι….

οι χώρες που το έφεραν το ψήφισμα κατά του Ισραήλ…………. ποιες ακριβώς ήταν;;;

Εδώ σε θέλω…. γιατί εδώ βγάζουμε λαβράκι..!

Ήταν τέσσερα κράτη…….4 κράτη μέλη του Σ.Α τα οποία προωθούν την καταδίκη του Ισραήλ στον ΟΗΕ….και αυτά είναι :

Νέα Ζηλανδία, Βενεζουέλα, Μαλαισία και Σενεγάλη

Τι έλεγε το ψήφισμα του ΟΗΕ;

Το σχέδιο ψηφίσματος του ΟΗΕ απαιτούσε από το Ισραήλ την άμεση και ολοκληρωτική παύση των εποικισμών στα υπό ισραηλινή κατοχή παλαιστινιακά εδάφη, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ καταγγέλλοντας ότι το καθεστώς των εποικισμών δεν έχει κανένα νόμιμο έρεισμα και συνιστά κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου.!!!

Βενεζουέλα…….έκτοτε βυθίζεται στο χάος και που έφτασε να την απειλεί ο ίδιος ο Τράμπ με στρατιωτική επέμβαση!!

Ν. Ζηλανδία……. σήμερα βυθίστηκε στο πένθος και που άνοιξε άσχημους λογαριασμούς για την συνέχεια.

Και αξίζει να θυμηθούμε τα λόγια του Νετανιάχου την ημέρα εκείνη στον ΥΠΕΞ της Ν. Ζηλανδίας, Μάρεϊ Μακκύλι.

«Αυτή είναι μια σκανδαλώδης απόφαση. Ζητώ να μην την υποστηρίξετε και να μην το προωθήσετε. Αν συνεχίσετε να προωθειτε αυτό το ψήφισμα, από την πλευρά μας θα θεωρηθεί ως κήρυξη πολέμου. Θα διαρρήξει τις διμερής μας σχέσεις και θα υπάρξουν συνέπειες»!!!

Ο Μάρεϊ ωστόσο, αρνήθηκε να υποχωρήσει, λέγοντας στον Βενιαμίν: «Αυτό το ψήφισμα συμμορφώνεται με την πολιτική μας και θα το προωθήσουμε.»

Και το προωθήσαν…και υπήρξαν συνέπειες…φτάσαμε στο σήμερα και η Ν. Ζηλανδία φιλοξένησε γεγονός που σόκαρε τον πλανήτη.

Οι στιγμές αυτές που ζούμε είναι αποκαλυπτικές, η έννοια είναι κυριολεκτική!

Αυτοί που υποτίθεται είναι ψηλά στην πυραμίδα της εξουσίας, οι μαριονέτες, σε αυτούς παρέχονται όλα τα προνόμια….. χρήμα, δόξα, εξουσία και όλα αυτά είναι απλά το φιλοδώρημα για τις υπηρεσίες τους σε έναν ανώτερο σκοπό, που δεν έχει να κάνει απλά με τα συμφέροντα των μεγαλοεταιρίων ή των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Εδώ και το βλέπουμε για άλλη μια φόρα, το παιχνίδι παίζεται γύρω από τα αρχαία τείχη της Ιερουσαλήμ, πράγμα που νομίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να το δεχτεί η κοινή γνώμη.

Δεν μπορεί, δεν θέλει και δεν πρόκειται να το κάνει, θα μείνει απλά να κοιτάει τα μεγαλοσυμφέροντα των ισχυρών και δε της ελίτ, οπού παντα θα πιστεύει στην δίψα για εξουσία, χρήμα και κέρδη.

Ναι…. διψούν για όλα αυτά, αλλά τα κέρδη είναι πολλαπλάσια για αυτούς που φύτεψαν τις μαριονέτες τους στα κράτη για να προχωρήσουν το πλάνο της νέας Ιερουσαλήμ και της παγκόσμιας σκλαβιάς.

Φυσικά και όσοι δεν είναι καλοί στις υπηρεσίες τους…… τα κράτη αλλά και οι ίδιοι μπαίνουν σε μπελάδες.

Εδώ στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή ο Έλληνας πρωθυπουργός, το πολιτικό σύστημα, συνεργάζεται με τα μαύρα συμφέροντα της νέας εποχής.

Η συνεργασία με τη νέα εποχή όμως απαιτεί αίμα…και στην Ελλάδα τελευταία χύνεται πολύ αίμα, νέων και αθώων ανθρώπων.

Ο κόσμος δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα γρανάζια που φύτεψαν και γυρίζουν σαν θεριστικές μηχανές πάνω από τα κεφάλια μας.

Ούτε αν βρεθεί κάποιος πολιτικός να πει ότι θα πάω κόντρα και θα κάνω τα δικά μου θα λέει την αλήθεια ή αν την λέει θα είναι…αφελής ή….Μαδούρο!

Το ζητούμενο θα ήταν να μην είχαμε φτάσει ως εδώ…και ο πρωθυπουργός της χώρας μας …………αχ….είναι κάτι πολύ πολύ πιο σκοτεινό από αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι.

Είναι όπως σε μερικές ταινίες τρόμου, όπου μια παρέα νέων συναντούν ένα ξένο και τον περνούν μαζί τους στο αμάξι μέχρι την επόμενη πόλη και αυτός ο παράξενος ξένος που πήραν μαζί τους δεν είναι τίποτα άλλο από ένας κατά συρροή δολοφόνος που σχεδιάζει να τους βγάλει όλους από τη μέση.

Παραβολικά αυτόν έχουμε στο όχημα Ελλάδα, και όχι μόνον αυτό αλλά και του δώσαμε τα κλειδιά και το τιμόνι του οχήματος ώστε να μας πάει όπου θέλει.

Με λίγα λόγια……… αυτό που έγινε σήμερα στην Ν. Ζηλανδία, αυτό που πήραν…. ήταν ίσως κάτι παραπάνω από αυτό που ήθελαν και είναι πολύ άσχημο για την συνέχεια και όχι μόνο για εκεί.

Share this post