Πάμε στις 11/6 και λίγο πριν τις τελευταίες τραγωδίες («Άρθρο 01 – Εργαστήρια Δεξιοτήτων»)

Πάμε στις 11/6 και λίγο πριν τις τελευταίες τραγωδίες («Άρθρο 01 – Εργαστήρια Δεξιοτήτων»)

Στις 11/6 ψήφισαν στην Βουλή των Ελλήνων την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση  των παιδιών των Ελλήνων δίχως να ρωτήσουν τους Έλληνες. Δίχως να ρωτήσουν τους γονείς!

Την επόμενη ημέρα είπαμε στο άρθρο:

 

Πάντα έτσι γινόταν και η διαδικασία αυτή πάντα υπήρχε

“Και διαχρονικά κυριαρχούν δυο συστατικά. Η βία και η σεξουαλική αταξία . Αν θες να χαρακτηρίσεις τον πολιτισμό μας, αυτές οι δύο λάθος καταστάσεις βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας..!”

“Κυριάκο, δεν ξέρω αν θα βγάλεις καλοκαίρι μα ξέρω πως στις 11/6 πρόσθεσες ακόμη ένα γρανάζι και αναμένω σε “ψ” χρόνο, σύντομα δηλαδή, την… “αντίδραση”.

Ξέρω επίσης ότι  αυτό το μαύρο νομοσχέδιο, είναι ένα ακόμη λιθαράκι που θα σε ρίξει από ψηλότερα.”

 

Αυτα έγιναν μέσα σε οκτώ ημέρες απο την στιγμή ψήφισης του μαύρου νομοσχεδίου.

 

Τι νόμιζες αλήθεια, ότι μπορώ να πω από εδώ  αναλυτικά τι συμβαίνει; Για τα μαύρα Νομοσχέδια-γρανάζια και πως συνεργάζονται με τον χρόνο; Για τις απανωτές απώλειες/απαγωγές νέων ανθρώπων;

Ότι η υπόθεση Μαντλιν, που ήρθε ξαφνικά και πάλι στην επιφάνεια της επικαιρότητας ήταν ένας συντονισμός..λίγο πριν τις 11/6 και ότι από εκεί και μετα σαν ιός εξαπλωθήκαν οι απαγωγές;

Κοίτα, υπάρχει το κακό και οι άνθρωποι που είναι εκτεθειμένοι σε αυτό και έχει πολλά όπλα  στην φαρέτρα ώστε να μπλέκεται στις υποθέσεις μας. 

Κάναμε ένα μεγάλο λάθος σαν κοινωνία, εκτός των υπολοίπων, θεωρήσαμε ότι επειδή εμείς είμαστε καλά θα είμαστε και ασφαλείς…  όταν μπορεί ο δίπλα μας να έχει νοσήσει, στην σκέψη ή στην ψυχή ή και στα δυο.

Νομίζαμε ότι με το να φροντίζουμε να είμαστε καλά εμείς….ότι θα είμαστε και ασφαλείς. Εμείς και τα παιδιά μας…..σε μια κοινωνία ζούγκλα….μα βλέπεις ότι δεν πάει έτσι.

Και το πρόβλημα ξεκινάει από την ρίζα που σάπισε, από τα σχολεία και την εκπαίδευση…. τα παιδιά μας είναι ήδη εκτεθειμένα σε άρρωστες πληροφορίες και εικόνες , και αντί να κοιτάξουμε πως να αφαιρέσουμε την  νοοτροπία-φιλοσοφία της νέας εποχής από τα  σχολεία, θα τα μάθουμε και από πάνω πως θα είναι σεξουαλικά ενεργά από τα 11..12…13 έτη τους.

Θα τα μάθουμε ότι το σεξ  είναι το παν, είναι όπως η τροφή και το νερό για τον άνθρωπο, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό, αντί να τα μάθουμε ότι μέσα από αυτό δημιουργούμε άνθρωπο…!

Αντί να μάθουμε στα παιδιά μας την αξία της ζωής, όταν αυτή βρίσκεται ήδη μέσα στην κοιλιά της μητέρας. 

Μια κοινωνία που δεν σέβεται την ζωή μέσα στην κοιλιά της μητέρας, δεν θα την σεβαστεί και έξω από αυτή…

και τα βίαια αποτελέσματα αντανακλούν στην Ελλάδα μας και τα βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις των 9. Βασικά παντού τα βλέπουμε, σε όλα τα κράτη. Μόνο οι στραβοί πλέον δεν βλέπουν. Αλλά και αυτοί θα δουν.

Θα ξαναδούν το αποτέλεσμα των γραναζιών  που πέρασαν στο κοινοβούλιο…όταν αυτά γυρίσουν.

Ήδη βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα στα παιδιά μας από τις 11/6 και μετα.

Τα βλέπουμε σε ειδήσεις που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους.

Υπάρχει απαντηση στα γιατί;;;; π.χ γιατί  στις 11/6; γιατί χθες να φύγουν 3 νέοι άνθρωποι από τροχαία;

Σύντομα η Ελλάδα θα ξαναπονέσει.

Τίποτα δεν μας έμαθε το Μάτι, τίποτα δεν μας δίδαξε η καταστροφή στη Μάντρα.!!!!

Ξέρεις πάλι γιατί;

Διότι δεν απαντήθηκαν οι ερωτήσεις που δημιούργησαν τα «Γιατί Θεέ μου…» που κατέκλεισαν τα social media  οι φυλλάδες και τα «ενημερωτικά» site.

Δεν απαντήθηκαν αυτά τα γιατί, γιατί αν ξέραμε τι έδωσε το οκ στο πεδίο της χώρας μας να συμβούν αυτές τις καταστροφές, θα το αλλάζαμε.

Εδώ από αυτή την στήλη απαντήθηκαν τα γιατί. Δεν απαντήθηκαν αόριστα ή τυχαία. Δοθήκαν στοιχεία. Μα δεν ταξίδεψαν στον κόσμο. Δεν έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Το αντίθετο έγινε. 

Ήταν η μόνη στήλη( όπως φυσικά και η εκπομπή του κύριου Δ. Μακρή-Ηλία Καλλιώρα που κατά σύμπτωση οι άνθρωποι λένε τα ίδια για αυτά τα νομοσχέδια δολοφόνους και έχουν ουράνιες πληροφορίες όχι σαν εδώ που ψάχνουμε τα επόμενα βήματα τους στου χρόνους ) που συνέδεσε αυτά τα στοιχεία και έδωσε απαντήσεις στα γιατί.

Και συχνα απαντώνται και γιατί σε ερωτήσεις που ακόμη δεν τέθηκαν….. σε χρήστες κοινωνικών δικτύων που ακόμη δεν τους συντόνισαν στην θλίψη, δεν τους έβαλαν να αλλάξουν εικόνα προφίλ και εκείνοι αλλάξαν λες και θα αλλάξει η λάθος…. τροχιά που έχουμε πάρει. 

Το μέλλον δεν αλλάζει αλλάζοντας εικόνα προφίλ, αλλά αλλάζοντας την σκέψη.

Και δεν αναφέρω πιο πάνω αυτές τις δύο καταστροφές τυχαία, υπάρχει συσχέτιση, έχει βρεθεί, και συγγνώμη που δεν μπορώ να την καταθέσω εδώ.

Όσα άρθρα όμως δεν κατήργησες Κυριάκο, είπαμε ένα ένα θα τα κατάργει ο Ουρανός.!!

6) Ακυρώστε το άρθρο 1 στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο «Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις».

http://www.minitrue.gr/

Share this post