Πάντα έτσι γινόταν και η διαδικασία αυτή πάντα υπήρχε

Πάντα έτσι γινόταν και η διαδικασία αυτή πάντα υπήρχε

Κυριάκο εσύ σημερα κατέθεσες στα πρακτικά της Βουλής τα ψέματα της αντιπολίτευσης και του Αλέξη Τσίπρα.

Όμως αγνοείς ότι και των δυο σας οι αποφάσεις και τα σφάλματα κατατίθεντο στα πρακτικά του Ουρανού.

Και αν εδώ οι νόμοι που διέπουν το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν εφαρμόζονται, αν αντίθετα εφαρμόζονται αντίθετοι νόμοι που προσπαθούν να διοχετεύουν συνήθειες πρωτόγονων πολιτισμών, την ώρα που στο κτίριο και στη χώρα της Δημοκρατίας ξεπλένονται ένοχες συνειδήσεις για λάθος αποφάσεις σε εθνικά, κοινωνικά και λοιπά ζητήματα υψίστης εθνικής ασφαλείας… να θυμάσαι κάτι:

Οι πνευματικοί νόμοι σε συνεργασία με τον νόμο του χρόνου εφαρμόζονται στο ακέραιο.!!!

Σαν χώρα μετράμε ανάποδα, γιατί δεν καταργήθηκαν τα γρανάζια που θερίζουν.

Και οι ορθολογιστές θα σε πουν τρελό. Δεν μιλάω αόριστα μα ούτε και θα μπω στον κόπο και στο ρίσκο να εξηγήσω. Γιατί αν μπορείς να εξηγήσεις κάτι σε βάθος πάει να πει ότι έχεις κατανοήσει πως δουλεύει αλλα και ότι υπάρχει.

Και αυτά τα γρανάζια αποφάσεις υπάρχουν, γυρίζουν και θερίζουν την Ελλάδα και όποιο κράτος τα υιοθετήσει και…. πάντα φρόντιζαν να υπήρχουν σε κάθε πολιτισμό…!

Ο Δυτικός πολιτισμός δεν είναι παρα ένα… μοτίβο πολιτισμού που επαναλαμβάνεται στον χρόνο….στους αιώνες, ξανα και ξανα…!

Και διαχρονικά κυριαρχούν δυο συστατικά. Η βία και η σεξουαλική αταξία . Αν θες να χαρακτηρίσεις τον πολιτισμό μας, αυτές οι δύο λάθος καταστάσεις βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας..!

Αυτές οι δυο λάθος καταστάσεις είναι μέρος της διαδικασίας Κυριάκο.

Μια μαύρη διαδικασία των… μαυρων Ροτβάιλερ που βρισκονται πίσω από εσας… που υποτίθεται ορίζετε τις εξελίξεις.

Αυτοί που σε βάζουν να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις, αυτές που θέλουν… ΟΤΑΝ θέλουν, έχουν ανάγκη αυτή την διαδικασία.(!!!) Σφραγίζουν αποφάσεις με αυτή την διαδικασία.

Πάντα έτσι γινόταν….και πάντα αυτή η διαδικασία υπήρχε.

Πριν μερικές ημέρες 11/6 ψηφίσατε αυτό http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5133

Και σημαινει αυτο http://iep.edu.gr/el/psifiako-apothetirio/skill-labs

Και θα μαθαίνετε υποχρεωτικά στα παιδιά μας, ακόμη και του νηπιαγωγείου(!!!) για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Και μέσα σε αυτές τις υποχρεωτικές θεματικές ενότητες, θα περάσετε και την…διαφορετικότητα…έτσι δεν ειναι;

Ετσι ειναι…!!

Δηλαδή πέραν των αλλων που ειπαμε σε προηγουμενο άρθρο, μέσα απο την θεματική αυτη ενοτητα θα… ξεπλύνετε στη συνείδηση τους την διαστροφή της ενηλικής ανθρώπινης φύσης, μια fault ψυχική κατάσταση που εγινε μέρος τους πολιτισμού μας. Γυναίκες γίνονται άντρες και το αντίστροφο. Αυτό είναι error στο πρόγραμμα της ζωής, όπως και πολλά άλλα error έχει κατασκευάσει ο σάπιος συγχρονος πολιτισμός μας.

Και είναι error για πολλους λόγους και αιτιες αλλα και διότι η αγέλη των σκύλων της ΕΕ, η οποία επιβάλει τις παραπάνω θεματικές ενότητες στα παιδιά μας, ενώ αναγνωρίζει ως πρόβλημα την κλιματική αλλαγή, δηλαδή την κακοποιηση της φύσης… ορίζει ως δικαίωμα την κακοποιηση της ανθρώπινης φυσης δηλαδή την ανθρωπινη σεξουαλική αλλαγή/μεταστροφή. Στην μια περίπτωση η φύση απειλείται στην δεύτερη περίπτωση η ανθρώπινη φύση… εξελίσσεται.

Άρρωστοι υποκριτές…… που χρησιμοποιούν απο υπερσύχγρονα οπλα σκέψης και διαστροφής εννοιων μέχρι και μια  μερίδα ανθρώπων ετσι ωστε  να εφαρμόσουν το νέο μοντέλο κοινωνίας.

Αυτοί οι Άρρωστοι Κυριάκο, πέρασαν μια σειρά από μαύρα νομοσχέδια έπειτα από μεγάλο μνημονιακό εκβιασμό!

Το είπαμε σαν ερώτημα τότε…Αυγουστο του 2019

«Βλέπω» χέρια…. που από την αγωνία θα ξεσφίγγουν γραβάτες

….και αυτά είναι τα μαύρα συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από τα συμφέροντα βιτρίνας, όπως είναι ο ορυκτός πλούτος, τα πετρέλαια, το χρήμα κλπ. Και προσπαθούν, αυτά τα ροτβάιλερ που βρίσκονται πίσω από την εξουσία,  να τα ελέγξουν όλα… κράτη και ιδιώτες, φτωχούς και πλούσιους… πλούσιους μέσα από το χρήμα και την δόξα,  φτωχούς μέσα απ’ τον φόβο τα υπέρογκα χρέη και την εξαθλίωση….. ούτως ώστε να περάσουν αυτά τα μαύρα συμφέροντα στις κοινωνίες….διακριτικά….αθόρυβα….όπως έγινε πριν μερικές ημέρες, την ώρα που η Ελλάδα ασχολείται με την ΑΟΖ, αυτοί παίρνουν μαύρα άρθρα κα δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούν τον ύπουλο αυτόν αντιπερισπασμό.

Κυριάκο, δεν ξέρω αν θα βγάλεις καλοκαίρι μα ξέρω πως στις 11/6 προσθεσες ακόμη ενα γραναζι και αναμένω σε “ψ” χρόνο, συντομα δηλαδή, την… “αντιδραση”.

Ξέρω επίσης ότι  αυτό το μαύρο νομοσχέδιο, ειναι ενα ακομη λιθαρακι που θα σε ρίξει από ψηλοτερα.

Ο αντίστροφος αυτός νόμος θα έχει αντίκτυπο στην…Δημοκρατία(!!!), ακούς κυρια Πρόεδρε της ελληνικής Δημοκρατίας;;; Σχεδιάζουν να ρίξουν την Δημοκρατια στην Ελλαδα…!

Οι ίδιοι που όμως τώρα σε χειροκροτούν Κυριάκο, θα αντιληφθούν τον ρόλο σου, ή να το πω καλύτερα.. την αφελής συνεργασία σου με τους εκβιαστές της εποχής μας.

Κανέναν δεν κάνουν μάγκα Κυριάκο, και όταν περάσεις τους μαύρους νόμους τους, όταν εξυπηρετήσεις τα μαύρα συμφέροντα τους, όταν υπογράψεις παγίδες/συμφωνίες ΑΟΖ που σε έβαλαν Άλλοι ΤΩΡΑ να τις υπογράψεις…. μετα σε αδειάζουν. Δεν θα με πείραζε τόσο μα… θα πιάσει όλη την χώρα το επόμενο πολιτικό άδειασμα.

Ξέρω επίσης ότι αυτό που υπογράψατε πριν μερικές ημέρες, δηλαδή την ΑΟΖ με την Ιταλία… δεν ρωτήσατε τους εγχώριους antifa.

Μην με ρωτάς τι σχέση το ένα με το άλλο,ξέρω πως έχει και ειλικρινα εύχομαι να μην χρειαστεί να καταλάβεις μέσα στο καλοκαίρι τι εννοώ.(!!)

Η αλαζονεία Κυριάκο, μέσα στην οποία σε είδα βουτηγμένο σήμερα στην Βουλή, ήταν η αφορμή να γράψω αυτό ο άρθρο, και μέσα από αυτό το άρθρο μεταφέρω την απέραντη θλίψη μου για αυτά που γίνονται και την βαθιά ανησυχία μου για τις ακριβώς επόμενες ημέρες που έρχονται.

Όλα όμως τα νομοσχέδια που καταθέσατε, και ψηφίσατε ο Ουρανός τα έχει καταργήσει… και ενα ενα θα σβήνουν..!

…και πολλοί από τους Έλληνες στη συνείδηση τους τα έχουν καταργήσει.!!!

Κάποιοι όμως δεν έχουν πάρει θέση ακόμη.

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων γιατί σιωπάτε;;;;;

Ιερά Σύνοδος μιλά, ιερείς μιλήστε….

Για όνομα του Θεού μιλήστε(!!!!!!!!!!!!) αφορουν τα παιδιά μας..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..!

ΥΓ

Αυτοί είναι ικανοί να ανακοινώσουν προσλήψεις πρωταγωνιστών ερωτικών ταινίων για να καλύψουν τις θέσεις δασκάλων/καθηγητών των υποχρεωτικών αυτών θεματικών ενοτήτων σε Νηπιαγωγεία δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια.

http://www.minitrue.gr/

Share this post