Πάρτι με 31 άτομα σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού – Επενέβη η αστυνομία.

Πάρτι με 31 άτομα σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού – Επενέβη η αστυνομία.

Την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε η παραβίαση του lockdown από πολίτες οι οποίοι αγνόησαν το απαγορευτικό και το βράδυ της Κυριακής συμμετείχαν σε πάρτι. Οι αρχές συνέλαβαν μια 24χρονη ως διοργανώτρια και της επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε και στους συμμετέχοντες στο πάρτι.

Συγκεκριμένα μετά από καταγγελία πολίτη οι αστυνομικές αρχές μετέβησαν στο ξενοδοχείο στις 02:30 το βράδυ, όπου στον 8ο όροφο, στο roof garden, εντόπισαν 31 άτομα να διασκεδάζουν παραβιάζοντας το lockdown, αλλά και χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας ενώ συνελήφθη μια 24χρονη Ελληνίδα ως διοργανώτρια του πάρτι, η οποία και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ακροπόλεως με τη διαδικασία του αυτόφωρου και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

liberal.gr

Share this post