Πήγε για δουλειά και κατέληξε… φυλακισμένη και εκδιδόμενη!

Πήγε για δουλειά και κατέληξε… φυλακισμένη και εκδιδόμενη!

Μια αδιανόητη ιστορία μαστροπείας έρχεται στην επιφάνεια προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο. Ένας 61χρονος Έλληνας μαζί με δυο Αλβανούς – 28 και 40 ετών αντίστοιχα – εξαπάτησαν μια 28χονη γυναίκα η οποία έψαχνε για δουλειά.

Αφού, λοιπόν, της έταξαν δουλειά σε καφετέρια, την παρέσυραν σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο όπου την φυλάκισαν! Στη συνέχεια, την υποχρέωσαν να εκδίδεται για σχεδόν δυο χρόνια. Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων οι Αρχές έχουν ήδη ταυτοποιήσει και συλλάβει τους τρεις άντρες, οι οποίοι και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Την παγίδα φαίνεται να έστησε ο 28χρονος Αλβανός, ο οποίος, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανήρτησε αγγελία για θέση σερβιτόρας σε καφετέρια. Η νεαρή γυναίκα που έδειξε ενδιαφέρον για την αγγελία, έπεσε δυστυχώς στην παγίδα. Ο Αλβανός την οδήγησε σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο, όπου της αφαίρεσε το κινητό και την κράτησε φυλακισμένη εκεί.

Η άτυχη γυναίκα οδηγήθηκε από τον 28χρονο αλλοδαπό σε οίκο ανοχής, όπου εκδιδόταν έως και σε 30 άντρες την ημέρα! Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της νεαρής γυναίκας, ο Αλβανός την κακοποιούσε συνεχώς, χτυπώντας την ακόμη και με αλυσίδες σε περίπτωση που έφερνε αντίρρηση στις εντολές του.

Οι τρεις άντρες πλέον κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων, πλαστογραφία, παραβίαση σφραγίδων και παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην κατοχή των τριών αντρών βρέθηκαν σφαίρες, 2 κινητά τηλέφωνα, ένα ιδιωτικό όχημα, ένα πυροβόλο όπλο, ένα αεροβόλο και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

όπλα

Πηγή: Gobeawesome

Share this post