ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ανησυχία! Ρωσία: «ΞΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ επιτίθενται σε ρωσικά στρατεύματα! Δεν θα αφήσουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ανησυχία! Ρωσία: «ΞΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ επιτίθενται σε ρωσικά στρατεύματα! Δεν θα αφήσουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ»
Διεθνοποιείται η κρίση στην Ουκρανία!

Τη στιγμή που η Δύση εξακολουθεί και στέλνει όπλα μέσω Πολωνίας στην Ουκρανία, η υπομονή της Μόσχας φαίνεται πως εξαντλείται επί του πεδίου.

Σε μία ανησυχητική δήλωση προέβη νωρίτερα το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, απευθυνόμενο αυτή τη φορά στους πολίτες δυτικών χωρών που σκέφτονται να πολεμήσουν τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο ανταποκριτής του OPEN στο Ροστόφ της Ρωσίας, Θανάσης Αυγερινός:

«Φτάνουν στην Ουκρανία ξένοι μισθοφόροι οι οποίοι επιτίθενται στις ρωσική αυτοκινητοπομπές με ξένα όπλα. Προειδοποιούμε τους πολίτες ξένων χωρών που σχδιάζουν να μεταβούν για να πολεμήσουν υπέρ του εθνικιστικού καθεστώτος του Κιέβου να σκεφτούν 7 φορές πριν το πράξουν.. Κανείς από τους δυτικούς μισθοφόρους σύμφωνα με ο Διεθνές Δίκαιο δεν θα έχει το καθεστώς του αιχμαλώτου».

Κοινώς θα τους σκοτώνουν επί τόπου!

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σοβαρή και δείχνει ότι οι Ρώσοι έχουν πληροφορίες για είσοδο (ή επικείμενη είσοδο) και οργάνωση στην Ουκρανία ΞΕΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ που θα πολεμήσουν Ρώσους και ρωσόφωνους στρατιώτες!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ το ρωσικό ΥΠΕΞ προέβη σε διάβημα κατά της Κροατίας λόγω πληροφοριών για 200 Κροάτες που έχουν φτάσει στην Ουκρανία και πολεμούν τους Ρώσους.

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης ο Ουκρανός πρόεδρος είχε ισχυριστεί ότι πάνω από 16.000 ξένοι μισθοφόροι πρόκειται να βοηθήσουν την χώρα του.

 

 

(ΦΩΤΟ:screenshot)

Share this post