Παγκόσμια Προβοκάτσια με Επίκεντρο την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ προμηνύει που θα γίνει το Μεγάλο Κακό.

Παγκόσμια Προβοκάτσια με Επίκεντρο την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ προμηνύει που θα γίνει το Μεγάλο Κακό.

Ο Ενεργειακός πόλεμος στάζει από παντού αίμα αθώων όπου γης.
Αλληλουχία γεγονότων μαρτυρεί μεγάλη προβοκάτσια πέριξ της ΠΟΛΗΣ και των ΣΤΕΝΩΝ.
Στήνουν υπόβαθρο θρησκευτικού πολέμου φονεύοντας εν ψυχρώ αθώα γυναικόπαιδα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ο κ.Ερντογάν είναι λογικό να ανησυχεί;
Δώστε σημασία στην φράση « Ευρωπαικό τμήμα της Τουρκίας ή δυτικά του Βοσπόρου» και θα κατανοήσετε τι παίζεται και πως ερεθίζουν τον τούρκο εναντίον του Έλληνα.
1) Τον Ιούλιο του 2016 είδαμε στις τηλεοράσεις μας τα δραματικά γεγονότα του πραξικοπήματος στην τουρκία.
Τούρκοι στρατιώτες μπλόκαραν τις γέφυρες του Βοσπόρου θέλοντας να αποκόψουν το Ευρωπαικό τμήμα της Τουρκίας με την ασιατική ακτή.

2)Να τι λέει ο Αυστραλός εκτελεστής Brenton Tarrant διαταραγμένος ψυχικά ναζιστής , αφού σκότωσε εν ψυχρώ τόσους αθώους ανθρώπους, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά.
Ειδικότερα λέει στο μανιφέστο του για τους Τούρκους ότι: «Μπορείτε να ζείτε χωρίς να πάθετε κακό στα εδάφη σας στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ του Βόσπορου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε δυτικά του Βοσπόρου σε ευρωπαϊκά εδάφη τότε θα σας σκοτώσουμε και θα σας εκδιώξουμε από τα εδάφη μας. Θα έρθουμε στην Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε μιναρέ και κάθε τζαμί. Η Αγία Σοφία θα απελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα είναι και πάλι χριστιανική».
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/758437_diataragmenos-psyhika-alla-toyrkofagos-stin-praxi-o
Ο ναζιστής- ανθρωποκτόνος – αντίχριστος από την Αυστραλία σκοτώνει αθώους στην άκρη του κόσμου , την Ν. Ζηλανδία και θέλει να πιστέψουμε ότι είναι τρελός.
Ένας ¨τρελός ναζιστής¨ μιλάει εξ ονόματος της Χριστιανοσύνης και φονεύει .
Ποιος τον έβαλε , ποιος τον καθοδήγησε , ποιος του έδωσε οικονομικό προφίλ για να σεργιανά τα Βαλκάνια που ήδη πιάνουν φωτιά;
Ποιος του έμαθε σύνθετες λέξεις όπως ¨τουρκοφάγος ¨ και γιατί τόση πρεμούρα για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και την Κωνσταντινούπολη;
Όμως το καταπληκτικό είναι ότι στο μανιφέστο του επισημαίνει :
« να μείνουν οι τούρκοι στην ασιατική πλευρά και να μην περάσουν τον Βόσπορο στο Ευρωπαικό τμήμα της Τουρκίας δηλ. στην ΠΟΛΗ – Αν Θράκη»
Σαν να θέλει να πει ότι « έτσι μπορούν κάποιοι καλύτερα να ελέγξουν τα στρατηγικά ΣΤΕΝΑ»
Αυτά που έγιναν μπάζουν από παντού και δείχνουν τι έρχεται.
2) Λογικό να ανησυχήσει ο Ερντογάν και να δηλώσει τα παρακάτω , φοβούμενος και αυτός για τυχόν αποκλεισμό του Ευρωπαικού τμήματος της τουρκίας της Αν. Θράκης δηλ. δυτικά του Βοσπόρου .
«Μην τολμήσει να ξαναπεί την «Ινστανμπούλ» Κωνσταντινούπολη» πρόσθεσε.Οι φράσεις του Ερντογάν ήταν οι εξής :

-Η άνοδος της Τουρκίας φυσικά θα ενοχλεί τους σταυροφόρους του σήμερα, αλλά όσο κι αν ενοχλούνται, εμείς ποτέ δεν θα κάνουμε βήμα πίσω, δεν θα εγκαταλείψουμε.
-Και να μην θέλετε εσείς, εμείς θα υπερασπίσουμε τα δίκια της Ιερουσαλήμ, θα υπερασπίσουμε τον νόμο στην Γάζα, θα συνεχίσουμε να είμαστε η κραυγή των παιδιών της Υεμένης, των άπορων της Συρίας και των πεινασμένων της Αφρικής.
-Τι λέει εκείνος ο άθλιος στη Νέα Ζηλανδία; Αυτός ο άτιμος που σκότωσε 49 αδερφούς μας λέει:
«Στην ασιατική πλευρά μπορείτε να μείνετε, αλλά στην ευρωπαϊκή πλευρά δεν θα περάσετε». Ποιος είσαι εσύ βρε; Άντε κάνε μια κίνηση κι έλα κατά εδώ. Έγραψες πάνω στο όπλο σου, αυτά όμως έμειναν στο παρελθόν, τώρα πια υπάρχει ένας άλλος κόσμος.
-Απευθύνομαι στα σκουπίδια των σταυροφόρων που μας επιτίθενται, στους δολοφόνους που μας στοχοποιούν και σε αυτούς που χαϊδεύουν την πλάτη εκείνων των δολοφόνων: Δεν θα μπορέσετε να πετύχετε.
– Εεεϊ Νετανιάχου τράβα το αυτί του γιού σου. Εδώ πλέον είναι Ισλάμπολ (σχ.μεταφρ.: Ο υιός Νετανιάχου δήλωσε πως η Ινστανμπούλ στην πραγματικότητα λέγεται Κωνσταντινούπολη)
-Δεν θέλουμε πάλι έναν πόλεμο χριστιανών-μουσουλμάνων, αλλά εάν έχετε τόσο μεράκι, θα γίνουν τα δέοντα, αυτό το λέμε ανοιχτά.
– Δολοφόνος ο Νετανιάχου και ο γιος του, θα τους διδάξω ένα μάθημα.
-Η Τουρκία και εγώ ήμασταν οι στόχοι της επίθεσης στη Νέα Ζηλανδία.»

Η αναμέτρηση Tουρκίας-Ισραήλ ξεκίνησε – Στάζει μίσος ο Ερντογάν: «Θα τιμωρήσω τον δολοφόνο Νετανιάχου & τον γιο του» – Βίντεο


Κάποιοι ολοφάνερα ερεθίζουν τον τούρκο και την νυμφη γνωρίζουμε ποιοι θα την πληρώσουν.
3) Ο Ουρανός προγνώριζε τι θα παίξει στο Ευρωπαικό τμήμα της τουρκίας ( Αν . Θράκη – ΠΟΛΗ – ΣΤΕΝΑ)
Κατ επανάληψη επισημάναμε από το 2016 την μαρτυρία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ στον κ. Κώστα Δ. από τα Γιάννενα.
1990 ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
«γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο».
Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό…
Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί.
Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.
Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».
Τον ρωτάω «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;»
«Όχι!», μου λέει.
«Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.
Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»» 23 Σεπτεμβρίου 2012  ΗΓΓΙΚΕΝ https://topothoumeno.blogspot.gr/
Πιστεύω αδελφοί να κατανοήσατε τι εξυφαίνεται;
Το κουτόχορτο και το παραμύθι τους τελειώνει.
Θα βρεθούμε σύντομα προ μεγάλων εκπλήξεων .
Καλόν να ετοιμαζόμαστε ως Έθνος στις προκλήσεις και τους πειρασμούς.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Share this post