Πανηγυρίζουν οι Πακιστανοί για την συμφωνία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Πανηγυρίζουν οι Πακιστανοί για την συμφωνία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Οι Ισραηλινοί ρίχνουν ξανά «βόμβες» και αποκαλύπτουν: «Η βία κατά των Χριστιανών αυξάνεται στο #Πακισταν-Σε κίνδυνο οι γυναίκες»!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Την στιγμή που χθες η Κυβέρνηση κάνει μία συμφωνία-όνειδος με το Πακιστάν, έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τα εγκλήματα που διαπράττουν οι Πακιστανοί ισλαμιστές.

Σε αυτό το σημείο, απλά να αναφέρουμε, πως δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες! Θα μας έρθουν & άλλοι φανατικοί ισλαμιστές.

Το Πακιστάν έχει σχέδιο και αυτό είναι ξεκάθαρο. Tα Πακιστανικά ΜΜΕ ήδη πανηγυρίζουν γιατί πήραν αυτό που ήθελαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αν σε μια εβδομάδα τα νοσοκομεία δεν είναι γεματα με διασωληνωμένους Πακιστανούς…

”Ο Έλληνας Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και ο πρωθυπουργός του Πακιστάν σε χαρούμενη διάθεση”, αναφέρουν στη λεζάντα τους! Μάλιστα κάνουν επίδειξη δύναμη δύναμης, αφού η Κυβέρνηση τους τα έδωσε όλα!

Έτσι λοιπόν, συνεχίζουν & σήμερα να ανεβάζουν βίντεο & να μιλάνε υβριστικά κατά της Ινδίας!

Άλλο πακιστανικό ΜΜΕ αναφέρει: ”Η Ελλάδα ανακοίνωσε να δώσει 5ετή βίζα στους Πακιστανούς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΔΥΟ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ!

Ταυτόχρονα, όπως αποκαλύπτει ο stavroforos, στα σχόλια κάτω από αναρτήσεις που ενημερώνουν για την συμφωνία, ρωτάνε πότε μπορούν να ξεκινήσουν για να έρθουν στην Ελλάδα!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βίντεο με Πακιστανούς να βρίζουν το Μητσοτάκη στην πλατεία Συντάγματος!

 

Βόμβες ισραηλινών κατά του Πακιστάν

”Η βία κατά των Χριστιανών αυξάνεται στο Πακιστάν, σύμφωνα με νέα έκθεση του Κέντρου Κοινωνικής Δικαιοσύνης (CSJ). Οι εκθέσεις του CSJ, αναφέρουν ότι περίπου το 70 τοις εκατό των γυναικών που δολοφονούνται, κατηγορούνται με το νόμο περί ”βλασφημίας”!

«Εάν είστε χριστιανή γυναίκα στο Πακιστάν, είναι πιθανό να κατηγορηθείτε για βλασφημία μετά από βασανιστήρια, μετά θα ακολουθήσει δίκη & μετά θα έρθει η θανατική ποινή», ανέφεραν οι Times of Israel.

Οι νόμοι περί ”βλασφημίας” στο Πακιστάν χρησιμοποιούνται για την επίλυση προσωπικών διαφορών, ανέφεραν οι Times of Israel. Τις τελευταίες δεκαετίες, από τα 484 μέλη των μειονοτικών κοινοτήτων που κατηγορήθηκαν για ”βλασφημία”, οι Χριστιανοί ήταν 264, οι Αχμαντί 188, οι Ινδουιστές 21, οι Περβαϊζήδες 7, ένας Ισμαηλίτης, ένας Σιχ & δύο Βουδιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θράσος Πακιστανών: ”Να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους… νόμιμους μετανάστες”!

Τα περισσότερα από τα περιστατικά, περίπου το 70 τοις εκατό, σημειώθηκαν στο Παντζάμπ. Οι υπόλοιπες περιπτώσεις συνέβησαν κυρίως στη περιοχή Σιντ και στο Ισλαμαμπάντ.

newsbreak.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διπλή υπηκοότητα σε Τούρκους και Πακιστανούς

Ιδού το ΒΙΝΤΕΟ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!! Στα ΜΜΕ επικρατεί ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ… Καληνύχτα Ελλάδα

Δεν λένε τίποτα για την χθεσινή συμφωνία της Αθήνας με τους Πακιστανούς – Τον Οκτώβριο του 2021 είχε προετοιμαστεί το έδαφος… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμφωνία που υπέγραψε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης με το Πακιστάν και την οποία ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ επιμελώς τα κανάλια, όπως συνέβη και με την «κατάληψη» της Πλατείας Συντάγματος από Πακιστανούς κατά την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Όπως διαβάσατε χθες στο el.gr, στο Πακιστάν, συμμαχική, ΑΝ ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΙΚΗ, χώρα της Τουρκίας, βρέθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, όπου είχε συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της χώρας, με σκοπό, όπως αναφέρεται επίσημα, «την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης, καθώς και σε ζητήματα νόμιμης μετανάστευσης», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έξι Πακιστανοί την «έπεσαν» σε Ελληνίδα – Την ΕΓΔΥΣΑΝ και βιντεοσκοπούσαν σε ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση το γεγονός

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, μεταξύ Αθήνας και Ισλαμαμπάντ φέρονται να συμφωνήθηκαν τα εξής:

Ξεκινάνε απευθείας πτήσεις Αθήνα-Ισλαμαμπάντ
Στόχος της νέας πολιτικής θα είναι η παροχή βίζας για 5 χρόνια
Οι Πακιστανοί θα μένουν 9 μήνες στην Ελλάδα και 3 μήνες στη χώρα τους
Πακιστανοί θα έρχονται νόμιμα στην Ελλάδα για να δουλεύουν ως… εποχικοί εργάτες (λεπτομέρειες ΕΔΩ)!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!!! Γίνεται αντικατάσταση του πληθυσμού την ώρα που οι θάνατοι στην Ελλάδα αυξάνονται;;;

Στα ΜΜΕ σιωπή!!! Μιλάνε μόνο για τα εμβόλια και την τετριμμένη επικαιρότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αγωγή κατά του άχρηστου ελληνικού κράτους από τη μητέρα της Μυρτώς – Δηλώσεις

«Δεν εγκρίνουν 150 ευρώ για την καρέκλα της Μυρτώς»

Όπως σιωπή επικράτησε και τον Οκτώβριο του 2021, όταν ο υπουργός Μηταράκης ανακοίνωνε την χρηματοδότηση οικιστικού προγράμματος για… «πρόσφυγες» στην Ελλάδα! Ή για… εποχικούς εργάτες από το Πακιστάν, τώρα που υπογράφηκαν οι συμφωνίες!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

el.gr

Share this post