Παράνοια .Αφήνουν χιλιάδες μουσουλμάνους ανάμεσά μας , εν μέσω Ραμαζανιού να μετατραπούν σε υγειονομικές βόμβες.

Παράνοια .Αφήνουν χιλιάδες μουσουλμάνους ανάμεσά μας , εν μέσω Ραμαζανιού να μετατραπούν σε υγειονομικές βόμβες.

Θα το ξαναπούμε . Η επέλαση του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα ξεσπάσει . Ζούμε σε μια ψευδαίσθηση ότι νικάμε . Μια ψευδαίσθηση που μας έχει ρίξει σε μια παγίδα του μυαλού μας , εξαιτίας της ψυχική μας ανάγκης να θέλουμε να πιστεύουμε , ότι ξεχωρίζουμε.

Το ότι , η  ανώτατη θρησκευτική αρχή της Σαουδικής Αραβίας, το Συμβούλιο των Σοφών, κάλεσε τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο να προσευχηθούν στο σπίτι τους στη διάρκεια Ραμαζανιού και γενικά να αποφεύγουν τις συγκεντρώσεις, διότι είναι η βασική αιτία διάδοσης της ασθένειας covid-19 ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ !

Το ¨μπαλάκι¨ πέφτει στα κράτη που έχουν χιλιάδες , εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους . Το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Στις κοινωνίες των μουσουλμάνων αποδείχτηκε πως δεν μπορείς να επιβάλλεις μέτρα ¨κοινωνικής αποστασιοποίησης¨ Οι κοινότητες αυτές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία, έχουν τη δική τους κουλτούρα , τις δικές τους αντιλήψεις , το δικό τους τρόπο ζωής.

Η απουσία εξειδικευμένου σχεδιασμού ενόψει του Ραμαζανιού από την Πολιτική Προστασία είναι περισσότερο από αισθητή .

Είναι τόσο αισθητή , που χαρακτηρίζεται πλέον ως σκόπιμη .

Είναι τόσο αισθητή που απειλεί ευθέως να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Είναι τόσο αισθητή που διαφαίνεται να λαμβάνει χώρα ένα μπαλάκι ευθυνών μεταξύ Πολιτικής Προστασίας και Ελληνικής Αστυνομίας

Ποιος είναι ο σχεδιασμός που θα τρέξει ;

Ό,τι ισχύει έως τώρα … λένε . Όμως !

-Κλείσουν το μάτι σε εκατοντάδες παράνομα Τζαμιά στην Ελλάδα  . Γνωρίζουν ότι θα γεμίζουν όλες τις ημέρες του Ραμαζανιού με κόσμο και δεν τολμούν να τα σφραγίσουν.

-Δεν τολμούν να επέμβουν όπως τούτο ήδη έχει καταδειχτεί περίτρανα , σε εκατοντάδες περιπτώσεις μεταναστών και προσφύγων που , είτε σουλατσάρουν ανενόχλητοι , είτε συνωστίζονται σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς , συνοικείς και δομές.

– Κρατούν σε χαμηλούς τόνους  όλα αυτό το τεράστιο υγειονομικό κίνδυνο και έχουν εστιάσει πλέον στο να αποσοβήσουν την έκρηξη της υγειονομικής βόμβας που αναμένεται .

Γιατί ;

Μήπως λοιπόν γι αυτό μας μιλούν ανοικτά πλέον για το 2ο κύμα κρουσμάτων από το νέο κορονϊό ;

Μήπως γι αυτό διαδίδεται ότι ο Ερντογάν ετοιμάζει βιολογικό Πόλεμο σπρώχνοντας στην Ελλάδα χιλιάδες μετανάστες με κορονοϊό ;

Μήπως η όλη επιτυχία στην αντιμετώπιση αυτής της υγειονομικής κρίσης , έγκειται  ΜΟΝΟ στα να αποκρύβουν και τελικά να αποκρύψουν , την πραγματική διάσταση του προβλήματος ;

Μήπως τελικά ¨παίζουν¨ με το μυαλό μας  και όλη τους η μέριμνα αποσκοπεί σε μια επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος;

Μην εκπλαγείτε λοιπόν εάν δείτε κατά τα τέλη Μαΐου τα κρούσματα στην Ελλάδα να είναι πολλαπλάσια των σημερνών και την κατάσταση να εκτροχιάζεται .

Πολλοί θα το ήθελαν άλλωστε !

Να είστε έτοιμοι , γι άλλη μια φορά , για το δικό μας σχέδιο !

Να είστε έτοιμοι , όλοι μαζί να εφαρμόσουμε το σχέδιο «ΤΕΜΕΝΟΣ»

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμήμα Δικαστικής Αστυνόμευσης )

Share this post