Παρίσι: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς – Tέσσερις νεκροί! (βίντεο) (upd)

Παρίσι: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς – Tέσσερις νεκροί! (βίντεο) (upd)

Τουλάχιστον τέσσερις αξιωματικοί έχουν πεθάνει σε επίθεση με μαχαίρι στην έδρα της αστυνομίας των Παρισίων, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο δράστης, που λέγεται ότι ήταν υπάλληλος στον κεντρικό σταθμό, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Η έδρα της αστυνομίας, είναι στην καρδιά της πόλης, καθώς βρίσκεται απέναντι από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων.

Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη Η εφημερίδα Le Parisien αναφέρει ότι ο δράστης ήταν διοικητικός υπάλληλος της αστυνομίας κι ότι είχε προηγηθεί καυγάς πριν την επίθεση.

Στο σημείο -στο Il de la Cite – έσπευσε και ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ συνοδευόμενος από τον υπουργό Εσωτερικών , Κριστόφ Καστανέρ, που ανέβαλε το ταξίδι του στην Τουρκία καθώς και η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας, Αν Ινταλγκό, ενώ αναμένεται και ο πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν. Οι Αρχές έκλεισαν για λόγους ασφαλείας και τον σταθμό του μετρό Cite, που βρίσκεται κοντά στο αρχηγείο της Αστυνομίας και απέκλεισαν τους γύρω δρόμους.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα του δράστη. Σύμφωνα με τον Loic Travers, στέλεχος συνδικάτου της αστυνομίας, ο δράστης της επίθεσης εργαζόταν επί 20 χρόνια στη συγκεκριμένη υπηρεσία και μέχρι σήμερα δεν είχε δείξει ανησυχητικά δείγματα συμπεριφοράς.

 

 


Συναγερμός σήμανε σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς.

Ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε δύο-τρεις αστυνομικούς προτού πέσει νεκρός από τα πυρά συναδέλφων τους.

Actu17@Actu17

? Attaque au couteau à la préfecture de police à Paris :
►L’assaillant a été tué
►Ce dernier serait un fonctionnaire de la préfecture
►Une policière a été tuée, plusieurs autres policiers sont blessés (images @RemyBuisine)

Suivez notre direct ➡ http://bit.ly/2obZ5m6 

Ενσωματωμένο βίντεο

Remy Buisine

@RemyBuisine

URGENT – Attaque au couteau à la préfecture de police à Paris sur des policiers. Plusieurs victimes, l’assaillant abattu.

Important dispositif en train de se mettre en place.

Ενσωματωμένο βίντεο

Share this post