Παρακάτω, ενδεικτικά απόρρητες πληροφορίες, για τις οποίες και τους προκαλώ, απαξάπαντες συκοφάντες-προδότες . «ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα» καθάρματα. Τάδε έφη,Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββας π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ

Παρακάτω, ενδεικτικά απόρρητες πληροφορίες, για τις οποίες και τους προκαλώ, απαξάπαντες συκοφάντες-προδότες . «ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα» καθάρματα. Τάδε έφη,Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββας π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ

ΕΛΛΗΝΕΣ

Σας ενημερώνω, γνωστοποιώντας σε όλους τους ότι τους αποκαλώ ψεύτες, υποκριτές, προδότες,

ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε τα θύματα τους, καταδικασμένα να πεθάνουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο εφόσον απαθείς ως ηλίθιος λαός.

Με πρόδωσαν Έλληνες και Έλληνες με συκοφαντούν, παρότι τους πίστεψα και παρείχα αφιλοκερδώς κατασκοπευτικές υπηρεσίες ως ειδικός πράκτωρ της ΕΥΠ, δρώντας μέσα στην Τουρκία.

Παρακάτω, ενδεικτικά απόρρητες πληροφορίες, για τις οποίες και τους προκαλώ, απαξάπαντες συκοφάντες-προδότες … «ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα» καθάρματα.

Τάδε έφη,

Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββας π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ

ΨΕΥΤΗ ΚΩΣΤΗ  Π. ΠΑΠΑΔΙΟΧΟ δημοσιογράφε της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» κατάπιες την γλώσσα σου ;

Ακόμα να απαντήσεις ρε «παπαγαλάκι» της ΕΥΠ του κάθε βρώμικου Ρουμπάτη Γιάννη του κλεφτοΠΑΣΟΚ, τον πληρωμένο με τουρκικές λίρες δημοσιογράφο της EurActiv.

ΚΩΣΤΗ  Π. ΠΑΠΑΔΙΟΧΟ δημοσιογράφε σε κατάντησαν υπάκουη «Φιλιππινέζα» οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες μαζί και οι ουρές τους, και εσύ αντί να πας να κρεμαστείς ανοίγεις σαμπάνιες όπως έχω μάθει μετρώντας τα ψιλά κορόιδο, άλλοι τα πήραν τα χοντρά και όλοι μαζί οι βρώμικοι όμοιοι σου έχετε την ευθύνη που κατάντησε η χώρα μου σκουπίδι και μάλιστα καμμένο.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΩΣΤΗ  Π. ΠΑΠΑΔΙΟΧΟ δημοσιογράφε της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» σε άλλη χώρα θα είχες πάρει τον δρόμο για την φυλακή, στην «Κολομβία» των Βαλκανίων που αναβάθμισαν σε «Βενεζουέλα» των Βαλκανίων την χώρα μου άτομα σας και του λόγου σου κυκλοφορούν ελεύθερα, την ίδια στιγμή Εισαγγελείς διαβάζοντας όλα αυτά βλέπουν λόγους για να επωφεληθούν παριστάνοντας τους «τυφλούς» …άλλα παράσιτα αυτά. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ουδέν.

Παρότι Καταζητούμενος …Σας «έχω» όλους που λέει και ο κάθε Πολάκης, και όποιος έχει άλλη διαφορετική εντύπωση δεν έχει παρά να δοκιμάσει, εξακολουθώ να σας περιμένω όλους εδώ στην Δανία όπου διαμένω ως γνωστό σε όλους, ελάτε, κοπιάστε και θα φάτε καλά.

Όποιος βρει την γλώσσα του … «ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα» ειδικότερα οι λαλίστατοι Εισαγγελείς και Δικαστές της αναβαθμισμένης «Κολομβίας» σε «Βενεζουέλα» των Βαλκανίων που δέχονται απειλές από τον κάθε Ρουβικώνα και απλά τις σχολιάζουν στον καφέ με το κουλούρι στο ένα χέρι, το άλλο χέρι μένει να μάθουμε πόσα κρατάει.

Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββας π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ

ΥΓ1: Ο “solutions4you”= Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββας π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ και ο «teshi markulado» ο ΤΑΣΟΣ…ξέρει ο ΘΕΙΟΣ ποιος είναι να τον ρωτήσεις να σου πει περισσότερα.

ΥΓ2: Στέφανε Χίο, μην τους φοβάσαι, βγάλτα όλα στα μανταλάκια να μάθουν οι Έλληνες αλήθειες, το πολύ –πολύ να σου μεταθέσουν την σύζυγο, θα πάρει άδεια που έχει αχρησιμοποίητη όπως έχω μάθει, και θα βγει στην σύνταξη πρόωρα, κερδισμένη θα βγει, το μόνο που θα χάσεις θα είναι την πληροφόρηση (ξύπνα σχέδιο και αυτό), εκτός και εάν είναι και άλλα που γνωρίζεις μόνο εσύ, μένει να δούμε, η στάση του καθενός δείχνει και το παρασκήνιο, πόσο μαύρο είναι.

From: EAH Business Consultant [mailto:e.a.hatzisavvas@mail.com]
Sent: Wednesday, May 1, 2019 3:08 PM
To: ‘pol@kathimerini.gr’ <pol@kathimerini.gr>
Cc: ‘stefanos xios’ <makeleio.xios@gmail.com>; ‘e-director@nis.gr’ <e-director@nis.gr>; ‘nis@nis.gr’ <nis@nis.gr>; ‘privateoffice@primeminister.gr’ <privateoffice@primeminister.gr>; ‘president@areiospagos.gr’ <president@areiospagos.gr>; ‘kathimerini@kathimerini.gr’ <kathimerini@kathimerini.gr>
Subject: ΚΩΣΤΗ Π. ΠΑΠΑΔΙΟΧΟ δημοσιογράφε της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σε αποκαλώ ΨΕΥΤΗ και «παπαγαλάκι» της ΕΥΠ του κάθε βρώμικου Ρουμπάτη Γιάννη δημοσιογράφο του διεφθαρμένου και προδοτικού συστήματος που κυβερνά της χώρα μου.
Importance: High

ΚΩΣΤΗ  Π. ΠΑΠΑΔΙΟΧΟ δημοσιογράφε της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σε αποκαλώ ΨΕΥΤΗ και  «παπαγαλάκι» της ΕΥΠ του κάθε βρώμικου Ρουμπάτη Γιάννη.

ΜΑΖΙ ΣΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ 

Εφόσον μπορείς να αποδείξεις αυτά που έγραψες στις 04.05.2018 στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» με τίτλο «Σχέδιο υπονόμευσης της ΕΥΠ» ειδικότερα τα σημεία που είναι σχετικά με εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα. http://www.kathimerini.gr/962359/article/epikairothta/politikh/sxedio-yponomeyshs-ths-eyp

Προκαταβολικά σου λέω ένα, εγώ μπορώ να αποδείξω με ντοκουμέντα, (υπόσχεση ότι θα το κάνω και μάλιστα δημόσια) ότι έχεις γράψει ψευτιές και ανυπόστατα γεγονότα, και μαζί δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα με ντοκουμέντα, ειδικότερα τα σημεία που είναι σχετικά με εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα. 

Αρα αυτό που σου γράφω σήμερα αυτόματα σε καθιστούν ψεύτη και τίποτα περισσότερο από έναν «παπαγαλάκι» του βρώμικου και προδοτικού συστήματος που κυβερνά της χώρα μου.

Να δώσεις (παρότι τα στέλνω και στον ίδιο όπως θα διαπιστώσεις) στον Διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη ΡΟΥΜΠΑΤΗ αυτά…τα ενδεικτικά ντοκουμέντα και να του πεις ότι τον «έχω»…

άκου εκεί να γράψεις το 2015 διακόπηκε η συνεργασία μας…πως δεν γράψατε και για τον ΤΟΤΟ θέλω να ξέρω.και μαζί να του πεις ότι τον περιμένω,αυτόν και τους βρώμικους εισαγγελείς, τους περιμένω όλους στην ΔΑΝΙΑ (εδώ που η δικαιοσύνη είναι αληθινά τυφλή και δεν έχει τσέπες) να έρθουν και εφόσον μπορέσουν να με συλλάβουν μιας και είμαι καταζητούμενος όπως γράφετε όλοι.

Να μην ξεχάσουν να φέρουν και την Interpol μαζί.

ΕΔΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΩΣΤΗ  Π. ΠΑΠΑΔΙΟΧΟ δημοσιογράφε της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

-Το δεύτερο πρόσωπο διαμένει στο εξωτερικό, καθώς έχει μεν καταδικαστεί για απάτη στην Ελλάδα, αλλά η χώρα στην οποία βρίσκεται αρνείται να τον εκδώσει. Οπως και το πρώτο, έχει στο στόχαστρο την ΕΥΠ και τη διοίκησή της, γιατί αποφασίστηκε να διακοπεί η συνεργασία μαζί του. Συγκεκριμένα, το 2011-2014 διέμενε στην Κωνσταντινούπολη και τότε ανέφερε πως είχε έλθει σε επαφή με τη ΜΙΤ και έστειλε στην Αθήνα το μήνυμα πως επιθυμούσε να συνεργαστεί με την ΕΥΠ. Πράγματι, η ΕΥΠ επικοινώνησε μαζί του, τον εκπαίδευσε επί διήμερο στην Κω και του όρισε «χειριστή» στη Ρόδο. Ομως, από τα μέσα του 2015 διαπιστώθηκε ότι δεν είχε να εισφέρει κάτι ουσιαστικό και η συνεργασία μαζί του διακόπηκε. Το τρίτο πρόσωπο είναι μια γυναίκα που φέρεται να έχει σχέση με τον τελευταίο.-

Και εδώ ένα μικρό μέρος των 5.087 μηνυμάτων με τον ΧΕΙΡΙΣΤΗ μου από το ένα εκ των 3ων καναλιών επ/νιας μας (open) διότι υπάρχουν και τα άλλα οποία πονάνε πολύ καθότι απόρρητα – crypt-… «ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα»

Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββας π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ

ΥΓ1: Ο “solutions4you”= Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββας π. Πράκτωρ Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-ΕΥΠ και ο «teshi markulado» ο ΤΑΣΟΣ…ξέρει ο ΘΕΙΟΣ ποιος είναι να τον ρωτήσεις να σου πει περισσότερα.

ΥΓ2: Όπως θα έχετε διαπιστώσει όλοι, παρόλα τα κακά που μου έχετε κάνει είμαι ακόμα στο μέτρο της λογικής πολύ ευγενικός με όλους σας, παρότι βρώμικοι από την κορφή μέχρι τον πάτο σας, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.

ΥΓ3: Tο Cc. στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο – http://www.makeleio.gr/  παρότι τον ξαφνιάζω είναι απλά ένα τελευταίο «Check» πριν το «mate»

Share this post