ΠΑΡΑ-ΚΑΤΩ ΤΟ 2020…ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ

ΠΑΡΑ-ΚΑΤΩ ΤΟ 2020…ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ

Στο προηγούμενο άρθρο, THE ECONOMIST: ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2020 ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ είδαμε την επίθεση που ετοιμάζει η σέκτα θανάτου των παγκόσμιων σατανιστών στην ελεγχόμενη οικονομία εξόντωσης του ανθρώπου.

Ενώ εμείς πληρώνουμε με το αιμα μας σε εφορίες που έχουν επιβληθεί μόνο για την εξόντωση των λαών, κάποιοι ζουν μέσα στην απόλυτη χλιδή και τον τεράστιο κλεμένο πλούτο των ίδιων μεταλλαγμένων λαών–σκλάβων. Ο σκλάβος νομίζει ότι δεν είναι σκλάβος και δεν μπορεί να αντιληφθεί την κατάντια τους εφόσον κυνηγάει όλη την ημέρα το 10ρικο. Αν γνώριζε ότι και ο ίδιος θα μπορούσε να κόψει το δεκάρικο θα ήταν αναγκασμένος να παρακάλει τον τραπεζίτη;;;

Το μονοπώλιο των κεντρικών τραπεζιτών να κόβουν ότι θέλουν και όποτε θέλουν, ισχύει μόνο για την διεθνή σέκτα αλά Στουρνάρα. Σας έχουν για στουρνάρια, το δηλώνει και το όνομα του του κνίτη. Στην χλιδή ο κνίτης ενώ οι υπόλοιποι θα χρωστάνε για 10 ζωές στους αόρατους, και μέσα από το χρέος των λαών ο απόλυτος έλεγχος τους. Θα πεινάτε σαν αιώνιοι σκλάβοι που είστε, θα διψάτε, θα κρυώνετε αλλά δεν θα καταλαβαίνετε ότι άλλοι από πίσω γελάνε με την ηλιθιότητα των μαζών-σκλάβων να καταλάβουν πόσο τους κοροιδεύουν οι τσαρλατάνοι πολιτικοί τους.

Η σέκτα ανεβάζει το επίπεδο εξοντώσεως των λαών, όπως είδαμε με την επίθεση σε δίδυμη πόλη-twin towns ή αδελφή πόλη (Seattle and Kobe Friends for 60 Years!) άρα το 2020 μέσα στον Μάρτιο θα ξετινάξει την οικονομία χαρτοπόλεμο.

Η κυρία Λαγκάρντ ετοιμάζει τον Μάρτιο νέα ποσοτική χαλάρωση εξαφανίζοντας την λίγη αξία που είχαν τα χρήματα…κόβει χαρτοπόλεμο όσο θέλει η μάγισσα των 777ριων. Εσείς;;;

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΛΕΙΣ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ..

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Share this post