Παρουσιάζουμε το σχέδιο «ΙΩΝΗ 2» για να «τελειώσουμε » όλοι μαζί τον εφιάλτη του μεταναστευτικού.

Παρουσιάζουμε το σχέδιο «ΙΩΝΗ 2» για να «τελειώσουμε » όλοι μαζί τον εφιάλτη του μεταναστευτικού.

Η Μέση Ανατολή και η Βόρεια Αφρική φλέγονται ,δημιουργώντας νέες ορδές εκατομμυρίων μεταναστών κα προσφύγων που έρχονται !!

Το νέο δόγμα που εγκαινιάζουμε είναι « βοηθήστε τους να φύγουν γρηγορότερα » και εδράζει στο δικαίωμα αυτοάμυνας της κοινωνίας , στη Συνταγματική επιταγή του άρθρου 120 παρ 4 Συντάγματος και στις παρακάτω στρεβλώσεις που ανέχεται η  Πολιτεία σε βάρος της κοινωνίας .

-Μετανάστης είναι ΜΟΝΟ αυτός που εισέρχεται νόμιμα στη χώρα . Συνεπώς , την όποια μέριμνα διαφορετικά τη δικαιούται ΜΟΝΟ ως κρατούμενος .

– Το κενό που άφησαν οι νέοι Κώδικες (Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας) στο ποινικό δικαστικό μας σύστημα με την πλήρης κατάργηση του άρθρου 74 του Ποινικού Κώδικα, ήτοι την δικαστική απέλαση ως μέτρο ασφαλείας  αν συντρέχουν  π.χ επιτακτικοί λόγοι εθνικής ασφάλειας ή δημόσιας τάξης.

-Κανείς δεν είναι νόμιμος όταν διαχειρίζεται αντικαθιστώντας το κράτος και τις δομές του ,  παράνομους μετανάστες σε ελληνικό έδαφος . Διαφορετικά , είτε επιβάλλεται σε βάρος της κρατικής κυριαρχίας , είτε πράττει παράνομα σε κοινή θέα .

-Στην αδυναμία των αρμόδιων αρχών ,  να  εκδίδουν ταξιδιωτικά έγγραφα  σε ΑΜΕΣΑ αναγνωρισμένους πρόσφυγες,

Το σχέδιο που παρατίθεται έχει ένα σκοπό . Να δημιουργηθεί στη χώρα μας  ακούσια κατά κάποιον τρόπο  , ένα δίκτυο μεταγωγής ( δίκτυο πεπατημένων διαδρομών ) από τους ίδιους τους μετανάστες – πρόσφυγες που να τους οδηγεί τελικά , στην ΕΙΣΟΔΟ του «Βαλκανικού διάδρομου » .Εάν διευκολυνθούν απ όλους μας  – με κάθε θεμιτό τρόπο – να φτάσουν στην ΕΙΣΟΔΟ αυτή , τότε θα μπορέσουμε πλέον εύκολα τα περαιτέρω .

Το πότε και πόσο ανοικτή θα είναι η ΕΙΣΟΔΟΣ αυτή , δεν θα εξαρτάται πλέον – έχει εξασφαλιστεί – από το πότε και για πόσο η Τουρκία για παράδειγμα , θα ανοίγει την στρόφιγγα  του μεταναστευτικού- προσφυγικού , αλλά από τη στρατηγική του , «πάντα οι εξερχόμενοι να είναι περισσότεροι από τους εισερχόμενους » .

Παρατίθεται το μέρος του σχεδίου «Ιώνη 2» που για την υλοποίησή του, προϋποθέτει την ενεργοποίηση του καθένα μας που νοιάζεται για το μέλλον τούτου του τόπου .

Ένας οδηγός για τον κάθε πολίτη δηλαδή  για το τι μπορεί να κάνει και πως , ώστε , να υλοποιηθεί το σχέδιο που αναφέρεται . Η συλλογική προσπάθεια που θα γίνει θα φανεί αλλά , και θα «σπάσει» τα στεγανά που εξασφάλιζαν έως σήμερα την μη λύση του προβλήματος . Προσοχή όμως , τα συμφέροντα είναι μεγάλα

Η λύση  όμως, είναι στα χέρια μας .

Προκειμένου λοιπόν να δημιουργηθεί δίκτυο μεταγωγής ( δίκτυο πεπατημένων διαδρομών ) από τους ίδιους τους μετανάστες – πρόσφυγες που να τους οδηγεί τελικά , στην ΕΙΣΟΔΟ του «Βαλκανικού διάδρομου , θα πρέπει :

Ως 1η προϋπόθεση  να ενημερωθούν οι «προς μεταφορά – μεταγόμενοι » πρόσφυγες και μετανάστες , απ όποιον έρχεται σε επαφή μαζί τους ή απ όποιο φορέα καλείτε να διαχειριστεί την μοίρα τους , για τα έξης :

Ότι ,μόνο η διέλευση από το δίκτυο των διαδρομών αυτών ( παρατίθεται παρακάτω ) τους εξασφαλίζει ασφάλεια , ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ( να εξασφαλίζετε) , και γρήγορη κίνηση προς τον τελικό τους προορισμό ( το 90% επιθυμεί να φτάσει Βόρεια Ευρώπη ) .

Να τους παρέχεται πλήρης  πληροφόρηση προκειμένου να κατευθυνθούν στις Φαβέλες που θα εγκατασταθούν .( βλέπε παρακάτω που ..) Να έχουν δηλαδή  λεπτομερέστατη πληροφόρηση για το που θα πάνε, πώς θα πάνε, τι συγκοινωνιακά μέσα θα χρησιμοποιήσουν, τι Υπηρεσίες να ζητούν κλπ.

Η δεύτερη προϋπόθεση είναι , να τους δείξουμε  πως , μπορούν μόνοι τους να οργανωθούν και να διαβιούν προσωρινά στις Φαβέλες και το σημαντικότερο, ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ βάλλουν ( χωρίς κανένα κόστος ) στον «Βαλκανικό διάδρομο »

Τα άτομα αυτά εν πρώτοις , θα φέρουν περιβραχιόνιο με τη επιγραφή ( Ο.Υ.Α ) θα δίνουν ένα συμβολικό ποσό στον επικεφαλής του γκρουπ ή της οικογενείας έναν «Οδηγό Επιβίωσης σε Φαβέλες στην Ελλάδα» και σε CD δωρεάν ,  θα εμφανίζονται μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για να προσδιορίσουν την ουσιαστική επαφή … κλπ ( να ενημερώνονται για αυτήν την επαφή )

Συγκεκριμένα ..

Εξοπλίστε τους με κινητά τηλέφωνα και κάρτες SIM – όσοι δεν έχουν –  ένα σε κάθε γκρουπ , στο όνομά σας , ζητώντας να καταγραφεί η κίνησή σας αυτή στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα και στο Βιβλίο ΒΑΣ ή ζητήστε μας ( μέσω του e-mail sxedio.ioni2@gmail.com  ) να έρθετε – γι αυτόν το λόγο – σε επαφή με μέλος της Ομάδας μας ή να καλέστε στα τηλέφωνα 210-6910143  και 210- 7483655 μόνο για πληροφορίες που θα βοηθήσουν στο ταξίδι τους ( κινητά παλιά που δεν χρειάζεστε , δωρεές από Δήμους , Εκκλησία , φορείς κτλ )

Tα σύγχρονα κινητά -που έχουν πολλοί εξ αυτών – μέσω του συστήματος εντοπισμού θέσεως (GPS) που διαθέτουν, μπορούν ανά πάσα στιγμή να δουν  που βρίσκονται ούτως ώστε να γνωρίζουν ακριβώς προς τα πού πρέπει να κινηθούν χωρίς χρονοτριβή, αλλά και με σιγουριά. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ στα κινητά τους που βρίσκονται τα σημεία  προ της ΕΙΣΟΔΟΥ στον «Βαλκανικό Διάδρομο» που παρατίθενται παρακάτω .

Επίσης ( εάν δεν το έχουν ήδη πράξει ) ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ πως να κατεβάσουν στα κινητά τους την  εφαρμογή, με την οποία θα μπορούν να σαρώνουν (scan) γραμμωτούς κώδικες (barcode) ή κώδικες γρήγορης ανταπόκρισης, τους γνωστούς QR (QR < Quick Response = Γρήγορη Ανταπόκριση). Σκοπός είναι να συντονιστούν και να χρησιμοποιήσουν την ίδια διαδρομή για να φτάνουν στον ίδιο τερματικό

Επίσης ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ πως να κατεβάσουν την εφαρμογή, μέσω QR κωδικού, η οποία είναι ένα μικρό λεξικό που βοηθά τους νεοεισελθόντες να επικοινωνούν για τα βασικά .Οι προτάσεις που θέλουν να πουν ,  εκφωνούνται από το κινητό τους.

Στην  συνέχεια , κατευθύνετέ τους από την περιοχή που βρίσκεστε , να φτάσουν στις παρακάτω τοποθεσίες από τον πιο σύντομο δρόμο , ζητώντας τους να  βρίσκονται σε επαφή μαζί σας , μέχρι να φτάσουν .. και εσείς μαζί μας , όποτε το χρειαστείτε .

Γνωρίστε τους ότι , από αυτές τις τοποθεσίες έχει οργανωθεί η ανεμπόδιστη μετακίνησή τους στη χώρα που θέλουν και καλύτερες συνθήκες προσωρινής διαμονής.

Χορηγήστε τους τους είδη πρώτης ανάγκης για το ταξίδι ( προαιρετικά ) και πείτε τους μόλις φτάσουν να αναζητήσουν τα άτομα που φέρουν περιβραχιόνιο με την επιγραφή ( Ο.Υ.Α ) ή τα άτομα ( ομοεθνείς τους ) που έχουν εξουσιοδοτηθεί  από αυτούς .

Αρχικές τοποθεσίες – τερματικοί σταθμοί του δικτύου μεταγωγής , ορίστηκαν οι παρακάτω :

Στο  Χωριό Πλατύ Φλώρινας  και η τοποθεσία Μηλεώνας

Το Πλατύ (Τοπική Κοινότητα Πλατέος – Δημοτική Ενότητα ΠΡΕΣΠΩΝ), ανήκει στον δήμο ΠΡΕΣΠΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΛΩΡΙΝΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Στον χωριό  Μεσόκαμπο Φλώρινας . (Τοπική Κοινότητα Μεσοκάμπου – Δημοτική Ενότητα ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ), ανήκει στον δήμο ΦΛΩΡΙΝΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΛΩΡΙΝΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Στο χωριό Ειρηνικό  Νομού Κιλκίς .Το Ειρηνικό είναι χωριό του δήμου Πολυκάστρου, της επαρχίας Κιλκίς, του νομού Κιλκίς, κείμενο στα σύνορα Ελλάδας – «Βόρειας Μακεδονίας» σε ένα ομαλό υψίπεδο.

Στο χωριό Ειδωμένη . H Ειδομένη είναι το γνωστό  χωριό της Ελλάδας κοντά στα σύνορα με τη « Βόρεια Μακεδονία» και ανήκει στο Δήμο Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς .

Σημ: Πριν παραθέσουμε όλο τον χάρτη των τερματικών σταθμών μεταγωγής μεταναστών- προσφύγων , θέτουμε προς διαβούλευση ( μέσω των sites  και των λοιπόν ¨καναλιών επικοινωνίας¨ που θα αναρτήσουν το παρόν ) όλο το σχέδιο , ζητώντας ΕΣΕΙΣ να προσδιορίσετε αιτιολογημένα  περιοχές που θεωρείται κατάλληλες για τερματικούς σταθμούς , πάντα, προς εξυπηρέτηση του σχεδίου που ξεδιπλώνουμε .

Συνεχίζεται …

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας εσωτερικής ασφάλειας )

Share this post