Πείραμα 33 (άσχημα νεα): Ο ιός-19 ή κοροϊδο-ιός χτυπάει προς το παρών τους λευκούς ετεροφυλόφιλους άνδρες;

Πείραμα 33 (άσχημα νεα): Ο ιός-19 ή κοροϊδο-ιός χτυπάει προς το παρών τους λευκούς ετεροφυλόφιλους άνδρες;

Πείραμα 33 (άσχημα νεα): Ο ιός-19 ή κοροϊδο-ιός χτυπάει προς το παρών τους λευκούς ετεροφυλόφιλους άνδρες;

Φαίνεται ότι ο κοροναϊός έχει προτίμηση τον ετεροφυλόφιλο άνθρωπο; Η γενετική δεν είναι ο τομέας μας αλλά δυστυχώς είναι το μέλλον μας σαν ανθρωπότητα. Κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει με την επίθεση στον άνθρωπο που έχει σχέση με τα μελλοντικά φύλα, τον ιό-19 και την γενετική, δηλαδή τα ΧΧ και ΧΥ χρωμοσώματα.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 είναι γνωστό ότι η τεχνητή γονιμοποίηση συνοδεύτηκε από ένα παράξενο φαινόμενο που ονομάζεται «φαινόμενο χίμαιρας*». Αυτό το “χιμαιρικό αποτέλεσμα” ονομάζεται μετά τη διέλευση δύο ειδών οργανισμών, όπου έχετε λίγο και τα δύο. Μια μελέτη του 1998 δείχνει τώρα ότι τα ωάρια εξωσωματικής γονιμοποίησης έχουν 33% πιθανότητα εμβρύων και με τα δύο χρωμοσώματα. Εάν στη συνέχεια (ή πολύ σκόπιμα αν κατέχεις αυτήν τη γνώση) τοποθετήσετε αυτά τα ωάρια στη μήτρα, δημιουργείτε μια ολόκληρη γενιά “ανδρογυναικών” οργανισμών ή ζώων, χωρίς αυτό να είναι πάντα ορατό στη φυσική μορφή του ερμαφρόδιτου.

Αυτή εδώ η ενημέρωση-γνώση είναι γνωστή στους ιατρούς και άλλους ειδικούς γενετιστές και σε επιστήμονες που ξαφνικά χτυπάνε με ιούς-19, ήπιας ή πιο εχθρικής σύστασης και αποτελέσματος (σε θανάτους ανά κατηγορία ηλικίας-άνδρα ή γυναίκα).

Σε επόμενο άρθρο θα πρέπει πρώτα να διαβάσουμε μερικά βιβλια γενετικής και ερευνών επάνω στις επιδράσεις των φύλων με τεχνιτή γονιμοποίηση για να σας εξηγήσουμε πόσο βαθιά είναι η τρύπα του λαγού. Ώστε να εξηγήσουμε την επίδραση ή να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε περισσότερα άσχημα νεα για τον γενετικό πόλεμο εναντίον ίσωσ 7.5 δις ανθρώπων που θα πρέπει να εμβολιαστούν κατά του ιού-19. Ξανα επαναλαμβάνω ότι δεν είναι ο τομέας μου, (ο τομέας μου είναι η ψυχη, η ψυχολογία, ψυχιατρική, χειραγώγιση του νου με τεχνικές με σκοπό την θεραπεία των νόσων των ασθενών).

Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε επίσης πώς αναπτύσσονται τα εμβόλια επάνω σε εμβρυϊκά κύτταρα (ζώα ή ανθρώπους). Αυτά τα εμβρυϊκά κύτταρα περιέχουν επίσης χρωμοσώματα. Φαίνεται ότι το εμβόλιο των 22 εβδομάδων που κάνουν στα μωράκια παίζει επίσης τεράστιο ρόλο σε αυτό. Εάν εμβολιάσετε ένα μωρό με το χρωμόσωμα XY (ένα αγόρι) μέσω ενός εμβολίου που αναπτύσσεται στα εμβρυϊκά κύτταρα ενός κοριτσιού (ΧΧ χρωμόσωμα), τότε αυτό το χιμαιρικό αποτέλεσμα φαίνεται επίσης εύλογο. Για παράδειγμα, και σαν συνομωσιολόγος (σε ημέρες χαλεπές) θα μπορουσαμε να υποθέσουμε ότι φαίνεται ότι οι κυβερνήσεις έχουν δημιουργήσει κρυφά γενιές χίμαιρας εδώ και δεκαετίες, χρησιμοποιώντας τις δύο τεχνικές που αναφέρονται.

greek-dutch-truth

Share this post