«ΠΕΤΑΞΤΕ τους κ@@@δες ΕΞΩ»! Άρρωστο ΜΙΣΟΣ κατά της λευκής φυλής! «ΣΕΙΣΜΟΣ» με το ΒΙΝΤΕΟ

«ΠΕΤΑΞΤΕ τους κ@@@δες ΕΞΩ»! Άρρωστο ΜΙΣΟΣ κατά της λευκής φυλής! «ΣΕΙΣΜΟΣ» με το ΒΙΝΤΕΟ

Το «σπέρμα» του Χασάν έχε αναλάβει την δουλειά

στην Ελλάδα

Η Brittney Cooper, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Rutgers στο New Jersey των ΗΠΑ, έχει προκαλέσει οργή για τα σχόλια που έκανε σε μια εκδήλωση σχετικά με την «κρίσιμη θεωρία της φυλής» (CRT), όπου πρότεινε ότι οι λευκοί πρέπει να «απομακρυνθούν».

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης, η Cooper έκανε πολλά σχόλια που έκτοτε έχουν εξαπλωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν σάλο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου, αλλά μόλις πρόσφατα βγήκαν στο φς της δημοσιότητας όσα ειπώθηκαν.

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι πρέπει να πετάξουμε τους κ@@@δες έξω. Αλλά, δεν μπορούμε να το πούμε αυτό, σωστά;» διορθώνοντας μετά: «Δεν πιστεύω σε στην βία. Πραγματικά δεν το κάνω», είπε, ισχυριζόμενη πως η κριτική θεωρία φυλής είναι η «σωστή» διδασκαλία της αμερικανικής ιστορίας.

Συνέχισε αναφέροντας την «λευκότητα» ως «μια άβολη διακοπή» στην ιστορία των μαύρων.

«Η λευκότητα θα έχει ημερομηνία λήξης, γιατί παρά το τι σκέφτονται οι Λευκοί για τον εαυτό τους, δεν αψηφούν τους νόμους της αιωνιότητας».

Ο Κούπερ ισχυρίστηκε αργότερα ότι οι λευκοί είναι «δεσμευμένοι στο να είναι κακοί συνολικά» και είπε ότι «αξίζουν» ένα χαμηλό ποσοστό γεννήσεων.

«Τα ποσοστά γεννήσεων των λευκών μειώνονται… γιατί κυριολεκτικά δεν έχουν την πολυτέλεια να βάλουν τα παιδιά τους, τις νεότερες γενιές, στην μεσαία τάξη… Είναι εξαιρετικά διεστραμμένο και επίσης το αξίζουν», τόνισε.

Δείτε το βίντεο σοκ! Στην Ελλάδα την απομάκρυνση τον λευκών έχει αναλάβει το «σπέρμα του Χασάν:

 

 

el.gr

Share this post