Πιθανές πρόωρες εκλογές 23 Μαΐου

Πιθανές πρόωρες εκλογές 23 Μαΐου

Πιθανές πρόωρες εκλογές 23 Μαΐου

Πιθανές πρόωρες εκλογές φαίνεται πως ετοιμάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου, για Κυριακή 23 Μαΐου. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται ενώπιον εισηγήσεων των συνεργατών του για τις επερχόμενες εκλογές.

Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί ο τρόπος χειρισμού της αστυνομικής βίας που ασκήθηκε πρόσφατα στην Νέα Σμύρνη. Καθώς επίσης και πολλές άλλες περιπτώσεις κρατικής καταστολής.

Ωστόσο, την Τρίτη 09.03.2021, διέρρευσε η πληροφορία από το Βερολίνο πως η καγκελάριος Μέρκελ απαίτησε να κλείσει η Βουλή των Ελλήνων την Πέμπτη 28 Απριλίου (Μεγάλη Πέμπτη). Και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για την 23η Μαΐου 2021 υπό τον όρο ότι η Ελλάδα θα συνυπογράψει με την Τουρκία το σύμφωνο προσφυγής στο διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Εκείνο το σύμφωνο δηλαδή, το οποίο ανέλαβε και “κατέστρωσε” ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικός, Heiko Maas με τον Τούρκο ομόλογό του. Και στην οποία δεν συμμετείχε καθόλου η Ελληνική Κυβέρνηση, αλλά το αποδέχεται τυφλά!

Αφορά:
– τα 6,0 ν. μίλια ως χωρικά ύδατα στο Αιγαίο
– παραχωρεί το ελληνικό κράτος 152 νησιά και βραχονησίδες μαζί με τα κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο στην Τουρκία! Το οποίο σημαίνει ότι αρκετά α από τα Δωδεκάνησα θα αποστρατικοποιηθούν!

Εγγυήτρια Δύναμη η Γερμανία!

Ως εγγυήτρια δύναμη θα προταθεί η Γερμανία! Θα εγκαταστήσει βάσεις για 99 έτη σε:
  1. Ρόδο
  2. Κάρπαθο
  3. Καστελόριζο
  4. Σάμο
  5. Λέρο

Και ως “αντάλλαγμα” θα κρατήσει το 25% από την εξόρυξη και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου. Για να επιτευχθεί αυτό, η Γερμανία “διατίθεται” να μεταθέσει την αποπληρωμή ενός μέρους του Ελληνικού χρέους, ύψους 170 δις. €, για μετά το 2070…

Η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και όλη η γερμανική κυβέρνηση κυβερνούν την Ελλάδα και αποφασίζουν για το μέλλον όλων μας! Ετοιμάζοντας το ελληνικό έδαφος να “υποδεχθεί” γερμανικές βάσεις και ουσιαστικά υποδουλώνοντας και εγκλωβίζοντας για άλλη μια φορά την ελληνική οικονομία! Η παραχώρηση του Αιγαίου στη Τουρκία μπορεί να σημάνει την οριστική απώλεια πολλών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στην ελληνικό χώρο. Η τωρινή ελληνική κυβέρνηση, αν δεχθεί τους παραπάνω όρους, θα αποτελεί την πιο προδοτική κυβέρνηση που έχει περάσει από αυτή τη χώρα!

 

Share this post