Πλησιάζει η εορτή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και ο τούρκος βγάζει τον στόλο του από τα ΣΤΕΝΑ.

Πλησιάζει η εορτή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και ο τούρκος βγάζει τον στόλο του από τα ΣΤΕΝΑ.

Μην αμφιβάλουμε ότι οι γείτονες δεν γνωρίζουν τις προφητείες. Τις γνωρίζουν και τις μελετούν για αυτό και φέτος που είναι καθοριστικό καλοκαίρι για αυτούς  αποφάσισαν να κάνουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τζαμί για να ξορκίσουν το κακό που τους πλησιάζει.

Αλλά δεν είναι μόνο ο τούρκος που φοβάται τις προφητείες , τις φοβούνται και πολλοί άλλοι που είναι έτοιμοι με κόλπα να τις εξοβελίσουν,  συζητώντας για πάγια κυριαρχικά δικαιώματα . Είναι όμως ακατόρθωτο γιατί η προφητεία επαληθεύεται καθημερινά με την κουλτούρα της πλεονεξίας και της αρπαγής του τούρκου( βλ. Λιβύη , Συρία και απειλές ωμές για ΑΙΓΑΙΟ)

 

 

 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

 Όλη η ΕΛΛΑΔΑ σε λίγες μέρες  θα γίνει μια ΑΓΡΥΠΝΙΑ για τον Γέροντα του ΕΘΝΟΥΣ μας, τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ και ο εχθρός αγρυπνά και καραδοκεί.

Στην Λιβύη πήγε για τα  ενεργειακά και για να κατοχυρώσει το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο με την ΑΟΖ νότια της Κρήτης, αλλά δεν του βγαίνει καθότι  οι ισχυροί δεν πρόκειται να τον αφήσουν να πατήσει για πολύ πόδι στην Βόρεια Αφρική.

Μετά την ολοσχερή καταστροφή πανάκριβων αντιαεροπορικών συστημάτων του από αγνώστους προσβολείς  έβγαλε από τα ΣΤΕΝΑ πολλές μονάδες του τουρκικού ναυτικού και τις ναυλουχεί στον ναύσταθμο του Ακσάζ βλέποντας Κρήτη. Ταυτόχρονα έχει εξαγγείλει τρεις NAYTEX νότια της Κρήτης μέχρι και την Μάλτα ( ήδη οι μεγάλοι του έδωσαν μήνυμα ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ)

Σήμερα – αύριο , τις επόμενες μέρες θα δείξει που το πάει το πράγμα.

 

« Η συγκέντρωση “πολλών μονάδων” του τουρκικού στόλου στο ναύσταθμο του Ακσάζ ,έχει προκαλέσει “κατάσταση εγρήγορσης” στο Πολεμικό Ναυτικό . Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι τις τελευταίες ώρες έχουν βγάλει αρκετά πλοία από τα Στενά τα οποία κατέπλευσαν στο ναύσταθμο του Ακσάζ.

Η ασυνήθιστη κινητικότητα των Τούρκων δεν πέρασε απαρατήρητη από την Αθήνα, η οποία και αντέδρασε. Μονάδες τους Στόλου έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα στο νότιο Αιγαίο και παρακολουθούν κάθε τουρκική κίνηση.» https://www.militaire.gr/o-toyrkikos-stolos-sto-aksaz-prokalei-tin-egrigorsi-toy-polemikoy-naytikoy/

Τέτοιες ώρες χρειαζόμαστε την παρρησία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που μας προειδοποίησε για αυτά που βιώνουμε

Ευτυχείς όσοι αισθάνθηκαν το άγγιγμα του Αγίου εν ζωή. Περισσότεροι τυχεροί όσοι ενστερνίστηκαν τις συμβουλές του, άλλαξαν και  προσανατόλισαν την βιωτή τους προς τα άνω.

 

Ιούνιος 1995 : Σεβαστή μας Γερόντισσα μας διαβεβαίωνε

« Ο Γέροντας Παίσιος είναι  ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ, μου το αποκάλυψε η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ λέγοντας  «με ευαρέστησε περισσότερο από όλους του μοναχούς στο Περιβόλι μου για αυτό έχει ιδιαίτερη παρρησία και ανεβοκατεβαίνει εις τους ουρανούς , όπως ο Απόστολος Παύλος.»

 

Ο ΑΓΙΟΣ πάντα έλεγε ότι ο Ουρανός τώρα στέλνει ατομικές προσκλήσεις σε πιστούς και άπιστους (προς μετάνοια) σαν να κάνει επιστράτευση.

 

Ουσιαστικά η πνευματική επιστράτευση ολοκληρώνεται στις μέρες μας  και περιμένουμε την άλλη επιστράτευση  ελέω αφροσύνης των γειτόνων μας .

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 

 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Share this post