ΠΟΙΑ «ΜΟΝΆΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑΣ ΑΝΗΛΊΚΩΝ» – ΜΟΝΆΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑΣ ΓΙΑ ΧΑΣΆΠΗΔΕΣ!

ΠΟΙΑ «ΜΟΝΆΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑΣ ΑΝΗΛΊΚΩΝ» – ΜΟΝΆΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑΣ ΓΙΑ ΧΑΣΆΠΗΔΕΣ!

KORAKS

15χρονος Αφγανός σε κατάσταση αμόκ έσφαξε στη Μόρια, ομοεθνή του, ενώ έπεσε επάνω σε ομάδα ομοεθνών του για να τους κάνει παιδάκια. Αν δηλαδή τον είχαν αφήσει έξω, στην πλατεία της Μυτιλίνης που ακριβώς θα έκοβε τα παιδάκια;

Ο λαός μας όπως έχουμε γράψει τόσες δεκάδες φορές βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω δεκάδων αιτιών, αυτή εδώ η ορολογιακή ατομική βόμβα πρέπει να αποσυνδεθεί άμεσα!!
Ο μοναδικός τρόπος είναι να αλλάξει το όνομα Μονάδα Φιλοξενίας Ανηλίκων, σε μονάδα Φιλοξενίας για χασάπηδες, με άμεση επιστροφή στις χώρες προέλευσης τους.
Οι τοπικές αρχές αν και κοιμούνται μέσα στην χλιδή και τα αξιώματα τους, αρπάζοντας τα χιλιάρικα από την ΕΕ και τις ΜΚΟ, είναι τελείος καμμένα μυαλά.
Ο γονιδιακός πόλεμος εναντίων μας είναι αόρατος και τεράστιος, η Σιών εξάγει τους μαύρους μουσουλμάνους στην χώρα του Φωτός για να μας σφάξουν πνευματικά, να μας αλλοιώσουν σαν ομόεθνο λαό, είναι η αναγκαστική απαλλοτρίωση της χώρας από τους Έλληνες. Μισούν την Ελλάδα και τον πανούργο Οδυσσέα, δεν δικαιολογείται τόσο μίσος εναντίων μας από όλους τους «φίλους» και «συμμάχους» εκ Δύσεως.

Η Μονάδα φιλοξενίας ανηλίκων είναι ο μεγαλύτερος εχθρός, ο μέγας κίνδυνος του ελληνισμού και γι αυτό πρέπει να κλείσει άμεσα. Αυτά τα φιλο-ανθρωπιστικά μηνύματα για προστασία τους, να τα βάλουν εκεί που ξέρουν οι φιλάνθρωποι των καρτέλ. Και ας εξηγήσουν πρώτα γιατί δεν σταματάνε οι ίδιοι οι φιλάνθρωποι της Δύσης τους στημένους τους πολέμους;;;

Εν τελει, που να στείλουν τους χασάπηδες μουσουλμάνους με τον καμμένο ερπετικό ΝΟΥ τους; Πίσω στις σπηλιές! Στον τόπο που εκκολάπτονται, εκεί που έπεσε η σπορά τους.

ΚΟΡΑΚΑΣ

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2019/08/poia-monada-filoksenias-anilikon.html

Share this post