Ποιος είναι πίσω από τον προγραμματισμένο «Ένοπλο Μάρτιο στο Κάπιτολ Χιλ» και είναι μια πλοκή βαθιάς κατάστασης; -ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.

Ποιος είναι πίσω από τον προγραμματισμένο «Ένοπλο Μάρτιο στο Κάπιτολ Χιλ» και είναι μια πλοκή βαθιάς κατάστασης; -ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Υπάρχουν αρκετές ένοπλες διαμαρτυρίες σε κρατικά καπιτώλια σε ολόκληρη τη χώρα πριν από την εναρκτήρια τελετή την επόμενη εβδομάδα.

Σκεφτείτε το – Οι ακροαριστεροί τεχνολογικοί γίγαντες αφαίρεσαν την ικανότητα του Προέδρου Τραμπ να επικοινωνεί ελεύθερα με το αμερικανικό κοινό μετά την καταιγίδα του Καπιτώλιου των ΗΠΑ, από τους υποστηρικτές του Τραμπ, την Αντίφα και άλλα άτομα.

Το Gateway Pundit ανέφερε χθες τις σχεδιαζόμενες διαμαρτυρίες .

 

Ο Aaron Katersky ανέφερε: «Ένοπλες διαμαρτυρίες προγραμματίζονται και στις 50 κρατικές πρωτεύουσες από τις 16 Ιανουαρίου έως τουλάχιστον τις 20 Ιανουαρίου και στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 20 Ιανουαρίου», σύμφωνα με ένα ενημερωτικό δελτίο του FBI που έλαβε η ABC. Μια ομάδα ζητά «εισβολείς» για τα πολιτικά, τοπικά και ομοσπονδιακά κυβερνητικά δικαστήρια και διοικητικά κτίρια σε περίπτωση που ο Πρόεδρος Τραμπ διαγραφεί πριν από την Ημέρα Εγκαινίων, σύμφωνα με ένα ενημερωτικό δελτίο του FBI που έλαβε η ABC. Το FBI «έλαβε πληροφορίες σχετικά με μια αναγνωρισμένη ένοπλη ομάδα που σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον, DC στις 16 Ιανουαρίου. Έχουν προειδοποιήσει ότι εάν το Κογκρέσο επιχειρήσει να καταργήσει τον Πρόεδρο μέσω της 25ης τροπολογίας, θα υπάρξει τεράστια εξέγερση », σύμφωνα με ένα ενημερωτικό δελτίο που έλαβε η ABC.

Προς ενημέρωση,σε αυτές τις «ένοπλες διαμαρτυρίες» τις επόμενες μέρες ΔΕΝ θα επιβληθούν κυρώσεις από την εκστρατεία του Tραμπ.

Εξετάζουμε περισσότερο ποιος είναι πίσω από αυτό το κίνημα.

Εδώ είναι ένα μη ενημερωτικό φυλλάδιο για την εκδήλωση.

Παρατηρήστε ότι δεν υπάρχει οργανωτική ομάδα στο φυλλάδιο.
Αυτό είναι περίεργο.

Και ο The Sun δημοσίευσε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Parler από το “Kenneth Brooks” @ KennethBrooks1911 που δημοσίευσε το φυλλάδιο.
Ο Kenneth περιλαμβάνει το hashtag “boogaloo” στην ανακοίνωσή του.

Αυτό είναι ύποπτο από μόνο του.
Η ομάδα «boogaloo» είναι μια μυστηριώδης ομάδα που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια από τότε που ο Τραμπ έγινε πρόεδρος. Παρόλο που δεν φαίνεται να είναι μια μεγάλη ομάδα, το όνομά της εμφανίζεται συχνά σε φιλελεύθερες αναφορές μέσων.

Είναι πραγματικά τόσο ανόητοι οι άνθρωποι να βάζουν το “boogaloo” στις δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι μαζεύονται στο ίδιο μέρος όπου συναντήθηκε η Antifa στις 6 Ιανουαρίου ακριβώς πριν από την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ!

Χάρη σε έναν αναγνώστη TGP γνωρίζουμε τώρα από πού προήλθε η ανακοίνωση.
Το “Turtle” στο Tree of Liberty ανακοίνωσε την διαδήλωση πριν από 2 μήνες.
Τώρα παίρνει την εθνική προσοχή.

Ο διοργανωτής λέει ότι είναι μέλος του Boogaloo Movement αλλά είναι ανώνυμος.

 

Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την οργανωτική ομάδα, παρακαλούμε σχολιάστε παρακάτω ή στείλτε μας ένα email.
Ευχαριστώ.

thegatewaypundit.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE GATE WAY PUNDIT : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post