Ποιος Κράτησε Αυτο Που Είπαμε Στις 13/1..???

Ποιος Κράτησε Αυτο Που Είπαμε Στις 13/1..???

Και Οι Απαντήσεις…. «Κλειδώθηκαν»

Ο λόγος που η χώρα μας θα μπει σε πολεμικές διεργασίες, εντός και εκτός συνόρων,  είναι η στάση  ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας απέναντι στις εκτρώσεις.

Είναι οι χιλιάδες εκτρώσεις που γίνονται κάθε χρόνο και κράτος ειναι… συνένοχο.!

Αυτός είναι ο λόγος που πήραν εξουσία να κάνουν την Ελλάδα…. Συρία.

Οι υπόνομοι των αστικών κέντρων γέμισαν με αίμα δολοφονημένων βρεφών.

Το έγραψα από πριν….. 2 φορές…. σε 2 διαφορετικά άρθρα….. για να μην υπάρχουν παρερμηνείες στο…εκρηκτικό κλίμα…. που μετα από μερικές ημέρες έκανε τη εμφάνιση του.(!!!!!)

Δεν λέω την άποψη μου, λέω ότι βρήκα., και πολλά από αυτά που εντοπίζονται δεν τα λέω.

Αν συμφωνούσαμε στα βασικά, θα αποφεύγαμε πολλές καταστάσεις.

Όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, μη αναστρέψιμα,  θα πρέπει να ξέρουμε τα γιατί των τραγωδιών που θα χτυπήσουν την Ελλάδα, δεν αρκεί μόνο να ενωθούμε και αντιμετωπίσουμε εγχώριους και ξένους τρομοκράτες,  επείγει να συμφωνήσουμε ποια «συμβόλαια» μας οδήγησαν με την πλάτη στο τοίχο των εξελίξεων.

Και ξέρω ότι όσοι είμαστε εδώ….συμφωνούμε, και εκεί έξω είναι  αρκετοί που συμφωνούμε…. ξέρω ότι τα παραπάνω, δίχως στοιχεία και κωδικούς χρόνου,  πολλοί από εσάς τα ασπάζεστε… είναι κανόνας της αντίληψης σας και πληροφορία μέσα στο ίδιο σας το DNA.

Αυτή η πληροφορία, μαζί με άλλες πληροφορίες θα δώσουν εντολή να φτιάξουμε ένα άλλο αύριο εκεί που Θεός και άνθρωπος θα ζουν μαζί.

Γιατί τώρα ζει διάβολος και άνθρωπος μαζί…και ο διάβολος αυτή τη στιγμή στήνει αναχώματα στα μεγάλα αστικά μας κέντρα για την ολοκληρωτική και ολομέτωπη επίθεση του….δια μέσου των αντιπροσώπων του.

Πήρε διαβήτη και χάρακα…. και χάραξε τις γειτονιές μας, πήρε διαβήτη και χάρακα και χάραξε το μέλλον μας…. μα Άλλος κρατάει γόμα και σβήνει εκεί που χάραξε.

Στο όνομα κανενός Δικαιώματος, καμίας Δημοκρατίας ή Ελευθερίας δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν αυτές οι άρρωστες αντιλήψεις και να μολύνουν τις κοινωνίες όπως τις μόλυναν όλα αυτα τα χρόνια.

Rick

http://www.minitrue.gr/

Share this post