ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ το Masyaf;;;;;;;;Iσχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν την περίμετρο της πόλης.

ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ το Masyaf;;;;;;;;Iσχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν την περίμετρο της πόλης.

Το sham fm αρχικά και πολλά τοπικά μέσα μίλησαν για πολλές ισχυρές εκρήξεις στην περίμετρο της πόλης Masyaf στην επαρχία της Χάμα συνήθη στόχο ισραηλινών επιδρομών. To sana στην αραβόφωνη εκδοχή του μίλησε για ενεργοποίηση των αντιαεροπορικών και αεράμυνας που δέσμευσαν εχθρικούς στόχους στην περιοχή του Masyaf. Στη συνέχεια το SANA εξαφάνισε το συγκεκριμένο tweet….και ανέλαβε το sham fm να υποβαθμίσει το γεγονός και να μιλήσει για ρουκέτες τρομοκρατών.

To dimpenews πιστοποιεί πως έτσι έχουν τα πράγματα αφού πρόλαβε και είδε την ανάρτηση του sana που έπαιξε μόνο 5’……

Πολλές αξιόπιστες συριακές πηγές αναφέρουν πως η συριακή αεράμυνα βάλει κατά εχθρικών στόχων στο Masyaf κι άλλες μιλούν για πυραύλους που έπεσαν στην ύπαιθρό του. Yπήρξαν αναφορές ότι έγιναν ισραηλινοί βομβαρδισμοί.

Στη συνέχεια το sana αναφέρει :TV Reporter: oι ήχοι που άκουσα στο Masyaf προέρχονται από την πτώση πυραύλων στη Δυτική Χάμα. Toπικό μέσο αναφέρει πως επλήγη μια περιοχή κοντά σε στρατιωτική ζώνη του Masyaf…

To skynewsarabia τονίζει πως η συριακή τηλεόραση ανέφερε ότι η αεράμυνα απάντησε σε εχθρικούς στόχους στην πόλη Masyaf στην επαρχία Hama.

Ένας δημοσιογράφος της συριακής τηλεόρασης αργότερα διέψευσε πως ήταν ένας ισραηλινός βομβαρδισμός που στόχευσε τα χωριά της Hama.

Επισημαίνει ότι οι ήχοι που ακούστηκαν στην περιοχή προέκυψαν από  »ένοπλες » ομάδες που στόχευαν την πόλη του Masyaf, και οι ρουκέτες έπεσαν στην ύπαιθρο και υπήρξαν περιορισμένες υλικές ζημιές.

To ιρανικό PressTV αναφέρει πως σύμφωνα με συριακά μίντια η αεράμυνα απώθησε εχθρικές αεροπορικές επιδρομές στην πόλη Masyaf στην επαρχία της Χάμα.

Press TV

@PressTV

Syrian media: Air defense forces repel enemy airstrikes on city of in Hama province

Προβολή εικόνας στο Twitter
Ισραηλινή επίθεση κατά του Masyaf αναφέρουν τοπικές πηγές αργά μέσα στη νύχτα διαψεύδοντας όσα ανασκεύασε το SANA μιλούν για 6 πυραύλους που έπληξαν την περιοχή της πόλης και σειρήνες που ηχούσαν εκκωφαντικά……

Άλλη πηγή από το πεδίο αναφέρει τώρα πως οι τρομοκράτες χτύπησαν ζώνες πλησίον του Masyaf με πυραύλους εδάφους- εδάφους που χρησιμοποίησαν για α΄φορά. Κάποιοι μάρτυρες αναφέρουν πως άκουσαν ήχουν αεροπορικών βομβαρδισμών που καταλογίζουν στο Ισραήλ.

dimpenews

Share this post