Ποιός είπε ότι υπάρχει ύφεση Κορονα’ι’ού στην Κίνα;Γιατρός από το Πεκίνο λέε ότι το Wuhan είναι “η κόλαση στη γη”, η επιδημία είναι πολύ χειρότερη από ό, τι έχει αναφερθεί επίσημα!

Ποιός είπε ότι υπάρχει ύφεση Κορονα’ι’ού στην Κίνα;Γιατρός από το Πεκίνο λέε ότι το Wuhan είναι “η κόλαση στη γη”, η επιδημία είναι πολύ χειρότερη από ό, τι έχει αναφερθεί επίσημα!

Ο Κινέζος γιατρός κρατά την ανωνυμία του για εύλογους λόγους και αναφέρεται με το ψευδώνυμο  Hou Yong, και είναι διευθυντής της εσωτερικής ιατρικής σε νοσοκομείο του Πεκίνου.

Image: Ο γιατρός του Πεκίνου λέει ότι ο Wuhan είναι σαν "κόλαση στη γη", μια επιδημία πολύ χειρότερη από την επίσημη αναφορά

Έχει παρακολουθήσει από πρώτο χέρι πώς το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) κακομεταχειρίστηκε το ξέσπασμα του κοροναϊού. Περιγράφει την πόλη του Γουχάν ως “κόλαση στη γη”, όπου άρρωστοι άνθρωποι έχουν συνωτιστεί μαζί  αντί να είναι σωστά τοποθετημένοι σε καραντίνα, να παρακολουθούνται και να αντιμετωπίζονται.

ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ

ΓΙΑΤΡΟΥΣ  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Ο Χου Γιονγκ λέει ότι η διαφθορά και η ανικανότητα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος έχει  επιδεινώσει το ξέσπασμα . Επισημαίνει ότι οι πρόσφατα επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορωναϊού σε ένα τοπικό νοσοκομείο είναι “πολύ σοβαρές”.
Όταν αυτά τα τοπικά νοσοκομεία ήρθαν σε επαφή, οι περισσότεροι γιατροί δεν ήθελαν να μιλήσουν για το ξέσπασμα, φοβούμενοι ότι θα υπάρξουν συνέπειες για την ομιλία.
Ένας ακτινολόγος στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Πεκίνου ήταν υπεύθυνος για τον εντοπισμό περιπτώσεων που βασίζονταν σε CT σαρώσεις. Αρνήθηκε να παράσχει περισσότερες πληροφορίες. “Πρέπει να γνωρίζετε την κατάσταση στην Κίνα σχετικά με την αποκάλυψη περιπτώσεων κορωναϊού στο κοινό”, δήλωσε ο Hong Nan. “Σίγουρα δεν μπορώ να σας πω τον ακριβή αριθμό.”
Ο Hou Yong αποκάλυψε ότι το Πεκίνο κρύβει τον αληθινό αριθμό των υποθέσεων. Όταν το Πεκίνο ανακοίνωσε περισσότερες από 300 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, απέτυχαν να αναμεταδώσουν ότι οι περισσότερες μεταδόθηκαν στην κοινότητα, από άτομο σε άτομο. Αυτό σημαίνει ότι αρκετές ακόμη εκατοντάδες  θα μπορούσαν ενδεχομένως να μολυνθούν και οι επίσημοι αριθμοί είναι ελλειπής.

ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ, ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ.

Στη συνέντευξη, ο Hou Yong προειδοποίησε ότι μία από τις πιο πρόσφατες περιπτώσεις στο Λαϊκό Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Πεκίνου είναι “ένα μεγάλο ζήτημα”, επειδή περισσότεροι από 140 ασθενείς που επισκέφθηκαν πρόσφατα το τμήμα αιμοκάθαρσης επηρεάστηκαν δυνητικά. Όλοι αυτοί οι ασθενείς βρίσκονται τώρα σε καραντίνα επειδή ένας από τους συχνότερους επισκέπτες στο τμήμα έπεσε με μόλυνση από κοροναϊό. “Όποιος ήρθε σε επαφή με αυτούς τους 140 συν ασθενείς ή τις οικογένειές τους τις τελευταίες δύο εβδομάδες θα μπορούσαν να έχουν μολυνθεί, οπότε ο αντίκτυπος θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλος”, αναμεταδόθηκε.
Ο Hou Yong λέει ότι οι ασθενείς  γεμίζουν τα αυτοσχέδια νοσοκομεία , είτε έχουν επιβεβαιωμένη μόλυνση είτε όχι. “Παραβιάζει την πιο βασική αρχή της καταπολέμησης λοιμωδών νόσων. Πρέπει να βρίσκονται σε καραντίνα “, προειδοποιεί.
Λέει ότι “η όλη γραφειοκρατία του Wuhan είναι από τις χειρότερες στην Κίνα”. Οι γιατροί που καλούνται στο Wuhan δεν είναι εφοδιασμένοι με εργαλεία ασφαλείας ή τρόφιμα. «Η μετάβαση στο Wuhan είναι σαν μια πρόσκληση για τη μοίρα κάποιου». Οι γιατροί που συνεργάστηκαν με τον Hou Yong είχαν ενημερωθεί ότι έχουν αποσταλεί στο Wuhan για δύο εβδομάδες, αλλά δεν έχουν επιστρέψει για σχεδόν ένα μήνα. “Είναι στο χείλος της  ολικής κατάρρευσης “, προειδοποιεί.
Αυτό δείχνει πόσο κακώς αποτελεσματική ήταν η κυβέρνηση της Κίνας στον έλεγχο, όχι το ξέσπασμα, αλλά το μυαλό των κινέζων πολιτών. Το Κ.Κ.Κ. έχει αποκλείσει οποιαδήποτε διαφωνία και τιμωρεί εκείνους που μιλούν για το τι πραγματικά συμβαίνει. Σύμφωνα με τον Yong, η Κίνα εργάζεται επί του παρόντος σε μεγάλο έργο διαδικτύου για να σταματήσει να χρησιμοποιεί διακομιστές από τις ΗΠΑ. Το ΚΚΚ δημιουργεί ένα νέο εσωτερικό διακομιστή root που θα έδινε στην Κίνα το δικό της τοπικό δίκτυο, επιτρέποντας στην κυβέρνηση να έχει τον πλήρη έλεγχο της ροή των ηλεκτρονικών πληροφοριών.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NATURAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post