Πολίτες κατά αντιρώσου Υπουργού: «ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ»! Φουντώνει η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ για την ακρίβεια, vid

Πολίτες κατά αντιρώσου Υπουργού: «ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ»! Φουντώνει η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ για την ακρίβεια, vid

Στη Γερμανία βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πριν από

την λαϊκή εξέγερση λόγω του επικείμενου

δύσκολου χειμώνα.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ πνίγηκε από διαδηλωτές στο Μπαϊρόιτ, καθώς προέτρεψε τους Γερμανούς να αποδεχθούν…αδιαμαρτύρητα το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας ως το τίμημα της στάσης ενάντια στη Ρωσία.

Εν τω μεταξύ, οι τιμές του φυσικού αερίου πρόκειται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο χάρη σε μια νέα κρατική επιβάρυνση στη Γερμανία.

Μια χορωδία από αποδοκιμασίες και σφυρίγματα αντηχούσε με μερικούς να κρατούν ταμπέλες που έγραφαν «πολεμοχαρής» και προδότης του λαού».

Άλλοι φώναζαν (σ.σ. στους πολιτικούς) «χαθείτε», καθώς ο Χάμπεκ προσπαθούσε να υπερασπιστεί τις αντιρωσικές πολιτικές της κυβέρνησής του ενόψει μιας παραγκωνισμένης οικονομίας.

«Ποιο είναι το σχέδιό σας για τον λαό;», αναρωτιέται μια ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ ένας νεότερος άνδρας θεωρεί μάταιη τη γερμανική στάση, αφού «στο τέλος θα κερδίσει η Ρωσία τον πόλεμο».

Την ίδια στιγμή η μία μετά την άλλη οι γερμανικές πόλεις με πρώτη το Αννόβερο σχεδιάζουν να εφαρμόσουν σχέδια έκτακτης ανάγκης που περιλαμβάνουν περικοπές στον δημόσιο φωτισμό και σβήσιμο των συσκευών θέρμανσης στις δημόσιες υπηρεσίες.

 

(ΦΩΤΟ:pixabay)

el.gr

Share this post