«Πολεμίστρια πριγκίπισσα»: Η μικρή Λούνα αποχαιρετά το σημάδι του Μπάτμαν από το πρόσωπό της.

«Πολεμίστρια πριγκίπισσα»: Η μικρή Λούνα αποχαιρετά το σημάδι του Μπάτμαν από το πρόσωπό της.

Γιατροί από τη Ρωσία ολοκλήρωσαν με επιτυχία μια σειρά επεμβάσεων για την αφαίρεση του μεγάλου μαύρου σημαδιού από το πρόσωπο της μικρούλας Λούνα Φένερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε λίγο καιρό το «σημάδι του Μπάτμαν» θα αποτελεί παρελθόν και η Λούνα αποδεικνύεται μία μαχήτρια πριγκίπισσα.

Η μικρή Λούνα γεννήθηκε με ένα μεγάλο σημάδι στο πρόσωπό της, το οποίο θύμιζε τη μάσκα του Μπάτμαν.
Το εκ γενετής σημάδι που κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του κοριτσιού πρόκειται για ένα γιγαντιαίο συγγενές μελανοκυτταρικό νεύρο (GCMN) και εμφανίζεται μόνο σε ένα στα 20.000 νεογέννητα παγκοσμίως.
Οι γιατροί ανησυχούσαν μήπως εξελιχθεί σε μελάνωμα, μια από τις πιο επιθετικές μορφές καρκίνου.
Έχοντας μάθει για τη δυνατότητα θεραπείας στη Ρωσία, οι γονείς του κοριτσιού αποφάσισαν να το φέρουν στο Κρασνοντάρ.
Η μητέρα της Λούνα, Κάρολ Φένερ, ανέφερε ότι το κύριο στάδιο της αφαίρεσης του σπίλου έχει τελειώσει.
Τώρα η μικρή πρέπει να κάνει μερικές ακόμη αισθητικές επεμβάσεις για να αφαιρεθούν οι ουλές από το δέρμα της.
H μικρούλα Λούνα γεννήθηκε με το σημάδι του Μπάτμαν στο πρόσωπο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.11.2019
«Τώρα συνειδητοποιεί ότι το πρόσωπό της αλλάζει. Άρχισε να με ρωτάει. Κοιτάζεται στον καθρέφτη και λέει: “Ουάου, ο Δρ Ποπόφ αφαίρεσε τα μαύρα σημάδια”. Τώρα μπορεί να νιώσει τη διαφορά. Λέει: «Ουάου, το [πρόσωπο] είναι λευκό. Τώρα είμαι περισσότερο σαν πριγκίπισσα», ανέφερε η Κάρολ.
Καθημερινά πλέον η μητέρα του κοριτσιού λέει ότι δέχεται μηνύματα από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα για να τους μιλήσει για την εμπειρία της στις ρωσικές κλινικές.
«Καθημερινά λαμβάνω μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να έρθουν στη Ρωσία. Θέλουν να μάθουν τι είδους επεμβάσεις κάνει ο Δρ Ποπόφ… Κάθε μέρα μιλάω με όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για αυτές τις διαδικασίες που δεν υπάρχουν στην Αμερική ή τη Βραζιλία. Επομένως, φέρνω σε επαφή αυτούς τους ανθρώπους με την κλινική», εξηγεί η γυναίκα.
Από τον Σεπτέμβριο του 2019, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από πέντε επεμβάσεις στη Λούνα. Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό της, Πάβελ Ποπόφ, το κοριτσάκι έχει ανταπεξέλθει καλά σε όλες τις διαδικασίες.
Για την Πρωτοχρονιά, η οικογένεια Φένερ θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να επισκεφθεί συγγενείς. Μαμά και κόρη σχεδιάζουν να επιστρέψουν στο Κρασνοντάρ για τις τελικές επεμβάσεις τον Ιανουάριο.
Πριν από δύο χρόνια, η Κάρολ ήρθε στη Ρωσία για να θεραπεύσει την κόρη της μετά από πρόσκληση του ογκολόγου Παβέλ Ποπόφ, ο οποίος, έχοντας μάθει από τα μέσα ενημέρωσης για την περίπτωση του κοριτσιού και τις δυσκολίες στη θεραπεία, έγραψε προσωπικά στη γυναίκα για την πιθανότητα επέμβασης στο Κρασνοντάρ.
sputniknews.gr

Share this post