ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΛΒΙΝΙ! «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» 23 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ!

ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΛΒΙΝΙ! «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» 23 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ!

Ως γνωστόν, στις 27 Απριλίου οι νεοταξίτες του Facebook κήρυξαν τον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής, απαγορεύοντας πλέον κοινοποιήσεις από τις επίσημες ιστοσελίδες του Κινήματος, προφανώς για να εμποδίσουν την εθνικιστική προπαγάνδα ενόψει ευρωεκλογών.

Μετά την Χρυσή Αυγή, σειρά είχε ο πατριώτης Σαλβίνι, που έχει μπει για τα καλά στο μάτι των νεοταξιτών , λόγω των συνεχών επιτυχιών του στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής στην Ιταλία και της αυξανόμενης λαϊκής αποδοχής προς το πρόσωπό του!

Έτσι, με μιας, οι υπηρεσίες παρακολούθησης των υπερατλαντικών καθαρμάτων «εξαφάνισαν» 23 ιταλικές ιστοσελίδες, διότι -τάχα!- διαπίστωσαν ότι «από τους συγκεκριμένους λογαριασμούς διακινήθηκαν ειδήσεις μίσους, κυρίως ρατσιστικού περιεχομένου και κακοήθειες για πολιτικούς αντιπάλους» – προφανώς για τα κομμούνια της Ιταλίας, που τα έχουν πάρει υπό την προστασία τους οι παγκόσμιοι σατανάδες της Νέας Τάξης και της CIA, αλλά και η συμμορία του Κουτσούμπα!

Σύμφωνα δε με τους αναρχοκομμουνιστές ασφαλίτες της Avaaz (παράρτημα της CIA), το Facebook «μπλόκαρε κυρίως φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες που στηρίζουν το αντιμεταναστευτικό, ακροδεξιό κόμμα Λέγκα. Οι λογαριασμοί αυτοί είχαν συνολικά 2,5 ακόλουθους, και στήριζαν τα δεξιά, λαϊκίστικα κόμματα, με αντισημιτικό περιεχόμενο».

Οι παγκόσμιοι σατανάδες, θα πάρουν την 26η Μαΐου την απάντηση που τους αξίζει, από τους ευρωπαϊκούς λαούς και θα τρέχουν και δε θα φτάνουν!

ethnikismos.net

Share this post